من دنبال دلسوزی نیستم وگرنه همسایه ها بهترین گزینه بودن، اومدم مشاوره از کارشناسا و افراد خبره بگیرم. در ضمن یه مجردم که اشتباهی رو مرتکب شده و سؤالایی واسش پیش اومده. فکر نمیکنم تو وجودم تنفری از یه رابطه مجازی باشه و تموم شده و بحثم سر معیاراس و ... . درون من مشکلی نیست ، بر عکس مشکل درون افرادی هست که تو دنیای واقعی با وجود خواستگاری و نامزدی و ارتباط واقعی روابط عاطفیشون به بنبست میرسه و باید پیگیر رفع عیوبشون باشن . از کمکت متشکر و خدانگهدارت
دروغ پشت دروغ در سایت مشاوره!! من هرگز نگفتم از کل مردها متنفرم و همشون فاسدن!!! بر عکس دنبال ازدواجم و همینطور نگفتم آدمای مجازی آدمای خوبی هستن!!
خواستم توضیح بیشتری بنویسم دیدم تو تاپیکاتون خصوصیات خودتونو به ردیف نوشتین و منصرف شدم و دیدم این برداشتتون از دنیای اطراف و ... طبیعیه. از کمکت ممنون خدانگهدار
من هیچ کجا نگفتم مردها فاسدو چشم چراننن!! فقط حرف از اکیپ حرف زدم که بنظرم جای جالبی نیست.ایشون و دوستشون ذهنیاتشونو نوشتن و ظاهرا اینجا بیشتر از من مشاوره میخوان اونم فوری!
به انداره کافی از طرز صحبت و برداشت و دروغ های بعضیاتون ناراحتم و لازم نیست دیگه کسی مشاوره بده و از خصوصی با پرداخت اشتراک از کارشناس پیگیر میشم . تاپیک رو ببندین. خدانگهدار

علاقه مندی ها (Bookmarks)