درود
ببینید دوست گرامی بنده مدتی هست که به عنوان مهمان از این انجمن استفاده می کنم اما امروز که تاپیک شما رو دیدم از تعجب زیادم که شده اومدم ثبت نام کردم !!
و یک نکته رو باید خدمتتون بگم که تا زمانی که شما کوتاهی قد رو یک مشکل می بینید، هیچ کاری از دست بزرگترین مشاورها هم بر نمیاد.
این که می فرمایید دوستان تاپیک می خوان به شما دلخوشی بدن تعجب می کنم! از این کار چه نفعی بهشون می رسه یا قراره برسه؟
شاید باورتون نشه ولی من به شخصه با این که پسر هستم . قدم متوسط هست ولی از 13-14 سالگی در سایت ها و اداره جات مختلف کارهای اداری انجام میدادم که از دست بزرگاش بر نمیومد! یا من الان یک دوست دارم که 26 سالش هست و فوق العاده در زندگیش موفقه و ما که از بچگی با هم بودیم می دیدم در زمینه ی آی تی وقتی 15 سالش بود کارهایی میکرد که بزرگ هاش از انجام دادنش ناتوان بودن!!! چرا؟ چون شدیداً هر دومون از اول اعتماد به نفس فوق العاده زیادی داشتیم!!
نمی خوام پرچونگی کنم و حرف کلیم این هست که قد و سن و اینا نمیگم هیچ تاثیری ندارن، اما اگر اعتماد به خود باشه تاثیر تا حد 99.99 درصد از بین میره.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)