سلام دوستای گل و صبورم😙
مرسی از محرم بودنتون و دلگرمی دادناتون🙏
اولا چندتا ابهامو توضیح بدم. من تو شهر کوچیک نیستم،ولی والدین متعصبی دارم به مسائل اخلاقی. البته تعصبشون بیشتر برا دختر تا پسر...دوم، من هدفم از درددل کردن اینجا، بیشتر همراهیه شماها بود. قطعا شماها عملا نمیتونید کمکی بمن بکنید. دوستی گفته بود غرمیزنم و میخوام از شرایط بد،بنفع خودم استفاده کنم و از سپربلا شدن حسه خوبی دارم؟!!... ن اینطور نیست. شاید از نوشتنم همچین برداشتی بشه، ولی من فقط از گفتنش جوابه یه سوالمو میخوام ... که چرا من باید تاوانشو پس بدم؟ غیر از مصلحت خدا و این حرفا، چه دلیلی داره یه دختر با شرایط من ، که خب الحمدالله شرایط بدی ندارم، امکان یه ازدواج دلخواهش واسش پیش نیاد؟قطعا حق دارم که یه دلیله عمدشو همین مشکلات بدونم😕 کما اینکه دوستان با شرایط مشابهم،کاملا منو درک کردن... البته بعضی از نقدهارو هم قبول دارم. من بعضی وقتا زیادی بدبین و ناامید میشم. حرفایی که برا سرگرمی میزنید،قبول... ولی باورکنید حوصله ندارم. دلم چندتا دوست باحال و پرانرژی میخاد که باهم کوه و پیکنیک بریم...لطفا فقط واسم دعا کنید،اول بخاطر آرامش خاطر پدرمادرم بعد خودم. منم برا تک تکتون بهترین هارو از خدا میخوام💕🌹