سلام ، مرسی از نظر منطقی شما . من ایشون رو دوست دارم ولی مثل ایشون عاشق دل سوخته نیستم درسته . و بله تردید های ظاهری من هنوز حل نشده . البته اینم بگم من خیلی مشکل پسند و کمالگرا هستم چهره و تیپ خودمم تعریف از خود نباشه خیلی خوبه . اینم اضافه کنم اطرافیان ممکن نیست به ظاهر این خانم ایرادی بگیرن . خود منم نمیتونم بگم هیچ کششی بهش ندارم نه کشش دارم ولی تردید هم توی ذهنم زیاده ... احساس میکنم وسواس فکری گرفتم راجع به این موضوع و نمیتونم درست و غلطو تشخیص بدم راجع به ازدواج با این خانم
- - - Updated - - -
سلام دوست گرامی. بله من کلا آدمی هستم که خیلی زیاد محبت میکنم و شدیدا رمانتیک بازی در میارم علتشم فقط اینه که خوب اینکار حس خوبی بهم میده . گاهی حتی توی ابراز احساساتم اغراق میکنم . یکی از عوامل عاشق شدن این خانم هم همینه . اما علت این رفتار من علیرغم اینکه ایده عال صد درصدم نبودن این خانم از نظر ظاهری این بود که اصلا اوایل به ازدواج فکر هم نمیکردم که ! فکر میکردم این یه رابطه دوستی برد برد هست . ولی نمیدونستم مسائل چقدر میتونه جدی بشه . و همچنین من اوایل نمیدونستم این خانم چقدر رفتارش عالیه که الان تصمیم گیری رو اینقدر برام سخت میکنه . هر ایرادی هم که داشته باشه چه واقعی چه توهم وسواسی من باشه این رفتار خوبش باعث میشد نتونم بخاطر تردید هام به راحتی و بدون تفکر و تحقیق کافی ولش کنم ...
پیشنهاد ازدواج موقت و رابطه جنسی هم یجورایی مشترک بود با اینکه شروع کننده شاید من بودم ولی مطمئنم دو طرفه بود .
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیزم ممنون از نظرتون خوشحال میشم بیشتر توضیح بدین و دلایلتون رو بهم بگید . ممنون میشم ایراداتمو بهم بگید مشخصا
در مورد جمله اولتون هم باید بگم گزینه اولتون درسته . ایشون هم عاشقمه و هم دیوانه منه
- - - Updated - - -
سلام . ممنونم . ببینید دوست گرامی من علت اومدنم به این سایت اینه که در مورد یه سری تردید های جدی که توی ذهنم دارم کمک بگیرم که تصمیم گیری کنم . همون پست اولم نوشتم که من کاملا یقین دارم این خانم سو قصد نداره . کلک سوار نمیکنه . روباه نیست . دل پاک و ساده ای داره . پسخواهش میکنم از همه دوستان من خودم به اندازه کافی تردید دارم پس تردید های جدیدتر که آره این میخواد گولت بزنه و فلانه و فلانه سعی نکنید ایجاد کنید چون حداقل در مورد اینکه آدم ساده ای هست تردید ندارم .
در مورد پیشرفت مالی هم نداشتم ولی تقصیر اون خانم نیست . اون میتونه بهم انگیزه بده که میده ! روحیه بده که همیشه سعی میکنه مثبت نگری رو بهم منتقل کنه . حتی وقتی دید رشته تحصیلیم شرایط کاری خوبی نداره گفت چرا از اول شروع نمیکنی بری دانشگاه منم هزینه هاتو میدم تو فقط به هدفت و آیندت و هرچی دوست داری فکر کن همین ... حتی میگفت تو که به موسیقی علاقه خیلی زیادی داری برو دنبالش درامد هم نداشت اشکال نداره مهم اینه به اهدافت برسی و ارضا بشی حالا هرچند سال طول بکشه ... اینگونست رفتارش ...
- - - Updated - - -
سلام بله دقیقا درد منم اینجا همینه . اومدم اینجا منطقی راجع به مشکلاتم تصمیم بگیرم بعد میبینم تعدادی از دوستان بدون در نظر گرفتن حرفام سعی میکنن بخاطر مطلقه بودن ایشون فقط سریع قضاوت کنن . درحالی که تردید من جای دیگه هست . من خودم مگه پسرم یا تابحال با کسی رابطه نداشتم که باکره بودن دختر برام ملاک باشه ؟ جای حل مساله و تصمیم راجع به تموم کردن یا ادامه این رابطه سعی میکنن مسائل و تردیدای جدید تو ذهن من ایجاد کننبخدا به اندازه کافی ذهنم خسته هست ...

. بله من کلا آدمی هستم که خیلی زیاد محبت میکنم و شدیدا رمانتیک بازی در میارم علتشم فقط اینه که خوب اینکار حس خوبی بهم میده . گاهی حتی توی ابراز احساساتم اغراق میکنم . یکی از عوامل عاشق شدن این خانم هم همینه . اما علت این رفتار من علیرغم اینکه ایده عال صد درصدم نبودن این خانم از نظر ظاهری این بود که اصلا اوایل به ازدواج فکر هم نمیکردم که ! فکر میکردم این یه رابطه دوستی برد برد هست . ولی نمیدونستم مسائل چقدر میتونه جدی بشه . و همچنین من اوایل نمیدونستم این خانم چقدر رفتارش عالیه که الان تصمیم گیری رو اینقدر برام سخت میکنه . هر ایرادی هم که داشته باشه چه واقعی چه توهم وسواسی من باشه این رفتار خوبش باعث میشد نتونم بخاطر تردید هام به راحتی و بدون تفکر و تحقیق کافی ولش کنم ... 

بخدا به اندازه کافی ذهنم خسته هست ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)