سحر بهاری عزی واقعا ممنونم از اینکه وقت میزارین و جواب منو میدین.
من بارها اینکارو کردم خودم پیراهنی که دوست داشتمو براش خریدم بعد یکی دوبار پوشیدن با طلبکاری گفت این سایزش به درد من نمیخوره بزرگ گرفتی یعنی چند بازر تو ذوقم زده متاسفانه تیپ خوبی هم نداره که هر لباسی بهش بیاد شونه های باریک شکم بزرگ واسه همین من نمیدونم چه سایزی بگیرم .
حالا همه اینا به کنار من یه روز تصمیم میگیرم درون خودم تغییر ایجاد کنم ولی اون با بداخلاقی و فحشاش منو دوباره به سر نقطه اول میبره .خلی خستم خیلی .خیلی بده کنا رکسی زندگی کنی که
هیچ رفتار محبت امیزی ازش نبینی .من واقعا خیلی ادم عقده ای شدم
- - - Updated - - -
سلام
1.در جواب سوال اول شما .بله مرتب و تمییز هست
2.نه علاقه ندارم هر وقت اومدم دوستش داشته باشم کتک و رفتار بدش اومد تو ذهنمو داغونم کرد و بیشتر ازش متنفر شدم
3.میتونه خوشتیب باشه ولی چون اصلا اهل تغییر نیست اصلا حاضر به پوشیدن بعضی لباس ها نیست
4.متوجه میشم چی میگین خودم بارها ادمایی رو دیدم که اصلا خوشگل و خوشتیپ نبودن ولی نوع رفتارشون جذابشون کرده.
نه متاسفانه همه کاراش مثله پیرمداست .نوع نشستنش نوع رفتار کردنش.نوع حرف زدنش .هیچ کدوم واسه من جذابیتی ا نددداشت وو نداره
- - - Updated - - -
بهم میگن از رویا و خیالپردازی در بیا .بیا تو واقعیت ولی من نمیتونم من تنها راه دلخوشیم تو زندگی اینه که خودمو همسرمو تصور کنم و برم تو خیالات این کار بهم ارامش میده .حتی خوابامم همین حسو رنگو داره وقتی از خواب پب میشم کلی ناراحتم که چرا خواب بود همه چیز.شوهرم متاسفانه خیلی ادم سفت و سختیه مثله سنگ حاضره سال ها با من جنگ کنه دعوا کنه ولی یک بار در زندگیش تغییری ایجاد نکنه .حتی من دوست دارم تغییر دکوراسیون بدم خونمون دعوا م میکنه .من کلا شدم یه بچه کوچیک که از اقا بالا سرش میترسه .میترسه چون الان میاد دعواش میکنه فحشش میده .

علاقه مندی ها (Bookmarks)