این تنها یک علت بود و بنظر میاد باید مطالعات بیشتری داشته باشین و در دل جامعه به تحقیق بپردازین و البته واقعیت های جامعه رو بپذیرین. ارزش یک دختر مادی نیست یا نگاه خانوادش مادی نیست بلکه اعتمادی حاصل نمیشه و در این بین خانواده ها تصمیمی میگیرند و میبینند که باید راهی برای جبران خسارت و آسیب های احتمالی بعد از یک زلزله و شکاف عظیم در زندگی گذاشت . مثل قضیه ی ای که شما میفرمایید ...
مثلا بقول شما آمدیم و آقا بعد از مراسم عقد با وجود همسر شایسته فیلشان یاد هندوستان کرد :-) در اینصورت باید پیش بینی هایی برای مقابله با اقدام چنین فردی در نظر گرفته بشه.
این نگاه گزینه ای شما من رو یاد خدابیامرز اوباما با گزینه های خیالیش میندازه. :-)
آدمها رو ابتدا از قالب گزینه خارج کنید و سپس به دید انسانی به اونها نگاه کنید. اگر دیدگاه انسانی و عاقلانه باشه افراد درگیر احساسات نخواهند شد و قطعا خودشان به حدی از شعور رسیدند که بدانند نسبت به یک فرد غریبه هیچ نسبتی ندارند و متعاقب اون تعهدی برقرار نیست.
ببینید نگاه گزینه ای که شما با این معانی ( تا سر سفره عقد ) دارید با کلمه ی گزینه ی ازدواج بمعنای اصلی اون تفاوت زیادی داره، حتما نیاز دارید در دیدگاه های خودتون تجدید نظر کنید و مطالعه ی بیشتری داشته باشید.
موفق باشین:-)
آقایون من بعدا پاسخ شما رو در اولین فرصت میدم چون فکر میکنم سهم پست گذاشتنم رو برای امروز استفاده کردم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)