به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    ممنون خانم پوه از پاسختون

خوشحالیم که شرایط الحمد الله براتون آرومه و رو به رشد هست (چه در خانواده -چه برا خودتون و ..)
    این خیلی خوبه و نشون از پیشرفت و روند خوب شماست
    به قول هندی ها : آهسته ولی پیوسته

در مورد دغدغه شغل ، که براش برنامه دارید ...خب این خیلی خوبه که هدفمند دارید می رید جلو
    به نظرم تمرکزتون بذارید تو این و سعی کنید سال بعد این موقع به خودتون بگید چه پیشرفت هایی داشتید در زمینه کاری
    هدف را در روند زندگی عادی فردی و خانوادگیتون جلو ببرید

درمورد ازدواج ، کار مهمی که باید انجام بدید اینکه به خودشناسی برسید و معیارهاتون را یکپارچه کنید و بدونید دقیقا چی دوست دارید و می تونید در چه چیزهایی کوتاه بیاید و در چه چیزهایی نمی تونید ،،
    وقتی کامل معیارها را آنالیز کردید ، طبق همون معیارها پالس مثبت به دنیا بفرستید و خدا از هم کمک بگیرید
    تو خودشناسی در پست قبلی من نمره 20 را بهتون گفتم از چه راهی بدست می یاد !
    اگه روش دیگه ای مد نظر دارید و براتون سخته خودتون پیدا کنید ،،،می تونید از مشاوران خانواده هم کمک بگیرید .

اندیشه - محیط ،،مهمه
    حالا در این روال زندگی ( موارد بالا ) ، موردی پیش اومد برا خواستگاری ،،چون برا خودتون برنامه دارید ،نظم دارید،،، تصمیم میگیرید چه واکنشی نشون بدید
    چون روال زندگیتون را دارید ( طبق موارد بالا ) ، فقط در مورد ازدواج دارید گزینه هایی که برا شما پیش می یاد را آنالیز می کنید
    این جوری استرس را کنترل و مدیریت می کنید
    مهم نیست یه دختر چقدر خواستگار داره ،، ممکنه یدونه خواستگار داشته باشه کلا تو زندگیش ،، ولی از 2000تای بقیه بهتر باشه :)
    من تو زندگیم فهمیدم ازدواج تا یه حدیش دست ماست ،،بقیه اش قسمتیه
    دیدی که بعضی موقع ها می خوایم یه چیزی را یادمون بیاد ،هر چی تلاش می کنیم فایده نداره ...بعدها وقتی رها کردیم بهتر یادمون اومد
    می خوام بگم بسپرید به خدا ،،روند عادی زندگیتون هم ادامه بدید - خودتون هم اگه لازمه توسعه بدید ( مهارت ها )
    منظور از مهارت می تونه همه چی باشه ،،مهارت های شخصی ، اجتماعی - علمی و ....
    مثلا اگه یه دختری معیار اصلی زندگیش اینکه همسرش نمازخون باشه - مسجدی باشه و ....باید مهارت های اجتماعیش طبق این اصول باشه ،،
    اولا خودش اینگونه باشه ، سپس خودش و خانواده اش در این مکان ها باشند ( خیلی مهمه )
    یا مثلا دختری که دوست شوهری ماجراجو پیدا کنه ، باید طبق اون اول مهارت اجتماعی داشته باشه
    پس اون فردی که معیارتون هست را تو ذهنتون بیارید و سعی کنید خودتون را شبیه اون کنید
    اینجوری شما با اون هدف هماهنگ میشید .
    زندگی عادی خودتون را پیش ببرید ( شغل - مهارت ها و ....) و ازدواج را با این روش جلو ببرید ،،ان اشا الله هر چی پیش آید خیر آید
    (موارد بالا را سعی کردم کلی بگم )

اینکه چرا تو دانشگاه مثلا اون موردها پیش نیامده ،،نمی شه نظر کامل داد
    امکان داره پسری در دانشگاه از شما خوشش اومده باشه ولی شرایط مالیش اجازه نداده باشه بیاد جلو
    در پست قبلی این ها را یه خورده براتون بازکردم ( از شرایط جامعه ، تا سختگیری ها ی دختر و پسر تا خانواده ها و ....)

خانم پوه گذشته مهم نیست
    فقط ازش یاد بگیرید!
    اینکه به خودمون بگیم پاک بودم و یا پاک نبودم نه برا ما فایده داره و نه برا خدا !
    خدا میگه الان کی هستی !
    مثل حضرت حر که آخرین دقایق خودش را نجات داد ،،خدا میگه حر ، من الان تو را می خوام بدونم چه کاره ای ،،میری پیش حسین یا نه
    خوشبحالش که زرنگی کرد و رفت

موفق باشین
    ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 16 بهمن 98 در ساعت 01:43

2. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

Pooh (چهارشنبه 16 بهمن 98), سحر بهاری (چهارشنبه 16 بهمن 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)