به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Hybrid View

  1. #1
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    یکشنبه 18 آذر 97 [ 11:18]
    تاریخ عضویت
    1397-9-06
    نوشته ها
    11
    امتیاز
    203
    سطح
    4
    Points: 203, Level: 4
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 99.3%
    دستاوردها:
    100 Experience PointsOverdrive7 days registered
    تشکرها
    25

    تشکرشده 6 در 4 پست

    Rep Power
    0
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط عسل28 نمایش پست ها
    سلام دوسته عزیز

    اینکه ایشون میگن بخاطرت از حضانت بچه ام میگذرم در نگاه اول خیلی جذاب میاد که عاشق شما هستن اما کسی که از جیگر گوشه اش که از خون و گوشتشه بگذره فردا آیا از شما نمیگذره؟
    یا سن ایشون هست که زنان به طور متوسط تا 35 سال سن مناسب بارداری دارن اما ایشون الان 31 هستن و تا مقدمات نامزدی و عروسی و بارداری میشن همون 35 ، که تا حد یه فرزند میشه روشون حساب کرد حتی مسئله فیزیولوژیکی هم نباشه یکم بی حوصلگی در میانسالی است که شما در اوج جوونی هستین ، برا همین همیشه میگن خانومها چند سالی از اقایون کوچیکتر باشن
    مسئله سوم نوع نگاه شما است که از حرفاتون معلومه دید ظاهری بیشتری دارین که ممکنه بعدها حس کنین میتونستین انتخاب درست تری داشته باشین
    بنظرم بیشتر دقت کنید
    سلام ممنون از توجهتون . در مورد حضانت عرض کنم که وقت ملاقات بچه رو گرفته و اینظور نیست که ازش بگذره اوایل هم خیلی خیلی اذیت میشد و دلتنگ تا موقعی که تونست ملاقات بگیره . ذاتا شوهر سابقش به خاطر اینکه بچه دختر هست هیچوقت نمیذاره این خانم با داشتن بچه ازدواج کنه و شرط همراه طلاقشون این بوده که اگر خانم ازدواج کنه حضانت بچه اتوماتیک میره سمت آقا . اینو که از حضانت برای من میگذره به عنوان مثال گفتم . ایشون واقعا هرکاری برای من تابحال کرده و میکنه ... و از این نظر کاملا مطمئنم که منو رها نخواهد کرد یا زیر حرفاش نمیزنه یا خیانت و اینا که اصلا . به خوبی شناختمش و یقین کامل دارم از این نظرا مشکلی نداره (من عشق چشمامو کور نکرده . عاشقش نشدم ، کاملا منطقی یک سال و نیم امتحانشو پس داده بارها )
    در مورد بچه هم تقریبا میتونم بگم یه بچه برام کافیه . با اینکه خود خانم میگه تا دوتا رو حاضره به دنیا بیاره با همه سختیاش .
    در مورد بی حوصلگی میان سالی هم نمیدونم جدا چی بگم ولی چیزی که الان میدونم اینه که شور و اشتیاق و حوصله و کشش جنسی خانم در حال حاضر شاید 5 برابر منه ...
    بله نگاه من ظاهری هست و برام مهمه . چیزی که برام تردید ایجاد کرده اینه که این خانم ظاهر خوبی داره ولی فقط از یه نوع دیگه که توضیح دادم تو پست اول . اینظور هم نیست که من چندشم بشه ازش یا حسی نداشته باشم یا چی . فقط وقتی بیرون گاها یه خانمی میبینم که دقیقا همون ظاهری رو داره که تو نا خود آگاه من هست (قد بلند و سفید) دچار تردید و اضطراب و ناراحتی میشم به مدت مثلا 24 ساعت و بعدش رفع میشه ، اینم بگم ذاتا این خانم یکم پر مو هست و خوب اپیلاسیون هم که میره جای جوش و لکه مشکلی موهاش که یکم ضخیم هست منو اذیت میکنه ولی خوب با خودم میگم خیلی از زنای ایرانی اینطوری هستن و حسای من منطقی نیست ... گاهی میگم من دیوانه ام اگر این خانم رو از دست بدم بخاطر خوبیایی که داره و کمیاب هست . و گاهی هم اینطور به هم میریزم و ترس وجودمو فرا میگیره . جدایی هم که کار راحتی نیست در کل مخمصه بدی گیر افتادم

