سلام خانم بهسا
من وقتی یک نفر رو میبینم که از دانشگاه ترک تحصیل کرده، فشار خانواده و جامعه رو تحمل کرده، راه رفته دیگران رو نرفته، به سمت علایق و توانمندی های خودش رفته و موفق شده، خیلی خوشحال میشم. متاسفانه در جامعه ما تکرار یک الگو و نسخه برای همه دائما در حال تکراره. مثلا داشتن این همه دانشجو و تحصیل کرده که خیلی هاشون موفق نیستن و فقط راه دیگران رو رفتن نه راه خودشون رو .
فارق از شناختی که ما از مردها و زن های اطرافمون داریم، به طور عمومی مردها و زن ها با هم تفاوت دارند. زن ها یک خصوصیاتی دارند و مردها هم همینطور. وقتی این دو شخصیت رو به طور عمومی با هم مقایسه میکینم متوجه میشیم که انسان ها چندین جنبه دارن، جنبه شخصی، جنبه خانوادگی و جنبه اجتماعی. صرف نظر از اینکه مرد باشن و یا زن، برای رشد و شکوفایی شخصی این سه جنبه رو توش موفق ظاهر باید بشوند.
زن ها و مرد ها خصوصیات مشترکی و غیر مشترکی دارند. طراحی زن و مرد طوری هست که این دو با همدیگر کامل میشوند. مثلا یک مرد، تا با مهربانی و محبت های یک زن درگیر نشه، ممکنه شادی کامل رو تجربه نکنه، ممکنه رشد واقعی نداشته باشه، خیلی از توانایی هاش بروز پیدا نکنه و ....
همینطور بالعکس، مثلا اگر زنی تجربه امنیت و آسایش رو از مردی جذب نکنه، ممکنه زن بودن خودش هم به اوج نرسه.
نکته مهمی که این وسط وجود داره، جنبه های مشترک بین زن ها و مرد هاست. مثلا انسانیت، اخلاق، احترام به دیگران و غیره. ما هم دزد مرد داریم و هم دزد زن. هم مرد خیر داریم و هم زن خیر. پس لزوما نباید جنبه های منفی موجود انسان ها رو برای جنسیت مخالف خودمون تصور کنیم و جنبه های مثبت رو در جنسیت موافق خودمون.
من آدمی رو میشناسم که دقیقا به خاطر خیانت های دختر های پیرامونش، از ازدواج با دختر ها فراری بود، از دختر ها می ترسید، میگفت من نمی خوام مادر بچه ام اینجوری باشه. این قوم دختر ها همشون یک مدل هستن. آیا درست میگفت؟
در کل من به نظر شما احترام میگذارم، اگر هدفتون ازدواج نیست، خوب نباشه مگر قراره همه ازدواج کنند. برای همین بهتون از این بابت خورده نمیگیرم که هیچ، بهتون تبریک میگم چون بر خلاف خیلی از ما ها تو زندگی تون یک تصمیم گرفتین و هدفتون مشخصه.
ولی صرف نظر از اینکه آخرش شما نظرتون به مردها مثبت میشه یا منفی، دوست دارم، شما خودتون رو بیشتر بشناسید. بدانید خانم بهسا چه شخصیتی داره، نقاط ضعفش چیه، نقاط قوتش چیه؟ نیاز های واقعی زندگی اش چیه؟ چه نیاز هاییش رو خودش میتونه پوشش بده و چه نیاز هاییش رو به خاطر اینکه در توانیش نیست، داره نادیده میگیره!
چقدر هدفی که میگه برای خودش داره، منطبق بر شناخت واقعی خودشه، چقدر در مسیر درسته هست و چقدر غلط!
سوال سن من رو که پاسخ ندایدن، بی زحمت به این سوالم جواب بدین، کمی سخته ولی امیدوارم روش با تفکر پاسخ بدین:
رشد یک انسان چه زمانی محقق میشه؟ (البته امیدوارم در ذهنتون این تفکر شکل نگیره که لابد میخوای آخرش بگی که لاید با یکی مرد رشد پیدا میکنه! برای همین پرسیدم یک انسان، نه یک زن. صرف نظر از جنسیت)

علاقه مندی ها (Bookmarks)