سلام خیلی ممنون و خرسندم خانم فرشته مهربان که به تاپیکم نظر دادین. چشم پس بنا به گفته شما سعی کنم به این مسائل فکر نکنم و به همسرم هم اصلا چیزی نگم.چون به ضرر خودمه
اما مادرشوهرم خیلی حسابگر هست و در مورد همه چی خیلی بین ما و بچها و نوهای دیگش فرق میذاره و شوهرم هم خودش اینو میدونه ومتوجه شده . شوهرم هر وقت چیزی براشون میخره یا خرجی میکنه پولش رو نمیگیره و اینا به چشم مادرشوهر من نمیاد. به نظر شما نمیشه یک جوری به شوهرم بگم که از اونور پول اونا رو حسساب کنه از ط رف دیگه تو کادو ها بیشتر بزاره که بیشتر به چشم مادر شوهرم بیادیا اصلا چیزی نگم نمیدونم میشه خانم فرشته مهربان بهم راهنمایی بدین
مثلا دو روز پیش خونه مادرشوهرم بودیم پستونک دخترم گم شده بود به دختر بزرگه خودم و دختر خواهر شوهرم که 6 سالشون هست گفتم اگه پستونک رونیکا رو پیدا کنید براتون جایزه میخرم گفتن چی گفتم میبرمتون سوپر مارکت و هر چی دوست داشتین بردارین.مادر شوهرم دراومد گفت که نه پولش رو بهشون بده ( منظورش این بود که به نوه دختریش پول بدم)گفتم پول به چه درد بچها میخوره بچها با خرید چیزای خوشمزه بیشتر خوشحال میشن گفت نه این پولا رو نگه دارن برن لباس بخرن تو این گرونی . گفتم بچها رو درگیر مسائل مادی نکنیم گناه دارن خیلی براشون زوده بعد مادرشوهرم یه پوزخند زد که یعنی چقدرتو زرنگی .از اونور دخترم خیلی مهربونه گفت مامان ما پیداش میکنیم هیچی هم کادو نمیخوایم دیدم مادرشوهرم دوباره حرصش گرفت کفت نگاه دخترش هم عین خودش زرنگه
تو رو خدا کمکم کنید خیلی از دست رفتاراش حرص میخورم وقتی بعد از یک ماه میرم خونشون تو برخورد اول اینقدر باهام سرد برخورد میکنه که واقعا تو ذوقم میخوره میرم پیشش سلام میکنم دست میدم سرش پایین نگاه هم نمیکنه نوک انگشتش رو بهم میده فقط یه ناهار میزاره جلوم ولی از رفتاراش مشخصه که چقدر باهام بده انگار به زور تحملم میکنه انگار چشم دیدنم رو نداره من فقط ازش یه احترام میخوام اما هیچی. وقتی به شوهرم هم میگم نمیدونه چی بگه . وقتی میایم خونه واقعا حالم بده نمیخوام زندگیم رو بخاطر اونا خراب کنم و تو زندگی خودم رفتاراشون تاثیر بذاره از طرفی هم بخاطر شوهرم مجبورم نه تنها رفت و امد کنم بلکه این رفتارا رو نبینم تا همه چیز بدور از ناراحتی باشه اما تو دلم خیلی غصه میخورم تور و خدا بهم راهنمایی بدین خانم فرشته مهربان ممنون میشم

علاقه مندی ها (Bookmarks)