به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    ببخشید یه چیزی جا موند از پست قبلی :
    اسکارفیس عزیز ،، همان طور که خودت از من بهتر می دانی ،،، باید اون طیف انتخابی ما مشخص بشه ( هدف و سبک و باور زندگی ) سپس در اون طیف اقدام به خواستگاری بشه
    حالا من د ر پست قبلی دو دسته را مثال زدم ( دسته ای مثل باورهایی به مانند دوستانم که از نزدیک می شناسمشون ،، یعنی پولدار یا فقیر باشند باز ساده زندگی میکنند و هدف های خاص دارنند .....
    یا دسته ای که ازدواجشون در حد عموم جامعه ست ، مثل ازدواج دانشجویی و خیلی از آدم های اطراف ما ... )

قطعا سلیقه ها و باورها و دسته های مختلفی وجود داره
    و قطعا هر طیف و هر دسته ، خوب و محترم هستند
    مهم اینکه خودت را بشناسی ،،و یار خودت را پیدا کنی
    هر یاری برا یاری ست /

............................

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی

خوشبختی و بدبختی زوجین صرفا به خاطر انتخاب صحیح یا غلط در گزینش همسر نیست.
    آنچه که موجب خوشبختی یا بدبختی زوجین می شود نبود ساختارهای شخصیتی مناسب قبلی آنها و همچنین عدم مهارتها و آگاهی بعد از ازدواج هست.

به سخن دیگر:
    در مقام انتخاب همسر کافی هست که خیلی خیلی خیلی اشتباه نکنیم و فردی متوسط را انتخاب کنیم. (اختلالات شدید و اختلافات وحشتناک نداشته باشند و به طور نسبی هماهنگ باشند.)، بقیه خوشبختی تابع فعالیت های پس از ازدواج ماست.

بچه ها مراقب خودتون باشید

ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 02 اردیبهشت 99 در ساعت 20:27

2. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

2JZ-Engine (چهارشنبه 03 اردیبهشت 99), gholam1234 (سه شنبه 02 اردیبهشت 99), Mvaz (سه شنبه 02 اردیبهشت 99), scarface (سه شنبه 02 اردیبهشت 99)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 تیر 04 [ 16:23]
    سطح
    62
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 297
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    233

تشکرشده 371 در 127 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط c-r-y نمایش پست ها
    بعضی از دختر و پسر ها توقع های معمولی یه زندگی را دارنند ...یعنی تشکیل خانواده و زندگی کردن !
    دنبال درد سر هم نیستند ...دوست دارنند زندگی کنند
    مهم اینکه پسر دستش به دهنش برسه ...اهل کار و تلاش و تک همسری باشه ( خدا یدونه - همسر یدونه - سکه یدونه ....یادتون باشه )
    از طرفی دختر هم پر توقع نباشه و اهل زندگی و خانواده دوست باشه و دنبال چشم هم چشمی نباشه و...
    این طیف ، طیف کمی نیستند ... و دخترها ی خوبی هم هستند
    سلام مخلصیم
    حالا شاید درست نباشه تاپیک مال بنده خدا 2jz بعد من هی افاضات میکنم. شما میگی هست. اوکی منم نمیگم نیست ولی ما که ندیدیم به خدا. حالا اون کیس خاص که خودت و دوستت گرفتین تموم شد :) ولی عادیاش هم والا بیشتر حرفن تا عمل. تو جامعه گیر کردیم بین سنت و مدرنیته. همون بحث مهریه واقعا چند درصد دخترا منطقی برخورد میکنن؟ بقایاش تو چند تا تاپیک پایینتر هست. هم خدا رو میخوان هم خرما رو. هم شروط ضمن عقد میخوان هم مهریه واسه پشتوانه! خوب لامصبا اگه شوهر نمیکردین میخواستین از گرسنگی بمیرین؟!؟

ببخشید یه چیزی جا موند از پست قبلی :
    اسکارفیس عزیز ،، همان طور که خودت از من بهتر می دانی ،،، باید اون طیف انتخابی ما مشخص بشه ( هدف و سبک و باور زندگی ) سپس در اون طیف اقدام به خواستگاری بشه
    حالا من د ر پست قبلی دو دسته را مثال زدم ( دسته ای مثل باورهایی به مانند دوستانم که از نزدیک می شناسمشون ،، یعنی پولدار یا فقیر باشند باز ساده زندگی میکنند و هدف های خاص دارنند .....
    یا دسته ای که ازدواجشون در حد عموم جامعه ست ، مثل ازدواج دانشجویی و خیلی از آدم های اطراف ما ... )

قطعا سلیقه ها و باورها و دسته های مختلفی وجود داره
    و قطعا هر طیف و هر دسته ، خوب و محترم هستند
    مهم اینکه خودت را بشناسی ،،و یار خودت را پیدا کنی
    هر یاری برا یاری ست /

خوب ببین مشکل منم همینه. این طیف ساده و کم توقع که تو میگی رو من حقیقتا ندیدم تو طیف خودمون. چرا خداییش چند تا مورد هست بنده خداها یه خصوصیاتی دارن که بعضیاش دست خودشون نبوده بعضیاش هم بوده ولی در هر صورت باعث شده که کم توقع و قانع باشن ولی اگه برم سراغشون در حق خودم و خودشون ظلم کردم، چون با معیارام نمیخونن. (صرفا معیار ظاهری منظورم نیست)

اعتقاد دارم .هر فردی داستان زندگی خودش را داره ...یکی شاید دیرتر و یکی زودتر
    یکی مثل حضرت عیسی (ع) و حضرت یحیی (ع) و حضرت معصومه (س) بخاطر مسائلی که داشتند نشد که ازدواج کنند
    بعضی ها زودتر و بعضی ها کمی دیرتر ...
    هر چی یه موقعی داره
    مسابقه نیست که :)
    اگه تلاش کردیم شد ....می گیم خدایا شکرت و اگه هم نشد که باز میگیم شکرت
    مقام رضای خدا به نظرم بالاترین درجه ایمانه
    که خدا کمک کنه برسیم .
    حاجی من ده سال پیش تشنم بود. امروز که سنگ کلیه گرفتم دیگه یه تانکر آب هم بخورم فایده ش چیه؟
    اگه مسابقه نیست چرا بعضیا مرحله ها رو زودتر میرن جلو؟ طرف 8 سال جوونتر از منه، الان جایی از زندگیه که شاید نوه من بتونه به اونجا برسه. خونه و زندگی و مغازه رو که باباش ردیف کرد براش. زن گرفته به چشم خواهری جواهره. پیش پای شما سوار لندکروزشون شدن رفتن. خدا برای هم نگهشون داره ما که بخیل نیستیم. اون داره سالم زندگی میکنه و نیازاشو حلال برطرف میکنه و منم که از خیلی وقت پیش به گناه افتادم رفت ولی معنی عدالت خدایی رو خوب فهمیدم (قصه ملانصرالدین و تقسیم گردو رو خوندین حتما)
    باز خدا رو شکر که مسابقه نیست وگرنه نظافتچیای استادیوم هم ازمون جلو میزدن :)

4. 3 کاربر از پست مفید scarface تشکرکرده اند .

2JZ-Engine (شنبه 06 اردیبهشت 99), gholam1234 (شنبه 06 اردیبهشت 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)