به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 آبان 97 [ 01:19]
    سطح
    24
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 70.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    152

تشکرشده 147 در 76 پست

Array
    منظورم این نبود شما کاهل هستین.عرض کردم کوتاهی نکنید دراین زمینه وگرنه در اینده مقدمه اتفاقات نامناسب دیگر خواهد شد.
    قسمت دوم که برای شما مفهوم نبود:خانمها عمدتا تلفیقی از احساس به مرد زندگیشون و دوراندیشی از اینده مالی و اجتماعی زندگیشون رو برای ازدواج لحاظ میکنند.
    موردهای کمی هستند که صرفا بعد احساسی فقط مهم باشه یا صرفا شغل و مسکن همسرشون.
    بهمین خاطر درک نکردم چرا ایشون موافق اتمام رابطه تون هستند؟یعنی بنظر ایشون ،شما نمیتونید خوشبختشون کنید؟
    همینطور معلوم نشد جنس رابطه شما در حد دوستی هست یا شما ایشون رو کسی میبینید که میتونه شما رو خوشبخت کنه؟
    و موضوع آخر که متاسفم که بیان میکنم: یعنی شما قرار یه دختر رو در اینده بdابید که لیاقتش ازین دختری که الان باهاش هستین کمتر باشه؟!یعنی در اینده میگین این دختره از اون دختر قبلیه لیاقتش پایین تره و با این ازدواج میکنم؟! دوست عزیز اونموقع در تعادل احساسی با همسر جدیدتون خواهید بود؟!
    شما باید برای خودتون مبارزه کنید...برای حالتی که بتونید کسی رو حوشبخت کنید و اون هم بتونه شما رو خوشبخت کنه.
    اینکه نمیدونم شغل و مسکن و اینا،با هرکس دیگه ای هم بخواین ازدواج کنید اینا رو میخواد
    این بهانه های بنی اسرائیلی رو برای خودتون دستمایه قرار ندین و سطح خودتون رو پایین نیارین.حالا اگر مسئله هم کفو بودن مطرح باشه،بهترهشرایط خواستگاری و انتخاب مناسب رو لیست کنید و سرجمع تصمیم گیری بفرمایید.
    گرچه مهارتهای زندگی و درک مسائل لازمه برای اون رو هنوز کسب نکردین و یکسالی باید بپردازین به این رویکرد.اصلا منظورم این نیست با این خانم ازدواج کنید و بمونید.دارم متوجهتون میکنم این منطق شما اینده ساز نمیباشد.هم زندگی فردی شما و هم زندگی زناشویی اینده شما ضربه خواهد خورد.
    مگر اینکه دلیل دیگری داشته باشین برای نموندن با اون خانوم.با خودتون رو راست باشین.بقول یکی از دوستان ادم بهترین دروغها رو به خودش میگه.
    با ارزوی بهترینها.

2. کاربر روبرو از پست مفید هادی60 تشکرکرده است .

muhamadr79 (دوشنبه 11 تیر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)