سلام

حتما شنیدید که میگن علاجه واقعه قبل از وقوع باید کرد...

چنان که از نوشته ی شما پیداست ( اگر بنده اشتباه نکنم ... که اگر اشتباه متوجه شدم حتما بفرمایین) نامزد بودید. همانطور که میدونید
لازمه ی ادامه ی یک ارتباط رعایت یکسری اصول و نکات هست که تخلف از موجب میشه انسان بالاجبار پایان یک ماجرا رو هر چه که بود بپذیره.
شما درباره فردی که بعد از رفتنش دچار آسیب عاطفی شدین مرتکب خطاهایی شدید که بهتر هست اون رو بررسی کنید تا علت جدایی برای شما آشکارتر و آگاهیتون درباره برخی مسائل بالاتر بره.

۱. چرا بعد از جداشدنمان بفکر خودکشی هستم؟
۲. چرا من بیش از او احساس وابستگی و دلتنگی دارم؟
۳. اشتباهات من در طول رابطه چه بود؟ ( دعوا، بهانه، بچه بازی یا چند دلیل پنهان دیگر؟)
۴. چرا انتهای رابطه مجبور به التماس شدم؟
و ده ها سؤال دیگر که آقای مدیر نوشتند.

نامزدی یا نشان فرصتی برای پیدا کردن تشابهات، بررسی تفاوت ها و در کل آنالیز و تحقیق طرف مقابل و خانواده ایشان هست. نامزدی وقت مناسبی برای در آغوش رفتن و زندگی نیست.

ورود احساس برای شما به رابطه باعث شد دچار
خطا در شناخت ایشان بشید .
بیشتر احساس ناراحتی و شکست شما مربوط به این هست که با تجربه ی های نادرست قبل از ازدواج فرصت کیش و مات شدن رو فراهم کردید .
قبل از ازدواج به دلیل فقدان مسئولیت پذیری، انگیزه های متعدد، عدم تعهد قانونی و شرعی و .... افراد
توجه و سازگاری های کاذبی با هم دارند و این در ذهن طرف مقابل به عشق جاودان تعبیر میشه.
اگر افراد به هر دلیلی قبل از ازدواج به انگیزه های خودشون برسند کم کم تفاوت ها و اختلافات بروز میکنند و
خیال پردازی جای خودش رو به واقع نگری میده و در این مرحله هست که شما با چهره ی جدیدی از این فرد آشنا میشید.

خودکشی و انزوا پاک کردن صورت مسئله هست، پس باید واقع بین باشین و برای خودتون احترام و ارزش قائل بشید . در اینصورت هست که در نظر دیگران مهم و ارزشمند خواهید ماند.
این خوب هست که شما
آگاهی ها و مهارت های خودتون رو افزایش بدید و در کنارش به موفقیت های دیگر فکر کنید.
زندگی فقط در ازدواج خلاصه نمیشه بلکه جنبه های مختلفی داره که باید به اونها فکر کنید. مثلا شما میتونید یک هنرمند موفق باشید، یک مهندس موفق، یک مدیر موفق.
میتونید شایستگی های خودتون رو کشف کنید و به سایر نعماتی که خداوند در زندگی به شما داده فکر کنید. مثل خانواده، مثل دوستان خوب، مثل استعدادها و ...