خواهش میکنم زلال عزیز. شاعر میگه هر کسی از ظن خود شد یار من. شما قطعا تو وجودتون ویژگی های زیبایی دارید که در نوشته ها و تجربه های من زیبایی هاشو دیدید
راستش خیلی که نه، اما به اقتضای نیازم یه نکاتی رو رفتم دنبالش و یاد گرفتم و خوشحال میشم با کسی که نیاز داره بهشون به اشتراک بذارم، مطمئنم یه دلیلی داشته که این روزا با این همه مشغله به ذهنم میفتاد بیام اینجا بنویسم. خوشحالم که استفاده کردید. اما اولین چیزی که به نظرم لازمه آدم بدونه و به خودش یاداوری کنه اینه که تا خودت نخوای، هیچ اتفاقی نمیفته. اما هر موقع از ته دلت خواستی، همه چیز برات ردیف میشه. یه جمله معروف هست که میگه جایی که دانش آموز باشه، معلم هم سر و کله ش پیدا میشه. اما اگر خودت نخوای، لقمه آماده رو هم بیارن بذارن جلوت، بر میداری لقمه رو عوض اینکه بخوری میمالونی به سر و صورتت و تهش میگی اه... چه چیز مزخرفی بود! همه سر و صورتمو چرب و چیلی کرد :)))))
در مورد مسئولیت پذیری هم، آدما تمایل دارن از زیر بار مسئولیت هر چیزی در برن. مثلا تقصیر رو گردن دیگران انداختن و نقش قربانی بودن خیلی راحته، چون خیلی راحت میشه یه عالمه ایراد از بقیه پیدا کرد و نیاز نیست خودت تغییر کنی، بقیه رو هم که نمیشه تغییر داد، خب پس راحت میشینی سر جات و ناله هاتو میکنی :)))
اما مسئولیت پذیری اونجا اتفاق میفته که مچ خودتو بگیری بگی نشد! پاشو یه کاری انجام بده! یه چیزایی رو تغییر بده! پاشو اصلا تغییر کن اینجوری نباش! از خودت مراقبت کن و نذار آدمای دیگه وارد حریمت بشن و اذیتت کنن! برای خودت بجنگ! و خب این خیلی سخت تره از قربانی بودن. اما هر چیز قشنگ و لذت بخشی توی زندگی، بهایی داره و هیچ چیزی رایگان و بدون تلاش به دست نمیاد
دختر شاد ببخشید تو تاپیکت شلوغ بازی دراوردیم، دیگه اینجا پست نمیذارم
فقط در مورد مشاور، الان به لطف تکنولوژی شما هر جای دنیا که باشی در حالی که تو اتاقت نشستی میتونی با هر مشاوری تو دنیا جلسه مشاوره داشته باشی، از طریق ویدیوکال و اسکایپ :)

علاقه مندی ها (Bookmarks)