مگه شما دوران آشنایی نداشتین؟آدم که یه روزه خسیس نمیشه.
تشکرشده 449 در 170 پست
مگه شما دوران آشنایی نداشتین؟آدم که یه روزه خسیس نمیشه.
تشکرشده 3 در 3 پست
از راهنمایی های همه دوستان ممنونم. درسته باید صبور و باشم و خیلی چیزا رو به روی خودم نیارم. اینا رو قبول دارم. ولی به نظر من ادم باید از اشتباهای زندگی دیگران درس بگیره. اینکه که میگم خانواده همسرم چطور رفتار میکنن یا خواهر شوهرام همینطور نتونستن زندگی موفقی داشته باشن. به خاطر اینه که اصلا قبول نمیکنن رفتارشون اشتباهه. همسر من در مورد موضوع خواهراش به هیچ وجه نمیگه خواهرام اشتباه کردن. یا باید حرفای دامادامون بشنویم شاید حق با اونا بوده.در حالی که وقتی من یا هرکسی اگه با کسی مشکل داشته باشم. هیچ وقت نمیگه حق با منه. حتی اگه بدونه من دارم صدر صد درست میگم. میگه باید حرفای طرف مقابلتو بشنوی شاید او حرفایی داشته باشه. یا اینکه به موضوع باید از دید اونطرف نگاه کرد.
میدونید بحث من اینه که فکر میکنه همه کارای خودشون درسته. این مردمن که اشتباه میکنن.
مگه میشه ی نفر صد در صد همه چی و درست بگه؟ میدونم که هیچ آدمی کامل نیست ولی همسرم اینو نمیفهمه؟ موضوع من اینه.من اگه خودم یا خانواده ام اشتباهی کنم یا رفتار غلطی داشته باشم خودم اعتراف میکنم. و کارمو نقد میکنم. و در مورد اون اشتباه حرف میزنم .البته بیشتر وقتها باعث میشه شوهرم سو استفاده کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)