به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 مرداد 05 [ 19:43]
    سطح
    99
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 1,527
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,634

تشکرشده 2,355 در 760 پست

Array
    با سلام
    پیرو ادامه عرائض ام تو اون یکی تاپیکتون
    چیزهایی که میگم خیلی خودم به قطعیت نرسیدم...تازگی ها خیلی رو مسئله ازدواج و شناخت و خواستگاری حالت کلافکی دارم سردرگمم...لیست کردن معیارها و سوالات 200تایی همش جای انحراف داره...شاید اگه فقط یکی دو تا معیار و طرف داشته باشه با یِ ادم مخالف عقاید و افکار هم بشه خوشبخت شد...یا یِ اخلاق های بدی که من بهشون میگم اخلاق بد بی ازار....شاید نمیدونم
    فقط میخوام با اجازتون فکرامو درمیون بذارم (فعلا رو مثالهای که تو تامیکنتون گفته شده)
    من میگم امکان خطا رفتن خیلی زیاده با این جوری سوال و جواب کردن!و معیار اصلی و فرعی و...میانگین نمره حد تعادل فلان ....تو عمل چیز به درد بخوری از اب درنمیاد
    مثلا دختر یِ رستوران خیلی گرون انتخاب میکنه..
    پسر میگه اول کاری جیبمونو زد !!غافل از اینکه اصلا دختر اون جوری نیست....فقط خواسته ببینه پسر خسیس هست یا نه...عکس العملش در مقالل رستوران فلان نقطه شهر چیه...
    پسری که شالوده اش بر این اساس که پولت و از زنت قایم کن..خرج نکن براش پررو میشه....همون بهتر که فک کنه دختر پرخرجیه بذاره بره! خساست خیلی مهمه...و فرق داره با فقر و پولدار بودن....فقیر باشه ولی پول کمش و با عشق خرج خانواده کنه بهتره از اونیکه پولش زباده ولی دق میده ادم و تا خرج کنه...یا حساب کتاب میکنه یا منت میذاره یا ناراحت میشه یِ جیزی میخره!
    ی جیز دیگه اینکه
    شاید طرف خونه پدرش تو رفاه کامل بوده ما ببینیم خرید ماهیانه لباس داره...(مستقیم بپرسیم که حتما حواسش هست جی بگه)بعد پسر بگه خب این با درامد من نمیخونه !!درصورتیکه اصلا تو فکرش نیست خونه باباش هرجور بوده خونه شوهرش هم همون حور باشه...برعکس حتی...دختر تاحالا از دستفروشها خرید میکرده...حالا به خرید عروسی که میرسه میگه نه خرید عروسیم فرق میکنه باید مارک باشه...یا برای پول پدرشون چنان ارزش قائل اند که برای پول شوهر نه...برعکس هم احتمال هست
    خب شما اینو با سوال چه جوری میخواهید متوجه بشید؟؟
    نمیشه براساس رفتار و عملکرد قبلی طرف حساب باز کرد.
    وقتی می‌پرسیم ورشکست شیم چی کار میکنی معلومه جوابهای قشنگ قشنگ میده...کی میگه از زیر سنگ هم شده باید دربیاری به من چه وگرنه میریم محضر!
    یا در مورد ترتیب سوالها... وقتی اول کاری بپرسیم خریدهاتونو از کجا میکنید...خونه کدوم نقطه شهر باشه؟؟ (پسر به خیالش داره درصد توقع مالی دختر و اندازه میزنه) خب این دختر که هنوز تصویری از شخصیت شما و زندگی با شما نداره برگرده جی بگه...با تحربه باشه میتونه ولی اومدیم و اصلا اون روز رو مود نیست بعد اونم. به خیالش میخواد موضع خودش و درست مشخص کنه...
    من وقتی ی بار یکی اینحوری ازم پرسید که کیف و کفشتونو از کجا میخرید و فلان ..خیلی تعجب کردم به نظرم سوال بیخودی اومد ...تود لم گفتم خب این الان برا ت چیرو مشخص میکنه ؟
    من از چیها میپرسم این از چیها میپرسه ...نگرانیش فقط پوله!!
    .هیچی دیگه هر کی تو ذهنش به اون یکی یِ منفی میده میره...
    میشه اینکه چه بسیار موردهایی که شما بیخودی رد کردید ولی
    خیر شما دران بود و چه بسیار موردهایی که خوب میپنداشتید
    ولی شرشما دران است...خدا میداند و شما نمیدانید

2. کاربر روبرو از پست مفید الهه زیبایی ها تشکرکرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)