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط خادم رضا نمایش پست ها
    مطمانید این خانوم عاشق شما هستند؟
    هم زن برای شما کم نیست هم مرد برای ایشون
    به نطرم همون اول باید شما و ایشون به چشم هم زیباو مورد پسند میمدید اما فکر نکنم جفتتون این حس داشته باشید
    بهتر قطع کنید
    مرسی از توجهتون . بله تنها موردی که در موردش شک ندارم اینه این خانم عاشقمه و تا آخر عمرشم بهم وفادار خواهد موند . (کاملا مطمئنم )
    در نگاه اول چون با تیپ اداری اومده بود حس خاصی بهش نداشتم و بی تفاوت بودم . بعدها که با آرایش و تیپ بیرون دیدمش فهمیدم زن زیبایی هست انصافا (الانم همه میگن اینو بهم) ولی خوب همونطور که گفتم من توی ناخودآگاهم دوس داشتم یه زن قد بلند سفید داشته باشم مثلا . موضوع اینجاست که بقیه فاکتور های این خانم مثل رفتار و منش کم نظیرش و موقعیت شغلیش به قدری خوبه که من توی دوراهی عقل و احساس گیر کردم بدجور ... گاها هم از اطرافیان میشنوم که آره تو سخت میگیری تو کمالگرایی داری زندگی ایده آل میخوای و اینا بیشتر دچار ترس میشم که نکنه دارم الکی این خانم رو از دست میدم .

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط Parastou نمایش پست ها
    پیشنهاد می کنم تاپیک های آقای جوادیان رو مطالعه بفرمایید
    http://www.hamdardi.net/thread-42183.html
    هرچند ایشون فقط با ظاهر همسرشون مسئله داشتند.

    این که همسر آینده شما شغل و درآمد خوبی داشته باشه به خودی خود نه تنها بد نیست بلکه اگر مجموعه موفقی رو بسازید خوب هم هست اما عامل خوبی برای انتخاب زن زندگی نیست.

    ببینید ایشون یه بچه دارن و الان تحت تاثیر احساسات از حضانتش می گذرن اما این بچه از صحنه روزگار که محو نمی شه! بودن این بچه از همین سن کم تا سال ها بعد حواشی زیادی رو با خودش به همراه داره. به این فکر کنید که ایشون به هر حال به خاطر فرزندشون باید مراوداتی با همسر سابق خودشون داشته باشن. آیا با این بخش از ماجرا کنار میاید؟ وقتی شما صاحب فرزند بشید این حق بچه شماست که با خواهر خودش آشنا بشه و باهاش در تماس باشه. این موضوع برای شما حل شدست؟ و ...
    ممنون از توجهتون . در مورد مراودات با همسر سابقشون باید بگم به حدی این خانم از همسر سابقش (که خیانت کرده و خیلی کارای بدتر دیگه) نفرت داره که حتی برای ملاقات بچه هم مادرشو میفرسته که بره بچه رو بگیره بیاره . ذاتا اگر مراوده ای هم داشتن چون میدونم ازش متنفره مشکلی ندارم . در مورد محو شدن بچه هم من چنین انتظاری ندارم . اونم انسانه مشکلش چیه بعدها با دختر خودم آشنا بشه ؟ فکر نکنم چنین افکاری برام پیش بیاد . درکل تا زمانی که با پدرش زندگی میکنه مشکلی ندارم . ذاتا چون دختر هم هست همیشه با پدرش زندگی خواهد کرد .
    ویرایش توسط yekdoost : چهارشنبه 07 آذر 97 در ساعت 09:56

  2. #2
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    جمعه 09 آذر 97 [ 19:38]
    تاریخ عضویت
    1397-1-20
    نوشته ها
    63
    امتیاز
    1,187
    سطح
    18
    Points: 1,187, Level: 18
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    20

