سلام
مسائل اقتصادی درآودی را به همسرت واگذار کن و طنازانه یک زن باشد که به همسرش تکیه می کنه و هرجا تنگنا پیش اومد در مدیریت خرج حامی همسرشه یعنی صرفه جوئیها .
دقت داشته باش که وقتی چسبیدی به وظیفه همسرس و مادری .... در زمینه ماسئل مالی و ... کنجکاوی یا درگیری برای خودت ایجاد نکن . هرجا هم همسرت از مشکلات مالی حرف زد یا سکوت کن یا آرامش بده و امید و دلداری و اعتماد به نفس با این سخن ... که من می دونم تو یه راهی برای حل مشکل پیدا می کنی .... تو هوش خوبی داری کافیه وقت بگذاری و تمرکز کنی ، خدا هم کمک می کنه یه راهی پیدا کنی .
و نکته مهم تر ... از هیچ لحظه از سیر رشد دخترت نگذر ... خوب دقت کن .... دقرت خدا را ببین و حتی کارهاشو و سیر مسیر رشدش را یادداشت کن .... خیلی بابها برایت معرفتی باز می شود ... در مورد انسان ... در مورد زن .... و مهمتر اینکه غرق لذتی می شوی که هر غمی را می زداید .
برو سراغ خیاطی و برای دختر گلت لباس بدوز و ببین چه لذتی داره .
من که عاشق بچه ها هستم و از لذت بردن مشاهده و همراهی باهاشون سیرمونی ندارم . حیفه این فرصتها با کار و خستگی های کار هدر بره .... رشد دخترت وقتی تو کنارش باشی و باهاش کار کنی و بیاموزییش .... خیلی فرق داره با وقتی که شاغلی و سر کار می روی و .....
موفق باشی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)