سلام
خانم ماهگل من ازتون چیزی نمیدونم ولی در کل فهمیدم حتما مشکلی توی اعتماد بنفسمون وجود داره که دیگران اجازه پیدا میکنن ازمون کلی ایراد بگیرن....بنظرم روی خودتون کار کنید...روی تایید خودتون توسط خودتون...روی محبت کردن به خودتون...خودتونو سرشار از عشق بکنید ...تا نیازی نداشته باشید اینها رو از کس دیگه ایی بگیرید...البته که گرفتنشون بسیار جذاب و زیباست اما طوری نشه که اگه دریافت نکنید هلاک بشید...انتظاراتی رو که از دیگران دارید اول خوتون برای خودتون تامین کنید ...بعد برای دیگران تامین کنید و بعد منتظر بمانید بازگردانده بشن...اما به قصد پس گرفتنشون اینها رو ندید....بنظرم شوهرتون شما رو ضعیف دیده ...شما هم دارید با کار زیاد از مسئله فرار میکنید...با زندگی مواجه بشید و لذت ببرید...
یه چیزی رو درک نمیکنم....چرا برای بچه دار شدنتون اجازه میگیرید؟؟؟ هرچند لازمه اول به خودتون برسید...بچه وقتی براتون نمیزاره...بخصوص اینکه شما اگه سرشار از عشق و محبت و تایید برای خودتون نباشید چیزی نخواهید داشت تا به بچه تون که بخشی از وجودتونه بدید....این رو مادر سه تا بچه داره بهتون میگه....اگه خودتونو دوست نداشته باشید از عشق تهی خواهید بود و بچه شدیدا شما رو بهم میریزه...بخصوص اوائلش که سختره....باید منبع عشق و عاطفه باشید تا بتونید نور خانه و خانواده باشید....همه ی اهل خونه انرژیشونو از شما میگیرن...اگه نداشته باشید به شما و همه ی اونا واقعا سخت میگذره...خودتونو سیراب کنید و بعد همسرتونو و بعد بچه ....من فقط چیز هایی رو که مدتیه بهش فکر میکنم رو باهاتون درمیون گذاشتم...این مطالب برای منم تازگی دارن و هنوز دارم اونا رو تمرین میکنم...اما چیزایین که تو زندگی به اونا رسیدم...امیدوارم شما هم درکشون کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)