سلام آقا امیر
تبریک میگم بهتون از نظر من شما یه مرد واقعی هستین، تلاشاتون واقعا ستودنیه.
اول درمورد مسئله شب عروسی مطلبی رو بگم اگه ایده هتل رو با کاری که گفتین اجرا کنید عالیه، به چند دلیل یکی اینکه اونشب خانم شما داره از خونواده جدا میشه قطعا وقتی بخواد بین همه فامیل شما باشه واسش سخته حسی که خودم شب عروسی داشتم بهتره جایی دور از شلوغی باشین و فقط شما رو به عنوان تکیه گاهش ببینه، اونشب هرچقد گریه کرد (چون احتمالش زیاده)عصبانی نشید فقط بغلش کنید و بهش بگید همیشه حمایتش میکنید و بامحبت برخورد کنید، فضای هتل رو بگید آماده کنن و اگه چندتا یادداشت عاشقانه که نشون بده همیشه حمایتش میکنید باخط خودتون باشه عالیه. دلیل دوم همون بحث رسم و رسومه اینجوری ازین رسم راحت میشین! عروسی خودم دقیقا یک سال پیش بود واگه بدونید چقد حتی خونواده خود من رو دستمال اصرار داشتن باورتون نمیشه که مااینکارو نکردیم!
درمورد دوستش خود منم یه دوست خیلییییی خوب داشتم 7سال باهاش دوست بودم و واقعا هیچ مشکلی نداشت بعداز ازدواج بدون گفته همسرم واقعا رابطه کمتر شد در حالی که تو دوران عقد و نامزدی رابطم باهاش بیشتر شده بود اوایل همسرم خیلی بهش حسادت میکرد الانم واقعا حسادت شدید داره حتی مستقیم میگه ازش بدم میاد وقتی اینجوری میگفت من بیشتر جذب دوستم میشدم چون به هرحال یه جاهایی هست که آدم نمیتونه باهمسرش درد دل کنه چون یه مرد ممکنه آدمو درک نکنه.
منو همسرمم تنش های زیادی باهم داشتیم خیلی جاها منم بهش میگفتم بی احساس و سنگ تا کم کم انتظاراتمو بهش گفتم مثلا همینکه گریه میکردم عصبانی میشد میگفتم من دلم میخواد اون لحظه بغلم کنی الان خدارو شکر بعداز یه سال داریم باهم همسو میشیم و به تبعش هرچی به همسرم نزدیکتر شدم و بیشتر حس کردم درکم میکنه از دوستم دورتر شدم آخرشم خود دوستم رابطشو باهام قطع کرد، درسته دوستی منافاتی با ازدواج نداره و هرکس نیاز داره دوستایی داشته باشه اما خب گاهی داشتن آرامش تو زندگی نیازمند یه سری تغییرات و از خودگذشتگی هاس که اگه نتیجه مثبت باشه هیچ احساس بدی هم وجود نداره.
به خانمتون زمان بدید زندگی مشترک خواه ناخواه آدمو بزرگ و صبورتر میکنه خود من بااینکه همسرمو خیلی دوست دارم اوایل گاهی پشیمون میشدم واز همسرم میترسیدم چون اونم خیلی عصبانی بود به مرور با نرمی و لطافت خودم تونستم آرومش کنم و الان خداروشکر عشقمون از قبل هم بیشتر و محکمتر شده مطمئن باشید شما هم میتونید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)