سلام خانم فرشته مهربان من در مورد رفتار کودک والد وبالغ مطالعه کردم فکر میکنم رفتار من بیشتر کودکانه است وقتی عصبانی میشم گریه میکنم تو ناراحتی جواب میدم کودکانه است چون این رفتار ناشی از شخصیت کودکانه است . حالا من میگم هر جاش که اشتباه فهمیدم لطف کنید بیاین ور اهنمایی کنید .
فکر میکنم اونجایی که من حس کردم داره تلافی میکنه و بخاطر اینکه من تبریک نگفتم اون هم تبریک نمیگه (والد ) درون من بود چون والد میگه تو زندگی زناشویی محبت کنید و حساب و کتاب نکنید تحت همین اعتقاد هم خیلی بهم فشار اومد و ناراحت شدم اما رفتار بالغانه:اینکه میپذیرفتم کارم اشتباه بوده که تولدش رو یادم رفته حالا به هر دلیل و جواب سلام :علیکه و اصلا انتظار نمیداشتم که بخواد تولدم رو به روم بیاره و نتیجش این بود که اگه تبریک نمیگفت ناراحت نمیشدم و اگه هم تبریک میگفت خیلی خوشحال میشدم.اما اونجا که وقتی بهش گفتم تولدمه گفت مگه فردا نیست به نظرم رفتارم کودکانه بود چون عصبانی شدم و گفتم تو دروغ میگی و بینمون مشاجره پیش اومد باز هم اگر میخواستم رفتار بالغ داشته باشم باید میپذیرفتم و چیزی نمیگفتم و بعدش هم که سرم منت گذاشت رفتار بالغانه : باید کشش نمیدادم و هیچی نمیگفتم تا مشاجره ای پیش نیاد
نمیدونم درست جواب دادم یا نه خانم فرشته مهربان لطفا اگه توضیحاتی هست بفرمایید
اما سوال اینکه ادم تو ناراحتی تو خودش بریزه و هیچی نگه خوبه و دعوایی پیش نمیاد اما هم اینکه خیلی سخته هم اینکه من میترسم دلم ازش چرکین بشه و توی دلم بخاطر رفتارش ناراحت باشم و باعث بشه رابطه بینمون سرد بشه.
لطفابچها بخاطر این تیکه آخر راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم که این مشکل پیشش نیاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)