    تشکرشده 82 در 39 پست

    Rep Power
    0
    Array
    سلام . به نظر من چیزی که شما را برای ازدواج کردن با این خانم مردد کرده درآمد و شاغل بودن ایشونه.
    اگر از بیرون به ازدواج شما نگاه کنیم تنها مزیت ایشون شاغل بودنشه. درسته اخلاق خوب خیلی مهمه ولی مطمئن باشید تا با یک نفر زندگی نکنید نمی تونید اخلاق واقعی اش را ببینید .
    شما میتونید یک دختر 23_24ساله را انتخاب کنید که ظاهری باب میلتون داشته باشه . و فرزندی هم نداشته باشه .
    من اگر جای شما بودم تلاشم را بیشتر می کردم و خودم درآمدم را بالا می بردم . به نظر من اگر درآمد ایشون سهم زیادی در انتخابشون داره در تصمیمتون تجدید نظر کنید .

  3. 2 کاربر از پست مفید minno تشکرکرده اند .

    yekdoost (پنجشنبه 08 آذر 97), عسل28 (پنجشنبه 08 آذر 97)

  4. #3
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    یکشنبه 18 آذر 97 [ 11:18]
    تاریخ عضویت
    1397-9-06
    نوشته ها
    11
    امتیاز
    203
    سطح
    4
    Points: 203, Level: 4
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 99.3%
    دستاوردها:
    100 Experience PointsOverdrive7 days registered
    تشکرها
    25

    تشکرشده 6 در 4 پست

    Rep Power
    0
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط minno نمایش پست ها
    سلام . به نظر من چیزی که شما را برای ازدواج کردن با این خانم مردد کرده درآمد و شاغل بودن ایشونه.
    اگر از بیرون به ازدواج شما نگاه کنیم تنها مزیت ایشون شاغل بودنشه. درسته اخلاق خوب خیلی مهمه ولی مطمئن باشید تا با یک نفر زندگی نکنید نمی تونید اخلاق واقعی اش را ببینید .
    شما میتونید یک دختر 23_24ساله را انتخاب کنید که ظاهری باب میلتون داشته باشه . و فرزندی هم نداشته باشه .
    من اگر جای شما بودم تلاشم را بیشتر می کردم و خودم درآمدم را بالا می بردم . به نظر من اگر درآمد ایشون سهم زیادی در انتخابشون داره در تصمیمتون تجدید نظر کنید .
    سلام . ممنون از توجهتون . نمیخوام بگم درآمدش نقشی نداره ولی اینطور نیست که فقط و فقط بخاطر در آمدش باشه . درسته اگر این درامد رو نداشت با این وضعیت اقتصادی فعلی اصلا نمیشد حتی به ازدواج فکر هم کرد! در مورد اخلاق واقعیش هم باید بگم ما الان 6 ماه هست عقد موقت هستیم و با هم زندگی میکنیم زیر یه سقف ! اخلاقش توی این 6 ماه یه ذره هم تغییر نکرده . یه شخص تا کی میتونه فیلم بازی بکنه ؟ از این نظر هم خیالم راحته. توی این 6 ماه هم مشکل تفاهمی جدی باهم نداشتیم و خانم بسیار فهمیده ای هست . اینم که بگم آره بعد ازدواج تغییر میکنه رفتارش نه ممکن نیست چون شناختمش به خوبی . تردید اصلی من موضوع کمالگرایی خودم هست . و همچنین قضیه سنی . وگرنه بازم میگم نمرش از نظر اخلاقی 100 هست و هیچ شکی در این موضوع ندارم ... نیومدم اینجا در مورد اخلاقش سوال کنم اصلا چون یکی از نقاط قوت اصلی که داره و تردیدی درش ندارم همینه .
    ممنون میشم دوستانی که مطالب رو میخونن مخصوصا عزیزان متاهل و آقایون هم نظراتشون رو بگن .
    ویرایش توسط yekdoost : پنجشنبه 08 آذر 97 در ساعت 08:47


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 03:42 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.