خیلی ممنون از راهنمایی ها و دلگرمی هایت میشل جان .
فقط سوالم اینه که درسته که همکارام دیگه به من ترحم نمی کنند ولی آیا اگر شما به جای من بودید، و یک زمانی افسردگی داشتید، بعد خوب می شدید؟
اینکه می گم خوب شدم، راست می گم . دکترم گفته که 90 درصد خوب شدم . و دیگه هیچوقت مثل سابق نمی شوم .
اگر شما هم مثل من خوب می شدید، و در شرکتی که کار می کردید ، همه سابقه افسردگی شما را می دانستند ، خجالت نمی کشیدید؟
دوست نداشتید جای دیگری مشغول شوید؟
من مطمئن هستم که اگر جایم را عوض کنم ، دیگر در مکان جدید، افسردگی ندارم . آیا اگر شما جای من بودید، مکانتان را تغییر نمی دادید ؟
اگر تغییر مکان دهم ، یعنی اینکه دارم وقتم را تلف می کنم و این اصلاً خوب نیست .
البته شاید ارزشش را داشته باشد، چون در مکان جدید کسی مرا نمی شناسد.
ولی مساله ای که وجود داره اینه که من فکر می کنم همه متوجه تغییرات روحی من می شوند و متوجه می شوند که افسردگی ام خوب شده . آیا درست فکر می کنم ؟
آیا آنها متوجه این تغییر می شوند؟
در ضمن اینکه من زمانیکه افسرده بودم، نقش یک انسان ساده را بازی کردم ، یعنی اینکه به هم گفتم من افسرده ام . دائم گریه می کردم و کاری از دستم بر نمی آمد. همه من را به عنوان شخصی ترسو، ضد اجتماعی، ساده و ضعیف می شناختند .
آیا امکانش وجود داره که نظر و دید دیگران نسبت به من تغییر کند ؟
البته به احتمال زیاد همکارانم خود واقعی من را دوست دارند . از رفتارشان متوجه می شوم .
شایدم اشتباه می کنم . شاید در درونشان می گویند این عجب آدم ضعیفیه ؟!
ولی قبلاً متوجه می شدم که سایرین دوستم دارند .
اگر وقت کردم، به آن تاپیک هم سر می زنم .
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از راهنمایی ها و دلگرمی هایت میشل جان .
فقط سوالم اینه که درسته که همکارام دیگه به من ترحم نمی کنند ولی آیا اگر شما به جای من بودید، و یک زمانی افسردگی داشتید، بعد خوب می شدید؟
اینکه می گم خوب شدم، راست می گم . دکترم گفته که 90 درصد خوب شدم . و دیگه هیچوقت مثل سابق نمی شوم .
اگر شما هم مثل من خوب می شدید، و در شرکتی که کار می کردید ، همه سابقه افسردگی شما را می دانستند ، خجالت نمی کشیدید؟
دوست نداشتید جای دیگری مشغول شوید؟
من مطمئن هستم که اگر جایم را عوض کنم ، دیگر در مکان جدید، افسردگی ندارم . آیا اگر شما جای من بودید، مکانتان را تغییر نمی دادید ؟
اگر تغییر مکان دهم ، یعنی اینکه دارم وقتم را تلف می کنم و این اصلاً خوب نیست .
البته شاید ارزشش را داشته باشد، چون در مکان جدید کسی مرا نمی شناسد.
ولی مساله ای که وجود داره اینه که من فکر می کنم همه متوجه تغییرات روحی من می شوند و متوجه می شوند که افسردگی ام خوب شده . آیا درست فکر می کنم ؟
آیا آنها متوجه این تغییر می شوند؟
در ضمن اینکه من زمانیکه افسرده بودم، نقش یک انسان ساده را بازی کردم ، یعنی اینکه به هم گفتم من افسرده ام . دائم گریه می کردم و کاری از دستم بر نمی آمد. همه من را به عنوان شخصی ترسو، ضد اجتماعی، ساده و ضعیف می شناختند .
آیا امکانش وجود داره که نظر و دید دیگران نسبت به من تغییر کند ؟
البته به احتمال زیاد همکارانم خود واقعی من را دوست دارند . از رفتارشان متوجه می شوم .
شایدم اشتباه می کنم . شاید در درونشان می گویند این عجب آدم ضعیفیه ؟!
ولی قبلاً متوجه می شدم که سایرین دوستم دارند .
اگر وقت کردم، به آن تاپیک هم سر می زنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)