سلام مجدد
اول اینکه بینهایت سپاسجمله اخرتون حکم آرام بخش و داشت برام.
اینکه میفرمایید سبک زندگی رو کامل توضیح بدیم....که اخه منم همینو میگفتم دیگه....!!!این سوالها میگه موضع خودت و مشخص نکن تا طرف براساس نظر شما تغییر موضع نده...اگه اینطوری راست حسینی هر کی نظرش و میگفت که عالی بود...یکی دو حلسه تکلیف معلوم بود
من پنهان کاری و زیر قول زدن زیاد دیدم ها...مثل اینکه شما ندیدید...ان شالله که به حق امام زمان هیچ وقت نبینید.
یعنی اگه بگی راستشو که من اینم....طبق دلبخواه و منفعتش حرف میزنه...اگه بیای یحور بپرسی که موضعتو متوحه نشه و به عبارتی امتحانش کنی...اونم سوتفاهم میشه...یا نمیشه روش حساب باز کرد...
میدونید چی یادم افتاد....مثل این دانشگاههامون که هر کی بعد از فارغ التحصیلی وقتی وارد دنیای کار که میشه تازه میفهمه تئوری هایی که خونده چندان کارامد نیست و...قضیه اونه.
اخه کی اومده بگه من طبق همین سوال جواب کردنها جلو رفتم و الانم راضیم!
تو همین سایت میبینیم کسانی که خوب این درسها رو حفظ بودن ولی ازدواج نشکل دار دارن....پس دیگه چه فرقی میکنه...در هر صورت که قراره به مشکل بخوری:)
یعنی همه اینهایی که به مشکل خوردن خود شناسی نداشتن؟! مسیر شناخت و درست نرفتن؟!..(متوجه این نکته هم هستم که هم باید قبل اردواج مسیر رودرست بری و هم در ادامه راه بلد باشی..ِ ..و هم اینکه به مشکل خوردن یِ زندگی میتونه عوامل گوناگونی داشته باشه....ولی یعنی عدم رعایت این عاملِ موردِ بحث ما رو...شامل نمیشده؟؟!! )
کلا این راهو رد نکردم...اصصصصلا هم روش غربی هارو تایید نکردم...یِ حای کار میلنگه..
ممنون از زحمتی که بذای معرفی اون لینک کشیدید...ولی من همه سوالها رو بابت هر مسیله ای حفظم..200 را شوخی نکردم حالا 200تا نه....نشمردم...ولی من کلی سوال دارم...سخنرانی دکتر فرهنگ و گوش کردید حتما....دانشجو بودم یعنی 10 سال پیش حفظ بودم حرفاش و...حفظ ها!!!
(الان انقدر نقد دارم رو اون سخنرانی که نگو)
ا صلا شما یِ موضوع بگو من براش سناریو فی البداهه طراحی کنم که تو سناریو جواب بدیم ...پسرمون حوصله اش سر نره..با اشتیاق بگه خب سناریو بعدی....اخه نه اینم که فقط منتظره زود بزنیم اون کانال.....ولی باور کنید همون تفاوت تئوری دانشگاه و بازار کاره...
.بعضیهاشم که حق میدم طرف باید خیلی سرزبون دار باشه...جه میدونم انشاش خوب باشه...یا قبلا رو سوال و فکر کرده باشه...تا بتونه جواب بده!پس به جه در میخوره جواب؟ گاهی خودم دلم میسوخت میدیدم طرف تو اذیته...:)میگفتم بله متوحه شدم:)
مثال رستوران گرون هم برای موردی بود که به خاطر شغلی که داره میدونیم درامدش بالاست نه برای همه! اینو چند پست قبل گفتم که
رفتار و سبک اشنایی تو هر خواستگار میتونه فرق کنه.
اقای صاحب تاپیک گرامی
ببخشید نمیخواستم تاپیک شما رو از آن خود کنم...فقط خواستم بگم فکر نکنید با چندتا سوال کار تمومه....اونم تو2و3 جلسه!!!
که خب فرنودید میدونید حداقل ممکنه است..و جاره ندارید...
.دخترهایی هم هستن که حالا حالا ها بروز نمیدن خیلی جیزها رو.. منم از این بابت دلم برای پسرا کبابه...شما خودتونو نگاه نکنید پسرهایی که تو این سایتهای نشاوره میان یِ پاروانشناسن همه...پسرها بیشترشون ناپخته رفتار میکنن...تحصیل کرده هاش بعد چتد ساعت حرف زدن ...حرفاشون ته میکشه!
.شما اصلا زیر بار 23 حلسه نرید....
نتیجه گیری نهاییم اینکه
متاسفانه خیلی بها داده نشده به فرایند ازدواج..(.اونقدر که سایت و مشاوره و کانال برای متاهل ها هست بذای ازدواج مجردها نیست...کدونش اومده یِ فرایند خواستگاری واقعی رو تعریف کنه روش بحث کنه؟! اصلا فقط که نمیشه سوال گفت نمونه جواب هم باید بذاره...بعضی ها واقعا تو کلام ضعیفن...تو کلام نمیتونن منظورشونو برسونن ...خب جه گتاهی دارن؟! )
.مگر اینکه با ی ادم کاردان از نزدیک مشورت بگیرید ....یا ما مجردها خودمون یِ فکر درست و حسابی کنیم بهم کمک کنیم...نمیخوام اسباب ترحم و دلسوزی ایندگان بشیم .
برای هممون ارزوی خوشبختی میکنم

جمله اخرتون حکم آرام بخش و داشت برام.
..مثل اینکه شما ندیدید...ان شالله که به حق امام زمان هیچ وقت نبینید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)