سلام..
ممنونم از پاسخگوییتون...
و همچنین ازینکه خیلی به جزئیات حرفای من توجه کردین ممنونم ولی من فک میکنم چون توی فروم هست و نمیتونین احساس طرف مقابل رو ببنین دارین بد برداشت میکنین...
من اگه میگم اگه پول خودم باشه قطعا به نام خودم هست، منظورم اینه که در وهله اول به نام من هست یعنی با ایشون چنین قراری نذاشتم که بگم همه چیزی که به من میرسه از جمله هدیه یا هرچی، نصف نصف باشه...فقط قرارمون بر روی چیزهایی هست که با هم بدست میاریمشون....
مورد دیگه اینکه من اگه ببینم همسرم منبع آرامش خونه باشه، مگه کمبود دارم که به فکر همسرم نباشم؟ اونم انسانه و عزیزترین کس زندگیم میشه....
ولی قبول دارم وسواس هستم و خیلی آینده نگری میکنم...شاید این ضعف من باشه....کمتر ریسک میکنم...نمیخوام تصمیم اشتباهی بگیرم...نمیخوام 80 درصد دلم با این خانم باشه، میخوام صد در صد دلم با این خانم باشه و صد در صد از انتخابم راضی باشم....من تفکرم بر این مبناست....
اون شرایط نصف نصف هم من مجبورم لحاظ کنم اگه پول داشتم که اینطور نبود...ولی این طور هم نیست من طی این مدت قدرنشناس باشم....من فکر میکنم جملاتم رو طوری نوشتم که یه جوری دیگه معنی شد....فکر کنم تقصیر خودم بود.
در مورد آقا امید هم، واقعا از همون اول دیدم پست هاشون فاز منفی هست و سعی میکردم جواب ایشون رو ندم. احساس میکردم نسبت به حرفای من خیلی جبهه گرفتن. کلا قرار نیست همه آدما از هم خوششون بیاد..هر کسی این استقلال رو داره که هر کی رو دوست داره خوشش بیاد و نیاد....حس خوبی با صحبتاشون نداشتم و من اصلا آدم مذهبی نیستم....البته شایدم در مورد ایشون اشتباه فکر میکنم...اگه اشتباه میکنم منو ببخشن.
در هر حال ممنونم از این که توی این تاپیک شرکت کردین و بازم میگم واقعا اینطور که شما دوستان گفتین من نیستم...آدم عوضی نیستم...یعنی باید مریض باشم که دختری که پابه پای من برای زندگی کار کنه و من قدر نشناس باشم. من فقط خیلی وسواسی به موضوع فکر میکردم و دوست دارم صد در صد به یه نتیجه برسم نه هشتاد درصد....چون اگه هشتاد درصد باشه در واقع خودمو دارم گول میزنم...
واقعا من این مدت به ایشون علاقمند شدم....خدا رو شکر میکنم که خدا چنین دختری رو در مسیر زندگیم قرار داد.
ولی دوست داشتم مهریه رو می آورد پایین. امروز همدیگر رو دیدیم و تعداد رو کرد 250 تا....و منم دیگه باید قبول میکردم و راهی نداشتم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)