به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 40

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط C-R-Y نمایش پست ها

من فکر می کنم علتش بیشتر چشم هم چشمی ها و کمال گرایی خانواده هاست و شاید عدم اطمینان به آینده پسر
    این تصور مومن گونانه نیست - خانواده پسر و خود آقا پسر اگه مومن باشند هیچ گاه همچین تصوری از خانواده طرف مقابل نمی کنند
    بیشتر به خاطر خطای شناختی در دیدگاه خود خانواده ها ست ( چه پسر و چه دختر ) که ارزش خودشون را مادی ورزن می کنند !
    این تنها یک علت بود و بنظر میاد باید مطالعات بیشتری داشته باشین و در دل جامعه به تحقیق بپردازین و البته واقعیت های جامعه رو بپذیرین. ارزش یک دختر مادی نیست یا نگاه خانوادش مادی نیست بلکه اعتمادی حاصل نمیشه و در این بین خانواده ها تصمیمی میگیرند و میبینند که باید راهی برای جبران خسارت و آسیب های احتمالی بعد از یک زلزله و شکاف عظیم در زندگی گذاشت . مثل قضیه ی ای که شما میفرمایید ...
    مثلا بقول شما آمدیم و آقا بعد از مراسم عقد با وجود همسر شایسته فیلشان یاد هندوستان کرد :-) در اینصورت باید پیش بینی هایی برای مقابله با اقدام چنین فردی در نظر گرفته بشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط C-R-Y نمایش پست ها

دختر و پسر قبل عقد یه گزینه برا ی هم هستند و تا لحظه عقد تعهدی نسبت به هم ندارنند
    متاسفانه خیلی از دختر و پسرها در این مسئله اشتباه می کنند
    باید تا لحظه آخر همو یه گزینه بدونند و درست بررسی کنند

من دیدم طرفین سر سفره عقد ازدواجشون بهم خورده ( به خاطر عدم شناخت درست و معیارها )

این نگاه گزینه ای شما من رو یاد خدابیامرز اوباما با گزینه های خیالیش میندازه. :-)
    آدمها رو ابتدا از قالب گزینه خارج کنید و سپس به دید انسانی به اونها نگاه کنید. اگر دیدگاه انسانی و عاقلانه باشه افراد درگیر احساسات نخواهند شد و قطعا خودشان به حدی از شعور رسیدند که بدانند نسبت به یک فرد غریبه هیچ نسبتی ندارند و متعاقب اون تعهدی برقرار نیست.
    ببینید نگاه گزینه ای که شما با این معانی ( تا سر سفره عقد ) دارید با کلمه ی گزینه ی ازدواج بمعنای اصلی اون تفاوت زیادی داره، حتما نیاز دارید در دیدگاه های خودتون تجدید نظر کنید و مطالعه ی بیشتری داشته باشید.

موفق باشین:-)

آقایون من بعدا پاسخ شما رو در اولین فرصت میدم چون فکر میکنم سهم پست گذاشتنم رو برای امروز استفاده کردم.
    ویرایش توسط سحر بهاری : پنجشنبه 14 فروردین 99 در ساعت 02:09

2. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

2JZ-Engine (پنجشنبه 14 فروردین 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)