به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 10 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 113
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 شهریور 00 [ 16:19]
    سطح
    65
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 400
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    431

تشکرشده 376 در 164 پست

Array
    سلام حنا جان خوبی؟لطفا از خودت خبر بده

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 آبان 00 [ 11:30]
    سطح
    62
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 160
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 113 در 56 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss-golegandom نمایش پست ها
    سلام حنا جان خوبی؟لطفا از خودت خبر بده
    سلام عزيزم
    ممنون از اينكه هميشه به فكرم هستى...
    من فعلا همونطورى هستم، همش ميخوابم و اشتهامم از دست دادم، جديدا از شدت استرس شبا انقدر دندونام رو فشار ميدم كه كل روز سر درد ميگيرم.
    با مامانم آشتى كردم و تقريبا هر خاطره بدى كه با محمد داشتم رو هر لحظه كه به ذهنم مياد براش تعريف ميكنم، مامانم خيلى از دست محمد و مامانش عصبانيه، ميگه اگه مشكلتون همين چيزا بود اميد داشتم درست بشه ولى خيانتش همه چيز رو خراب كرده، گفت زود جدا شو و به زندگى نرمالت برگرد. گفت نگران بعد از طلاقت نباش تو دختر سالم و خوب و تحصيلكرده اى هستى، حتما موقعيت هاى خوب سراغت مياد.
    من از گروه خانواده محمد تو تلگرام در اومده بودم ولى تو يه گروه ديگه با دوستاى محمد با هم بوديم كه ديشب محمد يه عكس نوشته تو گروه فرستاد با اين متن "حواسمان باشد بعد از جدايى همديگر را با حرفهايمان به لجن نكشيم چون هر چه بوديم روزى انتخاب يكديگر بوديم"
    نميدونم منظورش چى بود و نتونستم به حرفاش معنى بدم فقط اين به ذهنم اومد كه نكنه حرفى پيش كسى زده باشم و به گوشش رسيده باشه كه باز هم برام اهميتى نداره. من پايين همون عكس نوشته زود از گروه دراومدم و باز هم همون خاطرات بد و توهين و كتك هاش يادم افتاد، ديشب تا ساعت چهار صبح نشسته بودم و داشتم با مامانم درددل ميكردم، مامانم خيلى چيزهارو نميدونست وقتى تعريف ميكردم همش محمد رو فحش ميداد و حرص ميخورد.
    فعلا تو اين وضعيتم، افسردگى گرفتم، دستم به هيچ كارى نميره، درسام هم نميخونم، فقط ميخوابم، حس ميكنم اصلا انرژى ندارم، هى به خودم زور ميدم بلند شم حداقل يه نرمش يا ورزشى بكنم كه نميتونم.

فعلا همينجوريه زندگيم، نميدونم چيكار كنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 07:36]
    سطح
    85
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    1,913

تشکرشده 953 در 325 پست

Array
    تلخی زندگیت یه حسنی داشت اونم نزدیک شدنت با مامانته.امیدوارم بتونی بابعضی از اخلاقای خاص مامان کنار بیای وایشون دشمن خودت ندونی بلکه جاهایی ازسر دلسوزی کارهایی میکنه وحرفایی میزنه که فکرمیکنه به نفعته.
    برای ثابت کردن خودت به محمد نشون بده که میتونی بدون او زندگی خیلی بهتری داشته باشی.عزیزم به خودت تکونی بده از این حال دربیای حتما کلاس ورزش برو. اولش سخته شروعش ولی به شیرینیش میارزه.مطمئن باش اونوقت حاضر نیستی خوشی حالتو به دنیا عوض کنی

4. 2 کاربر از پست مفید tavalode arezoo تشکرکرده اند .

donya. (پنجشنبه 04 آذر 95), بارن (پنجشنبه 04 آذر 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    سلام عزیزم

خوشحالم تونستی با مادرت رابطه خوبی برقرار کنی. قدر این ارتباط رو بدون. مطمئن باش هیچ کس اندازه اون تو رو دوست نداره و دلسوزت نیست.

یک سری کارهای اشتباهی هم که انجام داده از سر دلسوزی بوده و به نظر خودش کار درست رو برای منافع تو انجام داده.

از این به بعد هم سعی کن این رابطه رو حفظ کنی.مخصوصا این روزها خیلی به مادرت نیاز داری.به نظر من کار خوبی کردی همه چیز رو براش تعریف کردی.

اون باید بدونه تو توی چه منجلابی بودی.

عزیزم همه حس هایی که الان داری طبیعیه و گذراست. ولی تو میتونی حتی توی اوج خستگی روحی و غم هم آرامش رو تجربه کنی.

آرامشی که توی اون مدت که قصد ادامه با اون مرد رو داشتی رفتارهاش و فکر به خیانت هاش از تو گرفته بود.

حداقل الان میتونی ذهنت رو از دغدغه های یه مرد بیمار و خانواده بیمارترش رها کنی. به نظر من فعلا این میتونه بزرگترین حسن برای تو باشه.

