سلام دوستای گلم
ممنون از پاسخت رویاجون نیمدم جواب بدم تاروی حرفات فکرکنم راستش دیشب مهمون بودیم خونه فامیلای شوهرم منم خیالم راحت بود انگارکه خب دیگه شوهرم قرارنیست بهم گیربده وخونواده منوکمتربببینه بهتره ولی بعدش دوباره همون حرفای همیشگی توماشین وتاتوی خونه ادامه پیداکرد ونهایتاباگریه من تموم شد که خوشبحال دومادشون. ادم وقتی ازدواج میکنه خوانواده زنش باید بهش محل بدن من بااازدواج تنهاشدم هیچکسو ندارم شماهاسردین یخین چراخانوادت اینجاکم میان ترجیح میدن برن پارک تاخونه ما(شب قبلش )راستش حس بدی دارم انگار شوهرم که قویترین و موفقترین ادم دنیابوداز نظرم داره هی توذهنم ضعیف میشه دیگه حوصلشو ندارم دوس دارم از دستش فرارکنم. دلم میخواد جای همه ادماباشم بجز خودم قفلی هست که کلیدش دست من نیست

- - - Updated - - -

سلام دوستای گلم
ممنون از پاسخت رویاجون نیمدم جواب بدم تاروی حرفات فکرکنم راستش دیشب مهمون بودیم خونه فامیلای شوهرم منم خیالم راحت بود انگارکه خب دیگه شوهرم قرارنیست بهم گیربده وخونواده منوکمتربببینه بهتره ولی بعدش دوباره همون حرفای همیشگی توماشین وتاتوی خونه ادامه پیداکرد ونهایتاباگریه من تموم شد که خوشبحال دومادشون. ادم وقتی ازدواج میکنه خوانواده زنش باید بهش محل بدن من بااازدواج تنهاشدم هیچکسو ندارم شماهاسردین یخین چراخانوادت اینجاکم میان ترجیح میدن برن پارک تاخونه ما(شب قبلش )راستش حس بدی دارم انگار شوهرم که قویترین و موفقترین ادم دنیابوداز نظرم داره هی توذهنم ضعیف میشه دیگه حوصلشو ندارم دوس دارم از دستش فرارکنم. دلم میخواد جای همه ادماباشم بجز خودم قفل هست که کلیدش دست من نیست