سلام مخلصیم
حالا شاید درست نباشه تاپیک مال بنده خدا 2jz بعد من هی افاضات میکنم. شما میگی هست. اوکی منم نمیگم نیست ولی ما که ندیدیم به خدا. حالا اون کیس خاص که خودت و دوستت گرفتین تموم شد :) ولی عادیاش هم والا بیشتر حرفن تا عمل. تو جامعه گیر کردیم بین سنت و مدرنیته. همون بحث مهریه واقعا چند درصد دخترا منطقی برخورد میکنن؟ بقایاش تو چند تا تاپیک پایینتر هست. هم خدا رو میخوان هم خرما رو. هم شروط ضمن عقد میخوان هم مهریه واسه پشتوانه! خوب لامصبا اگه شوهر نمیکردین میخواستین از گرسنگی بمیرین؟!؟
خوب ببین مشکل منم همینه. این طیف ساده و کم توقع که تو میگی رو من حقیقتا ندیدم تو طیف خودمون. چرا خداییش چند تا مورد هست بنده خداها یه خصوصیاتی دارن که بعضیاش دست خودشون نبوده بعضیاش هم بوده ولی در هر صورت باعث شده که کم توقع و قانع باشن ولی اگه برم سراغشون در حق خودم و خودشون ظلم کردم، چون با معیارام نمیخونن. (صرفا معیار ظاهری منظورم نیست)
حاجی من ده سال پیش تشنم بود. امروز که سنگ کلیه گرفتم دیگه یه تانکر آب هم بخورم فایده ش چیه؟
اگه مسابقه نیست چرا بعضیا مرحله ها رو زودتر میرن جلو؟ طرف 8 سال جوونتر از منه، الان جایی از زندگیه که شاید نوه من بتونه به اونجا برسه. خونه و زندگی و مغازه رو که باباش ردیف کرد براش. زن گرفته به چشم خواهری جواهره. پیش پای شما سوار لندکروزشون شدن رفتن. خدا برای هم نگهشون داره ما که بخیل نیستیم. اون داره سالم زندگی میکنه و نیازاشو حلال برطرف میکنه و منم که از خیلی وقت پیش به گناه افتادم رفت ولی معنی عدالت خدایی رو خوب فهمیدم (قصه ملانصرالدین و تقسیم گردو رو خوندین حتما)
باز خدا رو شکر که مسابقه نیست وگرنه نظافتچیای استادیوم هم ازمون جلو میزدن :)

علاقه مندی ها (Bookmarks)