سلام.
من هم کم و بیش مشکلات شما رو داشتم و دارم من دانشگاه امیرکبیر عمران خوندم ، ولی همیشه به تغییر دادن رشتم به نرم افزار توی همون دانشگاه فکر می کردم و هنوز هم باز فرصتش هست و درگیرم باهش ... (یعنی تا حدودی درک می کنم ! )
اولین حرفی که می تونم بزنم اینه که برق و نرم افزار خیلی نزدیک به هم هستن ، شاید بتونی به این فکر کنم که چطوری خودتو به نرم افزاریا نزدیک تر کنی ، با درسایی که پاس می کنی یا مطالبی که خودت می خونی یا دوره هایی که شرکت کنی .
برای من فشار خانواده نبود هیچ وقت ( و همیشه میگفتن بهم هر کار دوست داری ) . هر دوی رشته های برق و کامپیوتر رشته های خوبی هستن و خیلی جاها مرزی بینشون نیست . اما اینکه از طرف شما استخاره باز کنن ، هیچ تکلیفی بر شما نیست عمل کردن به این دستور ، حتی اگه شما خودت استخاره کرده بودی و بد اومده بود ، من یه جایی دیدم نوشته که یعنی باید بیشتر فکر کنی و اگه آخر سر خواستی اون کار رو انجام بدی ، باید یه صدقه ای بدی که بلایی که ممکنه در اون راه باشه دفع بشه . ولی کلا ، اول (با توجه به اون مورد اولی که گفتم ) ببین چی می خوای ؟ شاید نباید مسیرتو به این تندی عوض کنی . مثلا میتونی فعلا برق بخونی و ارشد کنکور نرم افزار بدی (یا اپلای کنی ) یا برگردی کارشناسی نرم افزار یه سری واحدی که مونده رو بخونی (کاری که خودم میخوام بکنم ) . این موضوع رو هم باید توجه کنی که اگه می خوای اپلای کنی ، شریف از همه دانشگاه های ایران شناخته شده تره . ولی به هر حال ، اگه فکرتو کردی و دیدی باید عوض کنی ، اصلا دریغ نکن .

علاقه مندی ها (Bookmarks)