[QUOTE=mahdi1989;259049]سلام و مرسی از اینکه با نظرت راهنمایی دادی منم یه پسر 18 ساله درگیر عشق آتشین نیستم و نمیدونم شایدم باشم :cool:
سلام آقامهدی وقتی که به قول خوتون شاید دچار یه عشق آتشین شدین پس زیاد به احساساتتون توجه نکنید چون این آتیشا زود خاموش میشن!
نمی دونم چرا ولی من اینطور نتیجه گرفتم از صحبتاتون که هنوز معنای واقعی دوست داشتن رو تجربه نکردید بلکه این حس شما یه حس عاطفی خوبیه که برای اکثر دختر پسرا اتفاق می افته البته بیشتر تو سنین زیر24 سال.
فکرم نمی کنم برای فراموش کردنش خیلی مشکل داشته باشین. پس سعی کنید این قضیه رو،وقتی که طرفتون هم علاقه ای نداره(برای ازدواح) فراموش کنید.و در فرصت مناسب تری به معیاراتون برای ازدواح به درستی فکر کنید وبعد ببینید چه دختری مناسب همسری شماست.
اصلا با خودتون گفتین من و اون چقدر تفکراتمون به هم نزدیکه؟یا همیشه با این حرف که "احساس با منطق توجیه نمیشه و..." خودتون رو گول زدید.
من فکر میکنم شما پسر پاکی هستید ولی کم کم دارید خودتون رو گول می زتید برای اینکه یه رابطه ایجاد کنید و لذت ببرید،آخرشم اگه نشد فراموشش کنید.
واقعا تاحالا به احساساتتون بی طرفانه فکر کردید؟شما فقط نیت خیر دارید برای برقراری این رایطه یا درصدی هم اون هوسه شما رو به طرفش می کشونه؟با خودتون وخداتون روراست هستید؟
پیشاپیش میگم ببخشید اگه بهتون برخورد!

علاقه مندی ها (Bookmarks)