@amirmahmoodخیلی زیاد خواستگار داشتم ولی همشون اکثرا" از لحاظ مادی در سطح خانوادمون نبودن.
@صبوری : دوست عزیزم باید با یکی دوست می شدم که عشقی بوجود بیاد دیگه
تشکرشده 173 در 57 پست
@amirmahmoodخیلی زیاد خواستگار داشتم ولی همشون اکثرا" از لحاظ مادی در سطح خانوادمون نبودن.
@صبوری : دوست عزیزم باید با یکی دوست می شدم که عشقی بوجود بیاد دیگه
abi.bikaran (چهارشنبه 21 اسفند 92)
تشکرشده 173 در 57 پست
@mosbatman دوست عزیز یه کاری نکنین که آدم از طرح مشکلش پشیمون بشه من که گفتم حمل بر خود ستایی نشه و گفتم که پاک بودنم صرقا" برای اعتقاد خودم بوده
خواستگارایی که وضع مالیشون در سطح خودمونن معمولا" بالای 30 هستن تازه اونا هم از لحاظ مذهبی سازگاری ندارن مثلا" اهل مشروبن که خوب کسی هم که مشروب بخوره معمولا: این روابط براش عادیه
تشکرشده 173 در 57 پست
mosbatmanعزیز نه چادری نیست حجابم بلوز و شلوار پوشیده و حتما" روسری حتی جلوی شوهر خواهرم این در حالیکه توی خانواده ما یه دختر مذهبی هم وجود نداره و هیچ کدوم اهل حجاب نیستن و حتی گاهی اوقات مسخرم هم می کنن
- - - Updated - - -
mosbatmanعزیز نه چادری نیست حجابم بلوز و شلوار پوشیده و حتما" روسری حتی جلوی شوهر خواهرم این در حالیکه توی خانواده ما یه دختر مذهبی هم وجود نداره و هیچ کدوم اهل حجاب نیستن و حتی گاهی اوقات مسخرم هم می کنن![]()
تشکرشده 173 در 57 پست
تشکرشده 173 در 57 پست
یادم رفت از خاله قزی تشکر کنم همیشه از خوندن پست های مفیدتون لذت می برم و خیلی ممنون که برام پست گذاشتین
@saleheعزیز دو سال پیش همچین پسری پیدا شد که همه چی رو باهم داشت طوری که اگه تعریف کنم می ترسم mosbatman دعوام کنه که ردش کردمولی متاسفانه از توی صحبتاش فهمیدم که وقتی مسافرتای خارجی میره مشروب می خوره و این که بuد از چند هفته رفت و آمد ذره ای احساس بهش نداشتم
به خاطر همین این پست و زدم یعنی من باید با کسی ازدواج کنم که همه ی شرایط رو داشته باشه ولی اصلی ترین چیزی که دنبالش می گردمو ( عشق ) نتونه بهم بده؟
- - - Updated - - -
یادم رفت از خاله قزی تشکر کنم همیشه از خوندن پست های مفیدتون لذت می برم و خیلی ممنون که برام پست گذاشتین
@saleheعزیز دو سال پیش همچین پسری پیدا شد که همه چی رو باهم داشت طوری که اگه تعریف کنم می ترسم mosbatman دعوام کنه که ردش کردمولی متاسفانه از توی صحبتاش فهمیدم که وقتی مسافرتای خارجی میره مشروب می خوره و این که بuد از چند هفته رفت و آمد ذره ای احساس بهش نداشتم
به خاطر همین این پست و زدم یعنی من باید با کسی ازدواج کنم که همه ی شرایط رو داشته باشه ولی اصلی ترین چیزی که دنبالش می گردمو ( عشق ) نتونه بهم بده؟
تشکرشده 219 در 87 پست
اتفاقا این که یه نکته ی خوبه ...
من رفتم خواستگاری دقیقا چون دختره جلو هیچ کسی تو فامیل حجاب نداشت برگشتم !
بلاخره هرکسی یه اعتقادی داره و پسرای شبیه شما هم زیادن
به نظر من مشکل شما بیشتر مسائل مالیه که تا به حال تنها موندین .
- - - Updated - - -
اتفاقا این که یه نکته ی خوبه ...
من رفتم خواستگاری دقیقا چون دختره جلو هیچ کسی تو فامیل حجاب نداشت برگشتم !
