خانم سمیرای عزیزم اول شما رو به آرامش دعوت میکنم ... دوست من لازم نیست با هم بحث کنیم یا ...این برخورد شما اصلا صحیح نیست.
من فکر نمیکنم هر کدام از ما در جایگاهی باشیم که برای افراد تصمیم بگیریم که بگیم خانم شما مثل من خواننده باش یا ننویس و یاد بگیر. بنده بر طبق دانش و آگاهی خودم برخورد میکنم میدونم چی مینویسم . اما شما اگر اطلاعات ضعیفی دارین لطفا مقایسه انجام ندین.
اگر چه میدونم این رفتارها کاملا حساب شده و برنامه ریزی شده در جهت برخورد با مشاورین تالار هست... چون شما حتی ارسالهای قبلی من رو اطلاع ندارین و یا نادیده میگیرن.
شما حتی برای چندمین بار متوجه منظور من نشدین و این رو نمیتونم منکر بشم.
گفتم که قصدم این بود ایشان رو مطلع کنم نوعی پرسش که ایشان مجبور بشه خصوصیات و اعتقاد و اخلاق های خودش رو بیان کنه و با توجه به اینها قدم برداره.
در مشاغلی نظیر پلیس آگاهی از افراد سوالاتی رو میپرسن که اونها رو واردار به پاسخ کنن و در پاسخ اونها دنبال سرنخ میگردن.
اگرچه بعقیده بنده هم صلیحه و خانواده محترمش و هم اون نامزد قبلی هر دو طبیعی رفتار کردن.
شما اساس فکرتون غلط هست ، چرا؟
اولا چرا باید یک دختر باکره صیغه بشه؟ (شاید بهم بخوره بعد اون اثراتش بمراتب بدتر هست)
ثانیا بعضی خانواده ها این صیغه رو مساوی نامزدی میدونن، اصلا چرا نامزدی؟ (چرا ضرر مالی، حیثیتی یا عاطفی) آیا بهتر نیست چند جلسه زیر نظر والدین صحبت بشه و اگر معیارها متفاوت بود بدون ففوت وقت و ناراحتی جدا بشن؟
آشنایی ازدواج نامزدی نیست. بلکه چند جلسه صحبت، دیدار حضوری زیر نظر والدین و مراجعه به مشاوره هست .
من هرگز نمیپسندم دختری تن به ازدواج بده و بعد بفهمه با فلانی مشکل دارد یا خیر.
شما فرمودین این دوران رو داشتین و آیا درست هست بقیه پا جای تجارب شما بگذارن؟
بله ازدواج هندوانه سر بسته هست اما برای همه. لذا یکسری خصوصیات همون اول مشخص میشه و نیاز به نامزدی و عقد نیست.
من هدفم کمک به استارتر محنرم و ریشه یابی مشکل ایشان هست. امید دادن به ایشان دردی رو دوا نمیکنه مگر پرداختن به اشکالات وگرنه صلیحه دختر عاقل و بالغی هست.
در پایان لطفا به افراد لفظ "بیچاره" ندین .. صلیحه فقط باید دقتش رو بالا ببره وگرنه بیچاره نیست.
بنده کمک به خانم صلیحه رو ادامه میدم لطفا مثل گذشته خواننده باشید، یاد بگیرید و در پایان نتیجه گیری کنید.
سال خوبی داشته باشین

این برخورد شما اصلا صحیح نیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)