فقط کاش درست رو رها نمیکردی.گفته بودی یه امتحان مهم داری.

سعی کن گاهی وقتها سری به کتابهات بزنی. این چیزیه که میتونه در آینده تو نقش زیادی داشته باشه.یه دختر جوان و تحصیل کرده و زیبایی مثل تو حتما آینده

عالی خواهد داشت.

6. 3 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

donya. (پنجشنبه 04 آذر 95), نجمه چ (پنجشنبه 04 آذر 95), بارن (پنجشنبه 04 آذر 95)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 12 مهر 98 [ 23:18]
    سطح
    56
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 119
    دستاوردها:
    تشکرها
    411

تشکرشده 310 در 114 پست

Array
    سلام.
    حنا جان میگذره.ورزش برای حال و احوال این روزهات بسیار عالیه.ولی زیاد به خودت سخت نگیر بذار کم کم... تا الانشم خیلی خوب پیش رفتی فکر نمیکردم تا اینجا بتونی بیای.

8. کاربر روبرو از پست مفید donya. تشکرکرده است .

بارن (پنجشنبه 04 آذر 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 113 در 56 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط donya. نمایش پست ها
    سلام.
    حنا جان میگذره.ورزش برای حال و احوال این روزهات بسیار عالیه.ولی زیاد به خودت سخت نگیر بذار کم کم... تا الانشم خیلی خوب پیش رفتی فکر نمیکردم تا اینجا بتونی بیای.
    وجودم پر از تنفره نسبت به اون آدم روانى و مادر بيمارش. انقدر ازش متنفرم كه حتى نميخوام صداش رو هم بشنوم، يا اسمشو بيارم چه برسه به ديدنش. من خيلى صبر كردم و به خودم و اون فرصت دادم ولى اون هر روز بدتر و بدتر شد منم صبرم تموم شد. يادتون باشه همش ميگفتم من به خودم يه فرصت دادم و هر سختى كه باشه تحمل ميكنم كه بعدا نگم چرا فلان كار رو نكردم واسه نجات زندگيم و همه اين كارها رو انجام ميدم فقط واسه خاطر اينكه بعدا حسرتى تو دلم نمونه. خيلى از دوستان ميگفتن كه اين همه سختى و فشار رو تحمل نكن و زود تمومش كن چون اين آدم درست نميشه و اين فشارها ممكنه بعدها باعث بيمارى روحى و جسمى بشه، ولى من همه اون روزها رو تحمل كردم تا جاى هيچ علامت سئوالى برام نمونه كه اگه اين راه يا اون راه رو ميرفتم شايد زندگيم نجات پيدا ميكرد. آرامش دارم و خوشحالم كه ديگه مجبور نيستم قيافه اون زن و پسر روانيش رو ببينم، فقط به خاطر اين شكست بزرگ تو اين سنم ناراحت و نگرانم. خيلى سخته كه آدم آينده مبهمى داشته باشه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 مرداد 99 [ 22:16]
    سطح
    64
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 271
    دستاوردها:
    تشکرها
    130

تشکرشده 285 در 148 پست

Array
    سلام خانوم
    خوشحالم برات که تصمیمت قطعی شد . این شرایط هرچند سخت هست ولی هزاربرابر میارزه به حالتی که داشتی با اون آدم زجر میکشیدی . تو تلاشت و کردی بخاطر اینکه تعهد داشتی نسبت به زندگیت و این انسانیت و کمال تورو میرسونه . خشمی که الان داری طبیعیه ، اما باید این خشم و به قدرت تبدیل کنی و زندگیت و بسازی . نگران آینده و حرفای مردم نباش ، فقط به حال الانت فکر کن و هرچیزی که آرومت میکنه انجام بده . اون آدم هم یه بازنده هست ، یه مریض که بعد از تو تاوان سختی میده . پس خشم و کینه ای ازش تو دلت نگه ندار ، یا تبدیلش کن قدرت ... مراقب خودت باش ، این روزای سخت و خیلیا سپری کردن . نگران نباش .

11. کاربر روبرو از پست مفید نجمه چ تشکرکرده است .

بارن (پنجشنبه 04 آذر 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 07:36]
    سطح
    85
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    1,913

تشکرشده 953 در 325 پست

Array
    یه آینده مبهم خیلی بدتر از یه آینده مشخص وبده.نگران نباش به خدا توکل کن آرامشی که خدا به آدم میده هیچ موجود زمینی نمیتونه بده.روی کینه ونفرت خیلی زوم نکن که اول کسی ضررمیکنه خودتی.چون او ومادرش چی میفهمن از حال روحی خرابت.بذار اونا ضررکنن که تو رو ازدست دادن

13. کاربر روبرو از پست مفید tavalode arezoo تشکرکرده است .

