با سلام و احترام
مقدمه:
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی کشور گفت: بر اساس آمار بهطور میانگین روزانه 44 نفر براثر حوادث رانندگی در کشور جان خود را از دست میدهند (در طول سال حدود 16000 نفر در تصادفات جاده در ایران فوت می کنند) و 970 نفر نیز مجروح میشوند. (در طول سال حدود 350000 نفر در تصادفات جاده در ایران مجروح می شوند)
منبع: مشرق نیوز
در مورد هر فعالیتی که آدمی در جهان می کند ترس های مشابه وجود دارد.
آیا وقتی ترس هایی این چنین وجود دارد مردم مسافرت نمی روند. یا مرتب با ترس به مرگ و جراحت به سفر فکر می کنند؟!
بدیهی هست که پاسخ می دهید خیر!
اما افرادی که با فکر و تدبیر هستند علت های تصادف را بررسی می کنند و سعی می کنند موارد احتیاطی را به حداکثر برسانند و رعایت کنند. لذا احتمال آسیب را برای خودشان به حداقل برسانند اگرچه همه می دانند که هرگز این احتمال به صفر نمی رسد.
در موردازدواج و ترس های مورد نظر شما هم دقیقا همین طور هست. همه ترس های شما واقعی هست. همان طور که دیگر ترس های احتمالی در زندگی واقعی هستند.
اما نباید افراط در ترس کرد. نباید مرتب به ترس ها فکر کرد. اما باید برای کم کردن ترس ها تدبیر کرد.
همین کار شما عالی هست که با مشاوره وتعقل سعی می کنید علل ترس را شناسایی و کاهش دهید.
لذا شما با مطالعه نیازمندی های ازدواج و خواندن مهارتهای زندگی و یادگیری بیشتر معیارهای ازدواج و روشهای بررسی آنها در همسر آینده ، می توانید احتمال این ترس ها را کاهش دهید. اگرچه هرگز هم به صفر نمی رسد.
در این سایت صدها مقاله در این مورد نوشته شده است.
همچنین هنگام انتخاب همسر با مشاوره پیش از ازدواج می توانید عوامل انتخاب همسر مناسب را زیر نظر مشاور پیش بروید و نگرانی اتان کمتر شود.
اما باید در زندگی همیشه هم سهم کمی به ریسکهایی بدهیم برای آنچه که در دست ما نیست و به متغیرهای محیطی وابسته هست.
نکته بعدی اینست که همه چیز هم به تناسیب یابی همسر مناسب برنمی گردد مقدار زیادی از این ترس ها بر می گردد به روش های خودمان بعد از ازدواج
کنترل خشم، مسئولیت پذیری، مهارتهای ارتباطی ، مدارا و انعطاف پذیری، پذیرش اشتباهات همسر، تفکر مثبت بینی و..... همه و همه کمک می کنند حتی اگر ضعفهایی در همسرمان هست با آن کنار بیاییم و به هم نریزیم و زندگی را اصلاح کنیم.
اما اگر شکننده و زودرنج و عصبی و ... باشیم پس حتما نسبت به اشتباهات و ضعفهای همسر آینده امان داغون می شویم.
همانطور که ما بدون ضعف نیستیم و دیگران گاهی با ما مشکل پیدا می کنند. همسر آینده ما هم یقینا مشکلاتی در شخصیتش دارد که ما ممکن است خوشمان نیاید.
پس کسب مهارتهایی در کنترل خویشتن شاهراه بهره بردن از زندگی آینده است.
کسانی که ضریب تحمل خطای دیگران در آنها کم هست، زیاد احساس شکست در زندگی می کنند. در حالیکه طبیعی هست که دیگران خطاهایی داشته و ما اذیت بشویم.
در مورد اینکه زیر نظر روانپزشک داروهایی برای خشم و ... استفاده می کنید خوب هست. اما عالی اینست که در کنارش زیر نظر یک روانشناس بالینی مهارتها و تکنیک هایی بیاموزید که از طریق آنها کنترل خشم و افسردگی و ... بکنید. و کم کم داروها زیر نظر روانپزشک کم شود.
یعنی قدرتهای قرصها را که بیرونی هست کم کرده و این قدرت را از طریق کسب مهارت در خود تقویت کنید.
یعنی کم کم با انجام این مهارتها خشم خود را کنترل کنید و تاثیر قرص به اندک برسد.
لینک های زیادی هست که برای تمرین و کسب مهارت های زندگی و انتخاب همسر وجود دارد که همه آنها باید تمرین شود و کار شود. و صرفا مطاعه و خواندن آنها زیاد گره از کار ما نمی گشاید.
این تمرین ها گاهی چند ماه وگاهی چند سال وقت نیاز دارد. اما طی زمان به تدریج کار ما را آسان می کند.
اینکه شما جلو تر از سن خود هستید بسیار بسیار عالی هست و می تواند به شما کمک کند. اما این جلو بودن نباید در جلو بودن ذهن شما محدود بماند. بلکه جلوتر بودن را در مهارتهای زندگی هم عملی کنید.
جلوتر از سن خود ، خویشتندار باشید.
جلوتر از سن خود کنترل خشم کنید.
جلوتر از سن خوداحساسات منفی خود و افکار منفی و اتوماتیک خود را متوقف کنید.
جلوتر از سن خود برای ازدواج مناسب برنامه ریزی کنید.
جلوتر از سن خودتون قوی و با اعتماد به نفس باشید و شارژ از انرژی باشید.
=============
لینک های مرتبط:
آرامش و نحوه مواجهه افراد با مسائل و مشکلات زندگي
کنترل نفس (کنترل احساسات یا کنترل خویشتن)
مهارت گوش دادن و مهارتهای ارتباطی(به همراه لینک مقالات برگزیده)
سئوالات جلسه خواستگاری(نحوه بررسی معیارها در همسر آینده)
کنترل خشم








علاقه مندی ها (Bookmarks)