ممنون از جوابت عزیزم.واقعا ناراحت کننده است.کاش یک ذره مردا هم به خانوماشون بیشتر توجه میکردن.انشاءالله مشکل شما هم حل بشه
- - - Updated - - -
ممنون عزیزم از پاسخت....
آره خب درست میگی.من خیلی بی سیاست بودم.همسرمم همینطور.کلا بلد نبودیم زندگی کنیم.اون دل منو میسوزوند منم حالشو میگرفتمخرابکاری زیاد کردیم.و البته قبول دارم که رابطه ما خیلی راحتتر درست شد ولی ولی ولی... خانواده من اصلا بعد از دعوای آخرمون به روش هیچی نیاوردن.با اون حرفایی که زد.البته فقط پدرم بودن دفعه بعدی که دیدنش خیلی خوب و خوش برخورد بودن باهاش.در اندازه خودشون و مثل همیششون. یعنی مشکل ایشون فکر نکنم این باشه.حالا شاید الان بعد یکسال به خودش گفته بد شده و آبو بردم و ... ولی بازم به نظرم احتمالش کمه. من اصلا دلم نمیخواد کاری که دوست نداره انجام بده ولی حتی من میرم هی پرس و جو میکنه که چرا رفتی و چیشد و ... یعنی از اینم زیاد راضی نیست. با مشاور موافق نیست.من چندبار بهش پیشنهاد دادم میگه مشکل ما در حد مشاوره نیست
ولی من همیشه تمرکزم بعد دعوای آخرم این بوده که با همسرم خوب باشم و تو زندگی خوش باشه باهام اما مثل اینکه زیاد موفق نبودم.
- - - Updated - - -
ممنون عزیزماز پاسخت...
خب ببینید خانواده من با خود من هم همین رفتار رو دارن! من نمیتونم بهشون بگم لطفا با همسر من خیلی خوب رفتار کنید چون از نظر خودشون خوبن. منم اونجور زندگی رو بیشتر می پسندم تا زندگی شلوغ و پر سرو صدای خانواده همسرم رو... همسرم میگه من تو رو شناختم که این مدلی راحتی و کلا مدلته ولی خانوادمو نشناختهیا نمیخواد بشناسه. بله قبول دارم منم گاهی از این سردی دلگیر میشم و دوست دارم جمعمون صمیمیتر باشه اما خب ...درست گفتین همسرم همیشه میگه منو دوست ندارن.میگه از اول ازدواجمون دید خوبی نسبت به من نداشتن.نه اینکه بگه بخاطر دعواها.
نمیدونم خودمم گیج شدم![]()

.انشاءالله مشکل شما هم حل بشه
خرابکاری زیاد کردیم.و البته قبول دارم که رابطه ما خیلی راحتتر درست شد ولی ولی ولی... خانواده من اصلا بعد از دعوای آخرمون به روش هیچی نیاوردن.با اون حرفایی که زد.البته فقط پدرم بودن دفعه بعدی که دیدنش خیلی خوب و خوش برخورد بودن باهاش.در اندازه خودشون و مثل همیششون. یعنی مشکل ایشون فکر نکنم این باشه.حالا شاید الان بعد یکسال به خودش گفته بد شده و آبو بردم و ... ولی بازم به نظرم احتمالش کمه. من اصلا دلم نمیخواد کاری که دوست نداره انجام بده ولی حتی من میرم هی پرس و جو میکنه که چرا رفتی و چیشد و ... یعنی از اینم زیاد راضی نیست. با مشاور موافق نیست.من چندبار بهش پیشنهاد دادم میگه مشکل ما در حد مشاوره نیست
ولی من همیشه تمرکزم بعد دعوای آخرم این بوده که با همسرم خوب باشم و تو زندگی خوش باشه باهام اما مثل اینکه زیاد موفق نبودم.
یا نمیخواد بشناسه. بله قبول دارم منم گاهی از این سردی دلگیر میشم و دوست دارم جمعمون صمیمیتر باشه اما خب ...درست گفتین همسرم همیشه میگه منو دوست ندارن.میگه از اول ازدواجمون دید خوبی نسبت به من نداشتن.نه اینکه بگه بخاطر دعواها.

علاقه مندی ها (Bookmarks)