به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 اردیبهشت 99 [ 11:43]
    سطح
    10
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 45
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 7 در 6 پست

Array
    سلام خانم عطریاس حقیقتش من تا حالا تو تاپیکا نظر ندادم یعنی جرات اینو نداشتم چون خودم کم کم این زندگی داره خیلی چیزا رو یادم میده اما چیزی ر و که به نظرم میرسه میگم . به نظر من شما وظیفه ندارین که همه چیزو به تنهایی درست کنین ادما خودشون باید یاد بگیرن که چجوری بادیگران رفتار کنن و عواقب رفتارشون پای خودشونه.
    شوهرت بدی مامانت رو جلوی داداشت گفت طبیعیه بهت بربخوره و ناراحت بشی اما به اون هم باید یکم حق بدی به نظر من برگرد خونه یکم باشوهرت سرد باش که متوجه بشه از رفتارش ناراحت شدی ولی نه خیلی زود تمومش کن که نگه خانوادش بیشتر از من براش مهمن بعد یه وقتی که خیلی هم دیر نشه و حال تو و اون خوب باشه مثلا تو اتاق خواب بهش بگو رفتارای مامانم اشتباه اینو من به خودت هم بارها کفتم اما تو دیگه رفتار اشتباه رو نکن و خودت رو از چشم من ننداز بذار همیشه به خودم با این انتخابم ببالم و بهت افتخار کنم که بهترین شوهر دینا رو دارم تو همیشه خوب باش اینکه بد مامانم رو بگی جلوی من و داداشم این هیج اتفاق خوبی نیست و به خوبی تو هیچ چی اضاف نمیکنه تهش اون مادره و بزرگه احترامش به ما واجبه و مطمئنم این صبرو بردباری ما باعث میشه که خدا خیلی بیشتر چیزای بهتری رو تو زندگیمون بیاره . با زبون شوهرت رو نرم کن و قدردانش باش. رفت و امدت رو با مامانت اینا کم کن روزایی هم که همه هستن شما هم برین اما سعی کنید خیلی کلیک روی رفتار مامانتون نداشته باشین شوهرتون یه سلام کوتاه بامامانتون بکنه وبگذره که فرصت این نباشه کع ببینه مامانتون چجووری سلام کرد و غیره با بقیه اعضا خانواده بگو بخندو اینا داشته باشه و خوش بگذره تو هم اونجا هوای شوهرت رو داشته باش نه خیلی که مامانت رو حساس کنی اونقدر که چیزی کمو کسر نداشته باشه و شوهرت بدونه که خانمش بع فکرشه . تو راه برگشت هم سعی کنید از چیزای خوب حرف بزنید بگین و بخندید. اگه شوهرت هم یه چیزی گفت از مامانت بگو حق به جانبته درست میگی اما ولش کن هیچ چیز ارزششی بالاتر از زندگیمون نیست نباید اجازه بدیم هیچ چیز زندگیمون رو خراب کنه تو هم بهش فکر نکن. نهایتا هم تو لازم نیست خودت رو زیاد درگیر کنی شوهرت باید رفتار مامانت رو بپذیره خوب یا بد چون اونا دیگه سنی ازشون گذشته و بع این راحتی قابل تغییر نیستن این ماییم که باید رفتارمون رو عوض کنیم تا بتونیم بهتر زندکی کنیم
    ویرایش توسط roya6 : دوشنبه 07 مرداد 98 در ساعت 09:36

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)