سلام و ممنون از پاسختون آقای هادی.
از مواردی ک گفتین مورد 2 هم میتونه باشه با توجه به فیلمها و تصاویر پورن که قبلا و گوشیش دیده بودم. ولی الان نیست. چون گفتم دوست نداره ببینه یا پاک میکنه ک م ندونم. خلاصه الان نیست.
درباره خواب شب از زمان مجردی هم انگار همینجوری بوده و شبا بیدار بوده و روزا میخوابیده. اینو بعدا داداشش گفت.
ناتوانایی جنسی فکر نمیکنم داشته باشه. مورد 4 ک حتما هست. و رابطه جنسی خوبی نداشتیم ک ب اینجا کشیده شده. مورد 6 رو واقعا نمیدونم چ اختلالی.
شاید قبا تو دوران مجردیش شاریط خونه شو ن خیلی آروم نبوده و کلا ادم منفی وخود آزاری بودن. از این لحاظ ک همه چیز رو برای خودشون سخت میکردن و زود عصبی و ناراحت میشدن. ولی تو زندگی ما خیلی این موارد کمتره. چون خودم آدم آرومی هستم. زود ناراحت میشم ولی به ندرت عصبی میشم و همیشه سعی میکنم مثبت باشم.
من رفتن پیش مشاور رو مطرح میکنم. ولی فکر نمیکنم موافقت کنن ک حتی من برم. اگه موافقت نکردن بدون اطلاعشون برم؟ چوم میدوم این قضیه اگه الان مشکلی ایجاد نکنه در دراز مدت مشکل ایجاد میکنه و عملا زندگیمون از هم میپاشه. با اینکه به نظرم الان م بعد از 2 سال دیر شده. ولی میخوام یه اقدامی کنم. از حرف زدن گذشته
کسی سکس تراپ یا روانشانس خوبی تو این زمینه میشناسه که با توجه به هزینه های الان زندگی بشه رفت. خودم کسی رو میشناخم که به ازای هر ساعت 250 میگرفت که خب هزینه ش برای من با توجه به شرایط زندگیم بالاست. 4 جلسه بخوام برم 1 ملیون میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)