[QUOTE=Mvaz;455805]من سعی کردم این بخش از صحبت های شما رو جدا کنم و فقط همین بند رو به خانواده همسر برادرتون از زبان شما نقل قول کنم.
سلام، خانم شهرزاد دقیقا شما همین افکار زن داداشتون در ذهن شما وجود داره که با اولین ناملایمتی بروز اش دادین.
ما انسان ها باید یاد بگیریم آدمها و روابط افراد پیرامون ما چه ارزشی دارند، اگر ارزش اونها رو بدونیم، برای نگه داشت اون تلاش می کنیم، شما و رفتار پدرتونن کاملا تحسین برانگیزه که این ارزش ها رو میدونه.
/QUOTE]
سلام بر شما
ممنون از توجه و راهنماییهاتون
فقط من متوجه جمله اولتون نشدم...چرا باید اینا به خانواده همسر برادر من نقل بشن؟؟؟من هیچ وقت ادمارو با سطح مالیشون ارزش گذاری نکردم و نخواهم کرد و هیچ علتی باعث نخواهد شد من چنین حرفی به کسی بزنم
این حرفایی ک در باب طرح سوال و تحلیل مشکل بودن فقط حاصل دو تا سه هفته کنکاشت من بین جملات و ررفتارها بوده که ایراد رو پیدا کنم جاییی حق بدم که بتونم ببخشم که بتونم کمک کنم فراموش کنم و غیره
نگاهتون واقعا برام عجیب بود
دیشب مهمان منزل ما بودن من در یک آن باید تصمیم میگرفتم و فکر کردم مشکل و نگرانی اساسی من خوشبختی و حال برادرمه نه غیره برای همین سعی کردم بخشی از حافظه مو ریمو کنم و همون جور برخورد کردم که قبل این اتفاقا برخورد میکردم
این تنها کاری بود که تو این اتفاقا برای بردارم از دستم برمیومد...
ولی همچنان دوسش ندارم و ازش دلخورم با همه اینا بازم کاری از دستم بربیاد بخاطر برادرم انجام میدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)