خانم سمیرا ممنون از جواب مجدد شما . متاسفانه دیگه حوصله و توان توضیح دادن و اثبات و جنگیدن برای چیزی حتی کار رو هم ندارم .هرروزم با گریه آغاز میشه به یاد آدمی که دوست داشتم ولی شاید با حماقت خودم از دستش دادم و هیچی هم بدست نیاوردم و فقط شکسته تر شدم هرروز دلم میخواد بهش زنگ بزنم اما با هر سختی هست جلوی خودمو میگیرم .باشگاه ورزشی ثبت نام کردم و میرم سعی میکنم کتاب بخونم اما بعد از بیست دقیقه تقریبا هیچی از کتاب یادم نیست بشدت فراموش کار شدم و حافظه کوتاه مدتم بسیار بد عمل میکنه آخرین بار به پزشکان گفتم و گفتن می‌تونه تاثیر داروهای افسردگی و خواب آور باشه اما من صلاح‌میدونم مصرف کنی .دلم میخواد بشینم باز درس بخونم اینبار دست بگیرم به زانوی خودم و برای تحصیل خارج از کشور اقدام کنم گاهی می‌خوام یه کاری برای خودم شروع کنم اما اصلا نمیتونم از همه چیز زود خسته و دل سرد میشم ممارست و اراده در کاری ندارم . کتابهای مفید روانشناسی گروهی از دوستای خوب ارتباط قوی خانوادگی از بین بردن یادگاری های روابط گذشته ورزش کردن هدف گذاری مراقبت از گل و گیاه یا یه حیوان خانگی یادگیری یه هنر یه یه حرفه جدید من همه رو امتحان کردم موقتیه و خیلی سریع ازشون زده میشم و دیگه ادامه نمیدهم