به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 خرداد 05 [ 13:13]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,384

تشکرشده 6,950 در 1,499 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام دوستان عزیزم
    ممنون که وقت گذاشتید و نظر دادید:
    خدارو شکر میکنم که این تالار و شما دوستانم رو دارم که بعد مدت ها به خاطر کمک وارد سایت میشین
    بعد از خوندن نظر اقای مدیر و شمادر همان روز به خودم گفتم اصلا چرا من شک کردم که باید مرخصی بگیرم؟!حتما باید این کارو کنم .
    و باهمسرم رفتیم اداره برای درخواست مرخصی بدون حقوق.
    ولی متاسفانه مسوولش گفتن که نهایت میتونی پاره وقت بیایی یعنی به جای 24 ساعت ،12 ساعت (دوروز) برم ...
    گفتند به دلیل این که دبیر هم رشته من بخاطر کار همسرشون دارن انتقالی میگیرند ومن تنها هستم باید برم سرکارم.
    هرچند خودشون تاکید کردند که من امتیاز اول هستم و اولویت با منه ولی باید ایشون رو هم در نظر بگیریم .
    یه جورایی حد وسط رو گرفتند که هم همکارم انتقالی بگیرن و هم من ساعت کاریم کم بشه .
    اومدیم بیرون و از همسرم نظر خواستم گفت پاره وقت با تمام وقت خیلی فرق نداره بازهم مسایل کاری خواهی داشت سعی کن مرخصی بگیری.
    ولی نتونستم متقاعد کنم چون واقعیت رو گفتم که میخوام به دخترم و خودم و خانواده ام برسم و متاسفانه این مسایل خیلی مهم نیست و نتونستم برا مرخصی کامل متقاعد کنم.در صورتی که خیلیا با یک گواهی پزشکی کارشون رو به دروغ حل میکنند که به نظر من نمیارزه زبانت رو به دروغ بچرخونی.
    من هم فعلا پاپی نشدم

اتفاقا فرشته مهربان میدونم که برم سرکار و باتوجه به این که زود خسته میشم این لذت رو از دست میدم
    تازه داشتم روی لباسای خودمو و دخترمو گلدوزی میکردم و چقدر لذت میبردم بدون دغدغه ی دیگه ای که فعلا اینطوری شد.
    نمیدونم چرا من همزمان نمیتونم رو چند تا کار تمرکز کنم ...
    راستش رو بخوایین این یکسال که خونه بودم مرخصی دخترم دیدم خانومای خانه دار چه کیفی میکنند هرچند من باتمام وجود کارمو دوست دارم ولی مال وقتی که مجرد بودم و بچه نداشتم ...
    الان وضعیت دوستانمو میبینم که چقدر خسته میشن اصلا نمیتونم قبول کنم ...
    تعارض سختیه چون که مزایای زیادی هم داره کاری نیست که ولش کنم ...
    گهگاهی همسرم میگفت دوست دارم کارم که سفت شد خودتو بازخرید کنی اون موقع گفتم نه...
    پرنیان جان من که در این تاپیک دنبال کار نیستم اگر قرار باشه کار کنم که همون کار خودم عالیه من که مرد خیاطی و این جور چیزا نیستم فکر کن بشینم خونه خیاطی کنم وای خیلی تصور سختیه:) ادم تنبل و خیاطی
    صد رحمت به کار خودم
    البته دوستان جهت مشاوره بهتر بگم که کار من رسمی و دولتی هست و تعهد دارم .

محمدرضا میشل عزیزم و بی نهایت گلم و mvaz ودیگر دوستانم که به خاطر استفاده از گوشی نمیتونم نقل بگیرم،ممنون که باعث شدید ذهنم بازتر بشه .

شاید بگید خیلی ادم مساله سازی هستم دلیلش اینه که نمیخوام به حالت روتین عمرم بگذره و چیزی از معنای زندگی دستگیرم نشه...

حالا سوالی که دارم اینه نمیدونم به این پاره وقت راضی بشم یا پیگیر مرخصی بشم .
    همسرم هم با مرخصی کامل موافق هست گویا بار اولی که مطرح کردم به گفته خودش خوب فکر نکرده بوده و دو دل بود ولی وقتی اطمینان منو دید خودش مصر شد
    البته بی نهایت جان من مثل اون موقع ها نیستم اصلا که از قسط و اینا خبر داشته باشم نه ولی خب اخر ماه ها ی وقت ها که ولخرجی میکنیم من کمک میکنم میبینم که همسرمم هم اینطوری دوست داره من با مسایل مالی کاری نداشته باشم و واقعا هم توانمنده الان مدیر شرکتشون شده وکلی نام و اوازه کسب کرده و کلی دانشجو داره و (: ...ولی رسمی و کارمندی نیست فعلا.

حالا چه کنم
    خودم شدیدا دوست دارم خدا اسبابشو جور کنه و یکسالم بمونم خونه و به خودمون برسم از طرفی هم همکارم مشکل داره.
    ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : یکشنبه 26 خرداد 98 در ساعت 16:13

2. 3 کاربر از پست مفید فرشته اردیبهشت تشکرکرده اند .

Eram (دوشنبه 03 تیر 98), m.reza91 (یکشنبه 26 خرداد 98), paiize (دوشنبه 27 خرداد 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)