خواهش میکنم. ارزش یعنی من مثلا برام کنار خانواده بودن ممکنه در بلند مدت مهم تر از دوری از اونا باشه یا بالعکس، تحمل این دوری با توجه به مزیت هایی که برام داره، با ارزش تر از نزدیکی به خانواده باشه.
ارزش یعنی سبک و سنگین کردن این موارد . یعنی اول خودمو بشناسم، شرایط حال و آینده رو هم در نظر بگیرم و بعد ببینم چه کاری برای من بهتره و به خدا توکل کنم.
اینکه گفتی نمیدونم چی برای من خوبه، به همین خاطر گفتم که داری تجربه میکنی و این تجربه ها بهت کمک میکنه که بهتر تصمیم بگیری.
اما هر تصمیمی که گرفتی دیگه به شق دیگه اش فکر نکن، چون همینطور که گفتم هر انتخابی هزینه داره و آدم صدر صد شاید به رضایت کامل نرسه اما مطمئنا ارزش های شخصیش کمکش میکنه که زندگی شادتری داشته باشه حتی اگر به بخشی از خواسته هاش هم نرسه.
بانوی آفتاب عزیز سعی کن بیشتر فکر کنی و در عین حال هم مشورت کنی، اما در نهایت منفعلانه تصمیم نگیر به این معنی که بازم با خودت بگی من نمیدونم و همه اینکارو میکنن پس من هم، نه، بنظر من آدم کاری که برای خودش ارزشمنده رو باید انجام بده، حتی اگر بعدا بفهمه اشتباه کرده، بازم بهتر ازینه که صرفا بر اساس رای و نظر دیگران زندگی کنه.
موفق باشی عزیز دلم.
- - - Updated - - -
پی نوشت: هدفمند و بر اساس ارزش هات زندگی کن نه بر اساس جهت باد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)