مرسی ازآقای مدیر وآقای خاله قازی راستش من بلد نیستم اسم اکانتم عوض کنم
الان خیلی حالم بده روز بدی رو گذروندم همش حسرت وناراحتی ودرد
همش به خودکشی فکر میکردم همش میگفتم یاخودم جلو یه ماشین بندازم یاقرص بخورم یا خودم تو دریا بندازم وبمیرم یعنی تا این حد جدی به مرگ فکر میکنم
نمیدونم به چه امیدی زندگی کنم به دور وبرم نگاه میکنم هیچ چیزی من کشش نمیده کسی رو ندارم خوشحالم کنه بهم اهمیت بده دستمو بگیره ببره بیرون یه مسافرتی بریم خانوادم من ساپورت نمیکنن اهل تفریح وگردش وبیرون رفتن نیستن همین عید نوروز همه به گشت وگذار میرن ولی ما مثل همه سالها توخونه میمونیم مادرم فقط به فکر خودشه فقط برا دوستاش پرانرژی هست خنده هاش فقط برامردمه تا حالا مارو دسته جمعی بیرون نبرده مهمانی نمیبره پدر مریضی دارم که خونه نشینه خواهرام وبرادرام همه درگیر کارای خودشون یعنی خیلی تنهام توخونه همش سرم غر هستش که کی ازدواج میکنی اون دفعه ازمادرم پول میخواستم بهم میگه کی ازدستت راحت بشیم وخرجمون کم بشه کی شوهر کنی یعنی هر مشکلی توخونه پیش بیاد سر مجرد بودنم ربطش میدن بعضی وقتها که میخوام بیرون برن مادرم همش بهم هشدار میده آرایش کم بکن!!!لباس کوتاه نپوش دیر نکنی حوصله غر برادرت ندارم درحالی که من خیلی مراعات میکنم بخدا ازاین حرفها وسختگیریا عاصی هستم حس میکنم تو زندان هستم من یه انسان عاشق پیشه هستم همیشه دوست داشتم تو زندگیم یه عشقی باشه وبا عشق زندگی کنم این عشقی که داشتم همیشه دلم بهش خوش بود وامیدم بود
الان همش دارم به خودم میگم دیگه باید فراموشش کنی باهم نساختید اون شاید بهت دروغ میگه نمیدونید چه چیزایی دارم به خودم میگم که هم آرامش پیدا کنم وهم دیگه قیدش بزنم هر وقت یادش میفتم خیلی ناراحت میشم ولی تنها چیزی که ازش خوشحالم اینکه کارمون به رابطه جنسی نکشیده واینجا میگم خداروشکر که همچین چیزی پیش نیومد والا روانی میشدم
میدونید بچه ها من دختر مغروری نیستم همین نداشتن غرور شاید باعث شد عشق اولم اینطور بامن بازی کنه وعشق دومم اینطور برام قلددری کنه نمیدونم چطور خودم رو بگیرم چطور مغرورانه وقاطع حرفی بزنم ازنداشتن غرور رنج میبرم حس میکنم تمام بدبختیام ازهمین خصلته...........حتی بین دوستای خودم همین مشکل دارم اهل قهر کردن نیستم خودم براکسی نمیگیرم هرچقدر یکی بام یکی بد بشه ولی باز باش خوبم چون طاقت ندارم وزود دلم رحم میاد
بچه ها الان خیلی ناراحتم ودلم گرفته دوست دارم گریه کنم زندگی برام زجرآوره خودم باچی سرگرم کنم نه آزادی دارم نه سرگرمی......تنها چیزی که دارم همین اینترنت....تلوزیون وتلفنه که دلم رو پر نمیکنه حتی نای خوندن یه برگه کتاب رو ندارم
- - - Updated - - -
بدجوری دندون روجگر گذاشتم
- - - Updated - - -
خداکنه کاسه صبرم لبریز نشه
- - - Updated - - -
خیلی سخته یکی که خیلی دوستش داری دیگه بهش فکر نکنی دیگه نمیتونی بهش بگی دوستت دارم عزیزم نفسم
- - - Updated - - -
خیلی سخته یکی که خیلی دوستش داری دیگه بهش فکر نکنی دیگه نمیتونی بهش بگی دوستت دارم عزیزم نفسم

علاقه مندی ها (Bookmarks)