بارن (پنجشنبه 04 آذر 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    62
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 113 در 56 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط margearezooha نمایش پست ها
    یه آینده مبهم خیلی بدتر از یه آینده مشخص وبده.نگران نباش به خدا توکل کن آرامشی که خدا به آدم میده هیچ موجود زمینی نمیتونه بده.روی کینه ونفرت خیلی زوم نکن که اول کسی ضررمیکنه خودتی.چون او ومادرش چی میفهمن از حال روحی خرابت.بذار اونا ضررکنن که تو رو ازدست دادن
    اون و مادرش كه ضرر نميكنن، چه فراوون دختر خوشگل و تحصيلكرده كه واسه موقعيت محمد سر و دست ميشكنن، خودش هم ميدونه از بس كه اطرافش پر دختره رنگارنگه هميشه ميگفت من موقعيت هاى خيلى بهتر از تو سر راهم بود نميدونم چرا تو رو انتخاب كردم.
    هميشه به اين فكر ميكنم كه صددرصد بعد از من ميره سراغ يه دختر زبر و زرنگ كه از هر لحاظ باب ميلش باشه (قد بلند و خوشگل و سالم و خانواده دار و پولدار و زرنگ و با سياست باشه)، اون دختر هم مثل من سادگى و بى سياستى كه نميكنه، (اينو به اين دليل ميگم كه ديدم خيليا با اخلاق و سياست جا تو دل شوهر باز كردن و يه آدم بداخلاق و غيرقابل تحمل رو با هزار طرفند تبديل به يه آدم آروم و مهربون و عاشق كردن، واسه همين ميدونم زيادن از اين دختراى عشوه اى كه با زرنگى ميتونن شوهر رو همه جوره به خودشون وابسته كنن) هميشه به اون روزها و ماههاى اول عقدمون فكر ميكنم كه محمد با التماس ازم ميخواست بهش محبت كنم و من همچنان باهاش سرد بودم، نميتونستم باهاش صميمى بشم و اون همچنان ازم ميخواست و ميگفت تو رو خدا بهم خيلى محبت كن. مشاورى كه اون روزا ميرفتم پيشش بهم گفت وظايفت رو انجام بده وگرنه يكى ديگه پيدا ميشه و كارهايى كه تو بايد انجام بدى رو اون واسه شوهرت ميكنه، اونوقت شوهرت ميپره و مطمئن باش شوهرت كه پريد ديگه ميپره و هوايى كه بشه سخت ميشه به راه آوردش. من حرفاشو گوش نكردم و بعد از پيدا كردن اون چيزها سرم به سنگ خورد و تغيير كردم ولى اون تغيير و محبت هاى من بهش اثر نكرد و اصلا به چشمش نيومد و برعكس منو بيشتر مقابلش خورد و كوچيك ميكرد رفتارا و محبتهام، همشون به چشمش مصنوعى ميومد و منو به كنه تشبيه ميكرد...
    خودم كردم كه لعنت بر خودم باد...
    به خدا اونى كه ضرر ميكنه فقط و فقط منم، اون يه مرده كه تو فرهنگ ما شرايط يه مرد و زن كه طلاق گرفتن زمين تا آسمون متفاوته. حالا محمد تو نگاه اول يه كيس عالى واسه ازدواجه. من هزارتا حسن هم داشته باشم همينى كه بگن فلانى يه بار طلاق گرفته مردم پا پس ميكشن و فكراى ناجور مياد تو ذهنشون كه ببين طرف چه عيبى داشته، همه به يه زن مطلقه به چشم ديو نگاه ميكنن در حالى كه اين نگاهشون در مورد مرد صدق نميكنه.
    حالا من اسمم مطلقه ميشه ولى من هيچى نديدم از اين تاهلى و ازدواجم.... و ميشم آش نخورده و دهن سوخته

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 مرداد 00 [ 22:21]
    سطح
    55
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 126
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 169 در 79 پست

Array
    ببخشیدا ولی این که اون ضرر نمیکنه و فقط منم ضرر میکنم چیپ ترین نگاهیه که میشه به اتمام این رابطه داشت و فقط از ادمهای عامی و سنتی برمیاد. مگه هزار تا دختر ترگل بریزن دور محمد اون خوشبخت میشه و به ارامش میرسه؟ اصلا همین الان که جورواجور رابطه هاشو کشف کردی اونو ادمی با روح اروم دیدی؟ واقعا همچین استدلالی از خانمی با کمالات شما بعیده.
    ضمنا من به شخصه به این نتیجه رسیدم که دختری که سنش رفته بالا٬ از جمله خودم٬ به نفعش نیست زن ادمی بشه که مجرد بوده و هیچ جور رابطه رسمی نداشته. چون طرف یحتمل یا خییییلی سرده یا یه جوری مثل این اقا محمد خودشو سرگرم کرده. یه مردی که از همسر قانونیش جدا شده باشه به مراتب از مثلا پسری که تو لجن چند رابطه ای رفته بهتره

16. 3 کاربر از پست مفید esm تشکرکرده اند .

tavalode arezoo (جمعه 05 آذر 95), نجمه چ (جمعه 05 آذر 95), دیار (چهارشنبه 10 آذر 95)

صفحه 10 از 12 نخستنخست 123456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)