به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 40

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط C-R-Y نمایش پست ها
    پیامبر صلی الله علیه و آله زره را گرفت و به وسیله یکی از اصحاب به مبلغ پانصد درهم به فروش رسانید. با این مبلغ، جهیزیه ساده‌ای برای زهرا علیها السلام خرید؛ عطر و بوی خوش، تهیه کرد و نیز ولیمه ساده‌ای برای عروسی فراهم ساخت.

در واقع هدیه میشه :
    خریدات عروسی - جهیزیه - مجلس عروس و... ، که یه مرد انجام میده ، با همان مهریه ( هدیه ) که می پردازه !
    که متاسفانه در این دوره زمانه پسر مهریه را باید بده - مجلس عروسی باید بگیره و.... .

سلام ، متشکرم

من فکر میکنم که قرآن، روایات دینی و ... چراغ راه افراد هستن اما در هر دوره ای باید
    با توجه به نیازهای اون دوره و تغییرات جامعه و آدم ها تصمیم گیری ها صورت بگیره.

ما وقتی درباره مهریه ی حضرت زهرا س صحبت میکنیم
    . در واقع داریم از کل میگیم نه از جزء، بصورت کلی میگیم مهریه ای که پیامبر اکرم ص به دفعات برای زنان و دخترانشون تعیین میکردن و حتی برای حضرت زهرا س تعیین کرده بودن، تقریبا همین مقدار بوده و برای اون زمان مهریه ی متوسطی محسوب میشده. شما هم مردم مهریه معقول در نظر بگیرید که هر دو طرف راضی باشند.

اما اینکه مهریه در چه مسیری قرار گرفت و اگر کم بود حضرت رسول ص میبخشیدن بر میگرده به تحلیل شخصیت هایی مثل حضرت زهرا س و امام علی ع _ سبک زندگی امامان و پیامبران و ...

برای بشر امروز مسئله فرق میکنه و باید واقع بین تر به قضیه نگاه کنیم.

من مدتی پیش با چند تا خانوم صحبت میکردم و برخی میگفتن وقتی مهریه رو کم بگیریم و از بعضی موارد مثل خرید زیاد یا مراسم آنچنانی چشم پوشی کنیم
    فکر میکنن دختر عیب و ایرادی داره یا طرف رو هوا بر میداره .

من اون زمان ذهنم متوجه این مسئله شد که
    این ایراد در جامعه مطرح هست و دختران برای قرار نگرفتن در چنین شرایطی سعی میکنن حتی اگر رضایت قلبی بر این امر نداشته باشن اون رو مطالبه کنن. ( این تنها یکی از ده ها علت مطرح در زمینه مهریه و خرج های عروسی در جامعست )

یا در جایی خواندم دختر خانمی گفته بودن من برای ازدواج با توجه به شرایط طرف مقابلم به ایشان سخت نگرفتم و طبق معیارهای صحیح و دینی پیش رفتم و آقا ابتدا استقبال کرده و گفته بودند من چنین دختری رو تاج سر میکنم ولی طی چند روز در عمل خلاف اون رو اثبات کردن و آقا بجای اعتماد سازی، قدرشناسی ،پرداختن، ساختن و تقویت جنبه های مثبت ماجرا رو ترک کرده بودند و پس از اون آقا بارها با رفتارهای زشت دختر خانم رو به عدم خودشناسی و ... محکوم کرده بودند. یعنی بدترین برداشت ممکن و اشتباه ترین عمل ! در چنین شرایطی افکار عمومی و دختر تنها یک برداشت خواهند داشت اون همان ایرادی هست که در سطح جامعه مطرحه و از نظر پنهان مانده...
    حالا آقا در این مورد ممکن هست بجای
    تأمل منطقی در این قضیه مسئله رو بسمت مسائل دیگری ببرد که به این علت و آن علت...که این بهانه ها نخ نما شده اند و ذهن دختر با توجه به ری اکشن نامناسب برداشتی جز این نخواهد داشت. :-)

من در صحبت هام خدمت استارتر عرض کردم زمانی هست که یک دختر به مهریه ی معقول حتی به یک شاخه گل راضی میشه...حتی اگر مذهبی نباشه، فقط در صورتی که از مرد آینده اون
    اعتماد لازم رو دریافت کنه و فرد مقابلش از آنالیز سربلند بیرون بیاد و مطمئن بشه اونشخص به ارزشش پی برده و حقوقش تضییع نخواهد شد.

مهریه های بالا و خرج های آنچنانی همیشه بعلت چشم و هم چشمی و یا پول دوستی و ... نیست، ده ها علت پنهان برای اونها مطرح هست که متأسفانه با چنین روندی در اقشار مختلف جامعه که دختر دم بخت دارن هر روز پیروان زیادی پیدا میکنه
    مگر هر شخصی بسهم خودش خلافش رو ثابت کنه و تغییرات خوب صورت بگیره تا کم کم افکار جامعه بسمت تعادل، تسهیل و آرامش هدایت بشه و چنین سد هایی از راه ازدواج برداشته بشن.

2. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

2JZ-Engine (پنجشنبه 14 فروردین 99), Pooh (پنجشنبه 14 فروردین 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)