من دیگه نزدمش خانم پاییزه همون یه بار بود. منظورم از برخورد فیزیکی کتک زدن نبود. این یه ماهه چندبار هلش دادم افتاد و خورد اینور اونور یه بارم گلوشو فشار دادم منظورم از برخورد فیزیکی این کارام بود که به نظر خودم همون میزدم کمتر وحشیانه بود ولی قهر نکرد سر اینا. کتک رو که میگم کتک دیگه نمیگم برخورد فیزیکی. میدونم نباید بزنم و اصلا بزنم معلوم نیست این دفعه چه بلایی سرم بیاره نمیتونم هم یه دفعه دیگه قهر طولانیشو تحمل کنم. الان یه هفته ست این برخوردهارو تونستم جلوشو بگیرم ولی هنوز بد و زیاد عصبانی میشم.
بیشعوری رو چندسال پیش گذری یه تیکه هاییشو خوندم برام جالب بود. چشم میگیرم میخونم این دو کتابو.
مقاومت درونی در چه زمینه ای دارم؟ متوجه نشدم تاحالا خودم.
من دلم میخواد خوش خلق باشم هی هم دارم اینجا میپرسم چی کار کنم یکم روحیه م لطیف بشه دیگه عصبانی نشم کسی ایده ای نداره یا نمیگه. برای اینکه یکی محکم بشه بهش میگن برو رزمی کار کن ولی برعکسشو جدا من نمیدونم باید چی کار کرد. بعد یه جوری زشت و زننده هم نباید باشه دیگه لطیف بودن مردونه منظورمه. تو رفتارم لطافت ندارم میدونم. من از جام بلند میشم یه وقتا میترسه همه حرکات و رفتار و حرف زدن عادی منم به نظرش تنده در حالی که خیلی وقتا اصلا من قصد تندی کردن نداشتم. کلا بلد نیستم جوری رفتار کنم که خوشش بیاد وگرنه خیلی دلم میخواد خوش خلق و مهربون باشم به نظرش همیشه رمانتیک و بااحساس بیام. از نظر خودم تعریف تمجید میکنم حرف خوب میزنم رفتارمم عصبانی نباشم عادیه همه توجهمم که به خودشه ولی احتمالا از نظر اون به قدر کافی خوب نیست و شاید حتی بده. بعد خب همین میزان حساس بودن رو موقعی که من عصبانی میشم هم داره دیگه یعنی عصبانیتی که خودمم دیگه اعتراف میکنم طوفانیه مردها هم ازش وحشت میکنن معلومه دیگه به چشم اون که برخورد عادی منم گاهی به نظرش تنده عصبانیت واقعیم دیگه خیلی وحشتناک میاد و باعث میشه ازم فاصله بگیره.
برای عصبانیت حجامت هم رفتم تاثیری نداشت ولی حس میکنم یکم انرژی بهم داد احساس سبک شدن کردم ولی تاثیرش در عصبانیتم فقط این بود که بهم گفت تا چندساعت کارهای پرهیجان نکنم و عصبانی نشم منم تونستم چند ساعت عصبانی نشم همین.
- - - Updated - - -
نمونه دوم رو مرددم بنویسم اینجا ولی برای خودم نوشتم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)