سلام
همسرت حرفی زده بعدا شما حرفی که مادرشوهرت در مورد یکی دیگه زده رو برای تبرئه کردن مادرت استفاده کردی
به نظرم بهتر بود یه جور دیگه تبرئه اش می کردی
مثلا می گفتی مادرم به شیطنت و بچگی رونیکا اشاره داشته وگرنه خودش همیشه به بهار میگه رفتی خونه مادربزرگت اول سلام کن دست بده
و همیشه دوست داره بچه ها با مادربزرگشون روابط خوبی داشته باشن

یعنی یه جورایی از سوتفاهم درش می آوردی نه اینکه انتقاد از مادرت رو با انتقاد از مادرشوهر جواب بدی و بگی مادر من تازه حرفش به اون بدی حرفای مادر تو نیست

سوال قبلیت رو دوست دارم جواب بدم

اینکه آدم جواب همسرش رو نده و در گذر زمان دلش چرکین بشه از همسرش
نظر من اینه
جواب همسر رو در حالت عصبانیت و هیجان و خشم نباید داد بلکه باید کمی صبر کرد
وقتی خشم و هیجان فروکش کرد وقتی کمی فکر کردی و موضوع رو کامل در نظر گرفتی و همه ابعادش رو سنجیدی با جمله بندی فکر شده و درست باید سوتفاهم رو برطرف کرد

جواب باید داد گفتگو باید کرد ولی یه خرده با فکر و با تاخیر

اگر زمانی که یک مساله تنش زا به وجود میاد حدس میزنی که جوابت تنش رو بیشتر می کنه یه ذره صبر کن با تاخیر و فکر گفتگو کن
لازم نیست درجا یه جواب دندان شکن حواله طرف مقابل بشه

خصوصا که همسر شما الان بیکار هم هست و قاعدتا شرایط روحی عادی و درستی نداره
همینجوری هم تحت فشاره
مثل یک لیوان که وقتی پر شد با یک قطره اضافه هم سر ریز میشه ظرفیت همسر شما به دلیل بیکاری و مسائل ریز و درشت مربوط به اون خیلی کم شده شاید بشه گفت به انتها رسیده و طاقت کوچکترین حرف گزنده یا حرکت تندی رو نداره در حالی که شاید اگر شرایط عادی تر می بود همسر شما هم ظرفیت بیشتری می داشت

الان وقت جواب دندان شکن دادن و اره دادن و تیشه گرفتن نیست
الان وقت همدلی و بالا بردن اعتماد به نفس همسرته
تا این مرحله و این روزها بگذرن

خوب حرف آخر مادرت هم با غرور همسرت جور نبوده قاعدتا
اینکه همسرت فکر کرده مادرت به همه راجع به شرایط کاری همسرت توضیح داده و الان این حرفا راه حل های اطرافیانه
به غرورش برخورده
به نظرم در همون حد توضیح کافی بود که مادرم اتفاقی فهمیده که اونجا جنس خارجی می فروشن و به کسی مسئله کاری شما رو نگفته

بعدشم اگر همسرت همچنان توی فکر بود کمی رهاش می کردی تا حالت عادی بگیره

من اگر جای شما باشم حساسیت همسرم سر مسئله کارش رو به مادرم تذکر میدم که دیگه احیانا از این مکالمات اتفاق نیفته
برو کنار همسرت یه وقتایی همش مقابلش نباش