بلاخره هرکسی یه اعتقادی داره و پسرای شبیه شما هم زیادن
به نظر من مشکل شما بیشتر مسائل مالیه که تا به حال تنها موندین .
فرشته آسمان (چهارشنبه 21 اسفند 92)
تشکرشده 2,768 در 697 پست
دوست من اگر اين كار رو به خاطر اعتقاداتت انجام ندادي و حالا پشيموني مطمعن باش يه جاي اعتقاداتت كم رنگ شده ويه جاي كار ميلنگه .
اصلا تصور كنيم شما با تمام ويژگي هاي مثبتتون پسر مورد نظر سر راهتون قرار نگيره اونوقت از اينكه تو مسير اشتباه نرفتيد پشيمون ميشيد .
نميدونم چطوريه نميتونم حرفاتون رو درك كنم.
اگر اعتقادتون بر نداشتن رابطه هست و اين رو چون خدا دردينش تذكر داده رعايت ميكنيد هيچ پشيموني نداره.
- اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري
http://www.hamdardi.net/thread-32764.html
خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
که جواب برخی دعاهایم؛
«صبر» و «انتظار» است ...
abi.bikaran (چهارشنبه 21 اسفند 92), asemaneabi222 (چهارشنبه 21 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92)
تشکرشده 187 در 78 پست
سوال اصلی رو جواب ندادین.
تعریف شما از یک پسر خوب چیه؟
خواهشن بگین که هنوزم پسرهای خوب وجود دارن چون من که هر چی اطرافمو نگاه می کنم نیست
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
درود بانو
اولا بهتون تبریک میگم هم شاغل هستید و هم اینکه برای خودتون جسمتون و احساساتون ارزش قائلیددر تایپیک یکی از کاربران هم نظری دادید که نشان از پختگی شما داشت واقعا آفرین بر شما
خیلی حس زیباییه وقتی برای اولین بار کسی رو که دوسش داری کسی را که میخواهید بقیه عمر کنارش باشید وقتی که شادی وقتی که غمگینی وقتی که داری گریه میکنی وقتی که داری میخندی وقتی که احساس تنهایی میکنی وقتی دوس داری با یکی حرف بزنی هرچی توی دلته بریزی بیرون وقتی که بخوای کنارهم قدم بزنین و دستاش رو محکم توی دستات بگیری وقتی که بخوای همه این لحظات رو تجربه کنی
اونوقت متوجه میشی معنای واقعی عشق معنای واقعی یکی بودن اونوقته که متوجه میشی هیچ لذتی توی دنیا به اندازه تجربه این لحظات شیرین وجود نداره.حسی که هیچوقت و هیچ کجای دیگه نمیشه تجربش کرد.
این جایزه ایه که اوستا کریم برای شما کنار گذاشته.
خوب حالا بیا یه مورد دیگه رو تصور کنیم.اینکه قبل ازدواج رابطه داشته باشید در چه حدش بخودتون مربوطه بعد بخواید ازدواج کنید حالا بزار اینجوری در نظر بگیریم که گل پسر تا حالا به هیچ دختری دست نزده و شما اولین نفری.میدونی چی میشه اینکه از خودت متنفر میشی اینکه عذاب وجدان داری پیش خودت میگی لیاقتش خیلی بیشتر از منه اینکه پیش خودت میگی من یه ........
فقط برات دعا میکنم هیچوقت هیچوقت چنین حسی بهت دست نده که خیلی حس بدی.
اینکه بخوای دوست پسر داشته باشی و در چه حدی باشه بازم میگم بخودت مربوطه ولی لطفا یکم به نوشته ای که براتون گذاشتم فکر کنید.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط فرشته مهربان : چهارشنبه 21 اسفند 92 در ساعت 13:52 دلیل: حذف مواردی که جنبه خصوصی دارد یا کلام غیر مودبانه و عامیانه بود
abi.bikaran (چهارشنبه 21 اسفند 92), asemaneabi222 (چهارشنبه 21 اسفند 92), toojih (چهارشنبه 21 اسفند 92), مصباح الهدی (چهارشنبه 21 اسفند 92)
تشکرشده 1,508 در 444 پست
khaleghezey (چهارشنبه 21 اسفند 92), تهمتن (پنجشنبه 22 اسفند 92)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)