نوشته اصلی توسط
talaei
بله نگاه های پوچ و مسموم نکنه فکر کردین دختری که با چند تا پسر میره دشت و کوه و بیابون در رأس هیأت علمی_ تحقیقاتی میرن؟ اگر قصد سفر هست چرا فقط با خانم ها یا خانوادشون نمیرن؟ و همینطور مردها.
پس اولین نیت این سفرا آشنا شدن و پیدا کردن خلوت هست تا سفر لذت بخش ! ( البته برای تورها و آژانس های مسافرتی خدا رسونده و اصلاااا بد نیست.. )
من عاشق یه آدم مجازی شدم چون به خانوادم و خودم اطمینان کافی داد و گفت در سفر هست و بمحض اومدن با ما ملاقات میکنه. تمام فامیل ها و دوستانش رو میدیدم و اونام منو میدیدن تو همون محیط مجازی و اون از رابطه عاطفیش باهام در صفحه ی شخصیش مینوشت و هرگز فکر نمیکردم که به اینجا بکشه. اما همون آدم وقتی گفت قرار بذاریم من نرفتم و گفتم قرار خانوادگی توی یه رستوران بهتره.
روانشناس بالینی نیاز ندارم ولی اگر از حرف من برای سفر مجردی ناراحت شدین میتونین از کارشناسای سایت کمک بگیرین، اونا نه رابطه مجازی من رو درست میدونن و نه ناراحتی عمیق شما برای یک جمله درست و روشن.
من نمیگم از مردها تنفر عمیق دارم و شما هستی که بزور میخوای اینو ثابت کنی. میگم اعتمادم خیلی از دست رفته و مردا اکثرا ملاکای بی ارزش دارن .
پ.ن دروغ ممنوع . ( من اشتباهمو پذیرفتم و این چیزی از گناه طرف مقابلم کم نمیکنه)
پ.ن حرف حقو بپذیر حتی اگر دیالوگ یه سریال باشه
بدرود.
علاقه مندی ها (Bookmarks)