سلام
من بخش هایی از نوشته های شما رو که بنظرم مهمتر بود جدا کردم تا بتونم بهتر پاسخ بدم.
شما درباره کیفیت رابطه خودتون با سایر اعضای خانواده مثل پدر و مادر و ... توضیح خاصی ندادین, یا درباره دوران نوجوانی و کمی بعد از اون.
اما با اطلاعاتی که دادین میریم سر اصل مطلب...
ممکنه این اتفاق تلخ برای ده ها, صدها یا هزاران زن و مرد در جهان رخ بده اما چیزی که واضح و مهمه کسب تجربه و عبرت از علل وقوع چنین اتفاقات تلخی هست.
اگر کسی یکبار روی موتور بدون کلاه ایمنی و رعایت قانون صرفا برای تفریح یا ... بنشینه و طی تصادفی آسیب ببینه برای بار دوم سعی میکنه ایمنی رو رعایت کنه تا در صورت تصادف آسیب رو به حداقل برسونه.
*انسانها همواره به اشکال مختلف در زندگی اشتباهاتی دارن اما دو دسته میشن:
دسته ی اول از اشتباهات درس میگیرن و حتی الامکان سعی میکنن خطاها رو کاهش بدن و آگاهی های خودشون رو نسبت به مسایل افزایش بدن.
اما دسته ی دوم با فراموش کردن کامل اتفاقات گذشته و عدم بررسی خطاها و نقص ها مکررا دچار مشکلات جدید میشن.
برای شخصی که به هر دلیلی اتفاقی تلخ مثل ( طلاق ) رو تجربه کرده و قطعا دچار آسیب های عاطفی شده باید انتخاب های بعدی ... با کمک مشاوره و در کنارش افزایش سطح آگاهی و عدم ورود هیجانی و احساسی به رابطه های جدید همراه باشه.
شما رو دعوت میکنم که سوالاتی از خودتون بپرسین:
1. رابطه ی عاطفی سالم چه ویژگی هایی داره؟
2. آیا صرفا ابراز محبت, خوش رفتاری, تفریح و خرید و ... میتونه ضامن پایداری یک رابطه باشه؟
3. حد و حدود های ارتباط سالم برای ازدواج چی هست؟
4. من چقدر بعنوان یک انسان بخودم احترام میگذارم تا دیگران ملزم به رعایت احترام و حدود معاشرت با من باشن؟
5. معیارهای درست انتخاب همسر چی هست؟
6. من از گذشته و روابط گذشته چه تجربیاتی رو کسب کردم؟
7. از نظر زندگی و ارتباط با اشخاص چقدر به استاندارد های افراد موفق نزدیک هستم؟
8. ویژگی های یک انسان شایسته چی هست؟
9. ازدواج یعنی چه؟
و ...
یک از اشتباهات مسلم شما ورود مکرر به رابطه های عاطفی و عدم آنالیز طرف مقابل و عاقبت سنجی هست.
در جمله ی پایانی که جدا کردم گفتید اون آقای متاهل گفته (اگر خیانت کرده باشی و با کسی رابطه داشتی منو فراموش کن )!
مثل این هست یک مجرم بمن بگه اگر ببینم جرمی مرتکب شدی دیگه من رو فراموش کن. چطور از کسی که خودش درگیر خیانت و ارتباط نادرست هست توقع تعهد و وفاداری دارید ؟
این جمله ی مادرتون زیباست و چرا نشد باید طبق نوشته ی قبل من دنبال ( چرا )یی کمرنگ شدن اون باشید.
بله البته این ایراد به فرهنگ جامعه ما وارد هست .
شاید جامعه گاهی درگیر تفکرات غلط بشه اما گاهی رفتارهای اشتباه و قرار گرفتن در مسیر های اشتباهی برداشت های مردم یک جامعه رو تحت تاثیر قرار تغییر میده. اگر چه انسان منظور بدی نداشته باشه یا از سر نا آگاهی و اشتباه در این موقعیت ها گرفتار شده باشه.
امام علی (ع) در نهج البلاغه فرموده زیبایی دارن...
مَنْ وَضَعَ نَفْسَهُ مَوَاضِعَ التُّهَمَةِ- فَلَا يَلُومَنَّ مَنْ أَسَاءَ بِهِ الظَّنَّ
«كسى كه خود را در معرض اتهام و بدگمانى قرار دهد نبايد آن كس را كه به او گمان بد برد، سرزنش كند».
ببینید خیلی مهمه! در معرض اتهام... یعنی تفکراتی که دیگران درباره روابط من خواهند داشت و الان یکی از مشغله های ذهنی شماست. ( همونطور که بیان کردید ) و البته راه خلاصی از اون نو شدن و ساختن یک من جدید و قوی بدون اتکا به دیگران هست.
شما هر وقت موقعیت جدیدی برای آشنایی ازدواج از راه سالم و درستش براتون پیش اومد اونوقت میتونید با شرح مختصری از اون شخص و درخواستش و بررسی اون از سوی مشاور محترم مشورت بگیرید.
شاد باشین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)