نه خانم میشل - نپیچونید - تمرین من یه تمرین دیگه ست
یه موقع مثلا فکر منفی در مورد یه شخصی می کنیم - اولش میشه اون تمرینی که شما گفتید - یعنی فکر بیاد و جدیش نگیر - یا اگه فکر اومد جدیش نگیر و اقدام نکن
این خیلی خوبه در مرحله اول و خیلی کمکمون میکنه .
وقتی مرحله اول را با موفقیت سپری کردیم - در مرحله دوم یه لول بالاتر میریم :) یعنی وقتی ذهن و نفس آموزش دید به مرور زمان ، اون شخص نگاهش جور دیگه میشه در این مسائل که اصلا افکار منفی وارد نمیشن .
مثل یه آنتی ویروس - ملکوت وجودی خنثی اش می کنه و فرد نمی تونه اصلا این جوری فکر کنه و بذاره بیاد و در قلبش بشینه .
بله ، تلاش نباید برای فکر نکردن منفی باشه چون به قول شما اگه اینجوری تلاش بشه یعنی خودمون واردش کردیم .
یعنی عادت بشه در ذهن فقط توش خدا باشه ( هم پالایش جسمی لازمه مثل رعایت تغذیه - هم فکری - هم قلبی )
یه موقع فکر گناه می یاد و شخص یه مهارت بالایی داره - یعنی جدیش نمی گیره و به قول وین دایر میگه بعدی . ( مرحله 1 خیلی خوبه و کمک کننده ست )
ولی یه مرحله هست که فرد ، اصلا فکر گناه نمی کنه . ( مرحله 2 و بالاتر )
صمدی آملی یه مطلبی دارن به عنوان معرفت نفس که 120 جلسه هست تقریبا .
فکر کنم هر فردی برسه ، شیرین باشه .
من دیدم افرادی که رسیده باشن اینجوری .
اولش فکر می کردم اینهایی که اینجور شدن ریاضت کشیدن - بعد که باهاشون صحبت کردم فهمیدم تو اینها از همون اول نگاه عشق بوده نه نگاه ریاضت .
اون چی لیلی ای بوده که اینها این جور شدن و تونستن به این مهارت برسن خدا می دونه.
واقعیتش من خودم در این مسئله هنوز شاگردم - چیزهایی که نوشتم سخن افرادی بود که تونسته بودن .
...................................
از موقعی که کرونا اومده متاسفانه رستوران نرفتم - یادش بخیر
الان وضعیت کرونا بهتر شده - حتما.
ببینم می تونم یکی از دوستان مدرسه ام که خیلی با هم صمیمیی بودیم و هستیم بیرم رستوران یه چای شیرین بهش بدم :)
نفر بعد یه دفترچه کوچولو برداره و نعمت هایی که داره را توش بنویسه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)