به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

Threaded View

  1. #13
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    شنبه 07 شهریور 05 [ 21:47]
    تاریخ عضویت
    1398-1-10
    نوشته ها
    813
    امتیاز
    25,716
    سطح
    96
    Points: 25,716, Level: 96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

    تشکرشده 1,848 در 755 پست

    Rep Power
    181
    Array
    سلام خانم بهسا

    من وقتی یک نفر رو میبینم که از دانشگاه ترک تحصیل کرده، فشار خانواده و جامعه رو تحمل کرده، راه رفته دیگران رو نرفته، به سمت علایق و توانمندی های خودش رفته و موفق شده، خیلی خوشحال میشم. متاسفانه در جامعه ما تکرار یک الگو و نسخه برای همه دائما در حال تکراره. مثلا داشتن این همه دانشجو و تحصیل کرده که خیلی هاشون موفق نیستن و فقط راه دیگران رو رفتن نه راه خودشون رو .

    فارق از شناختی که ما از مردها و زن های اطرافمون داریم، به طور عمومی مردها و زن ها با هم تفاوت دارند. زن ها یک خصوصیاتی دارند و مردها هم همینطور. وقتی این دو شخصیت رو به طور عمومی با هم مقایسه میکینم متوجه میشیم که انسان ها چندین جنبه دارن، جنبه شخصی، جنبه خانوادگی و جنبه اجتماعی. صرف نظر از اینکه مرد باشن و یا زن، برای رشد و شکوفایی شخصی این سه جنبه رو توش موفق ظاهر باید بشوند.


    زن ها و مرد ها خصوصیات مشترکی و غیر مشترکی دارند. طراحی زن و مرد طوری هست که این دو با همدیگر کامل میشوند. مثلا یک مرد، تا با مهربانی و محبت های یک زن درگیر نشه، ممکنه شادی کامل رو تجربه نکنه، ممکنه رشد واقعی نداشته باشه، خیلی از توانایی هاش بروز پیدا نکنه و ....
    همینطور بالعکس، مثلا اگر زنی تجربه امنیت و آسایش رو از مردی جذب نکنه، ممکنه زن بودن خودش هم به اوج نرسه.

    نکته مهمی که این وسط وجود داره، جنبه های مشترک بین زن ها و مرد هاست. مثلا انسانیت، اخلاق، احترام به دیگران و غیره. ما هم دزد مرد داریم و هم دزد زن. هم مرد خیر داریم و هم زن خیر. پس لزوما نباید جنبه های منفی موجود انسان ها رو برای جنسیت مخالف خودمون تصور کنیم و جنبه های مثبت رو در جنسیت موافق خودمون.


    من آدمی رو میشناسم که دقیقا به خاطر خیانت های دختر های پیرامونش، از ازدواج با دختر ها فراری بود، از دختر ها می ترسید، میگفت من نمی خوام مادر بچه ام اینجوری باشه. این قوم دختر ها همشون یک مدل هستن. آیا درست میگفت؟



    در کل من به نظر شما احترام میگذارم، اگر هدفتون ازدواج نیست، خوب نباشه مگر قراره همه ازدواج کنند. برای همین بهتون از این بابت خورده نمیگیرم که هیچ، بهتون تبریک میگم چون بر خلاف خیلی از ما ها تو زندگی تون یک تصمیم گرفتین و هدفتون مشخصه.


    ولی صرف نظر از اینکه آخرش شما نظرتون به مردها مثبت میشه یا منفی، دوست دارم، شما خودتون رو بیشتر بشناسید. بدانید خانم بهسا چه شخصیتی داره، نقاط ضعفش چیه، نقاط قوتش چیه؟ نیاز های واقعی زندگی اش چیه؟ چه نیاز هاییش رو خودش میتونه پوشش بده و چه نیاز هاییش رو به خاطر اینکه در توانیش نیست، داره نادیده میگیره!
    چقدر هدفی که میگه برای خودش داره، منطبق بر شناخت واقعی خودشه، چقدر در مسیر درسته هست و چقدر غلط!


    سوال سن من رو که پاسخ ندایدن، بی زحمت به این سوالم جواب بدین، کمی سخته ولی امیدوارم روش با تفکر پاسخ بدین:
    رشد یک انسان چه زمانی محقق میشه؟ (البته امیدوارم در ذهنتون این تفکر شکل نگیره که لابد میخوای آخرش بگی که لاید با یکی مرد رشد پیدا میکنه! برای همین پرسیدم یک انسان، نه یک زن. صرف نظر از جنسیت)
    ویرایش توسط Mvaz : چهارشنبه 11 اردیبهشت 98 در ساعت 16:36

  2. کاربر روبرو از پست مفید Mvaz تشکرکرده است .



 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 08:04 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.