سلام آقا امیر من فکر میکنم منظورمو خوب نرسوندم اصلا نمیخواستم باعث استرس شما بشم ببینید منظور من این بود که از اول شما رابطه رو مدیریت کنید و بهش سمت و سو بدید مطمعنا اوایل زندگی عشق و هیجانات بیشتر هست اما هنوز وابستگی نیست بیشتر دلبستگی هست هر چه زندگی مشترک پیش میره وابستگی بیشتر میشه ... خاطرات مشترک بیشتر میشه اون هیجانات اولیه فروکش میکنه بیشتر جداییها در سالهای ابتدایی زندگی اتفاق میافته اما بعد از چند سال زندگی مشترک و وقتی که پایه های زندگی محکم شد و بچه ای هم وارد زندگی شد تنشها به مراتب کمتر هست اوایل زندگی چون هنوز دو طرف از نیازها و احساسات هم شناخت کاملی ندارند ممکنه تنشها و درگیریها بیشتر باشه اما اگه یکی از طرفین با درایت مدیریت کنه و اجازه نده زندگی مشترک به بیراهه بره به نظر من اون زندگی به سمت خوشبختی میره دیگه بعد از چند سال وقتی به عقب برگردین و نگاه کنین جز خاطرات خوب و فداکاری چیزی دیده نمیشه اون وقت همسرتون هم با تجربه تر و مسوولیت پذیر تر شده و قدر گذشتها و فداکاریهای شما رو میدونه اما اگه خدایی نکرده از اول به خاطر مسایل گذر و کوچیک زندگی به تنش کشیده بشه بعدها هم عقده میشه و نمیشه زمان رو به عقب برد و درستش کرد شما الان ابتدای زندگی هستید و زمان در دست شماست میتونید از ابتدا زندگی خوبی بسازید که همه آرزوشو داشته باشند البته این غیرممکنه که هیچ دعوا و تنشی پیش نیاد اما میشه کنترلش کرد مخصوصا در مورد شما که عشق و علاقه دوطرفه وجود داره و همین عشق باعث میشه خیلی جاها گذشت کرد امیدوارم خوشبخت بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)