نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
با سلام
لطفا شما تست mmpi
را بزنید تا بر اساس نتیجه آن و تجزیه و تحلیل خصوصیات شخصیتی شما بررسی دقیق تری انجام شود.
یا اینکه نیاز به مراجعه حضوری به روانشناس بالینی دارید.
با تشکر
سلام ممنون که مشکل طولانی من رو حوصله کردید و مطالعه کردید.
من این تست رو قبلا انجام دادم البته در یک اپلیکیشن فکر میکنم حدود 500 تا سوال بود که در اخر نوشت که چنددرصد جامعه ستیز هستم و....
و تحلیلی انجام نشد که چکاری باید انجام بدم؟؟
خب من تا حدودی خودم رو میشناسم و دنبال تصحیح خودم هستم
و این چندسال پیش در خصوص نامزد سابقم که خیلی بهم ریخته بودم یه مرکز مشاور خیلی معتبر مراجعه کردم
و در مقابل مبلغ خیلی هنگفتی که دادم کمکی به من نشد و با من مثل یک ربات رفتار میکردند
بنظرم خیلی کمک میکنه که بیمار تو چشمهای مشاور و دکترش حس همدردی رو ببینه و ببینه به چشم انسان دیده میشه بهش
ایا شما مرکز خوبی رو سراغ دارید ؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
سلام

من زیاد نتونستم چیزی از تاپیک شما بفهمم.

چرا از یه مشاور کمک نمیگیرید؟

چیزی که مشخصه شما میدونید راهتون اشتباه هست، همین که اینجا اومدید نشون از این داره که قصد رفع مشکلات دارید. فکر میکنم بهترین گزینه مشاوره هست. اگر گزینه نزدیک تون سراغ ندارید همین مشاورای این سایت خوبن فقط حق اشتراک بگیرید.

چیزی که به ذهن من میرسه اینه که چند روزی تمرین کنید ذهنتون رو وقتی دچار چنین افکاری شد با تمرکز رو موضوعات دیگر پرتش کنید.
رو کاغذ گزینه و اهداف خوبتون رو بنویسید، لذت ها و طمع های واقعی زندگی رو یادداشت کنید و در طول روز با خودتون مرور کنید . مولفه های رسیده به این زندگی و هدف چی هستن.

به نظرم با تفکر و اندیشیدین صحیح و تمرکز زدایی از "زمان های تفکر قربانی تون" شاید بتونید موفق بشید.

خواستگارتون هم یه ماهی مرخصی ازش بگیرید، تو این شرایط شاید خودتون رو پیدا کردین. چون ممکنه با همین شرایط برید جلو خواستگار خوبتون اذیت شید.
سلام دوست خوبم
عذرخواهی میکنم
ذهن بسیار بسیار شلوغ و اشفته ای دارم کل مشکلم این هست که من ازین که ازارم بدن خوشحال و راضی هستم
ازینکه بیمار بشم راضی هستم احساس میکنم وقتی صدمه میبینم وجدانم راحته
و از محبت دیگران عصبانی میشم و حس میکنم لیاقتش رو ندارم،همین سایت یعنی از طریق پیام ؟ امکان مراجعه حضوری نیست ؟

اینکاری که گفتید رو انجام میدم ممنونم عزیزم