خدمت جناب استف باید بگم که برخلاف اخلاق ما ایرانی ها ( واقعا باعث تاسف است ) در کشورهای دیگر به خصوص اروپایی ها ، نگاه کردن به دیگران و خیره شدن و با انگشت نشان دادن کسی ، هر کسی که می خواهد باشد مسلمان ، بودایی یا بت پرست ، بسیار بسیار کار زشت و ناپسندی تلقی می شود. من خودم بستگانم در خارج کشور زندگی می کنند و نیز مطالعاتی در این رابطه داشته ام.
برخلاف تصور شما آزادی های فردی بسیار در این کشورها اهمیت دارد و مردم به آن احترام می گذارند. در ضمن رعایت دستورات دینی ربطی به ریاضت ندارد. ربطی به عقیده دارد. کما اینکه بسیاری از زنان غیر مسلمان ، مسلمان شده اند و در این کشورها زندگی می کنند و حجاب هم دارند و حاضر هم نیستند به گذشته برگردند.
اما آقای کوکونات باید یک نکته ای را به شما متذکر شوم. ببینید متاسفانه تاپیک هایی که با عنوان ( حجاب ) یا حتی پوشش باز می شود تبدیل می شود به تریبونی برای مخالفت با حجاب به هر دلیلی و کسانی هم می آیند و دفاع می کنند. پس این نکته را مدنظر داشته باشید .
اما من می خواهم به اصل موضوع تاپیک شما بپردازم . ببینید چند نکته هست که شما باید با توجه به آنها خودتان تصمیم بگیرید.
1- مهاجرت یک استرس بزرگ به انسان وارد می کند و بزرگترین استرس های زندگی است. پیشنهاد من به شما این است که کمی در این باره مطالعه کنید. این طور که من فهمیدم خانم شما هیچ نتوانسته در کشور محل
- - - Updated - - -
زندگی تان هیچ گونه ارتباط یا پایگاه اجتماعی داشته باشد. به علاوه از خانواده خود هم دور شده است و ارتباط های قبلی اش گسسته شده است. بنابراین ایشان به دلیل مهاجرت در یک خلاء اسیر شده است. برای همین دایما در اینترنت است. این هم برای مدتی کوتاه اثر دارد و مانع ادامه افسرده حالی ایشان نیست. پس شما باید برای ایشان پایگاه اجتماعی و ارتباط فراهم کنید. وگرنه زندگی شما با مشکلات بسیار جدی مواجه می شود. اتفاقا در کشورهای دیگر زمینه ارتباطات غیر فامیلی بسیار فراهم است.
- - - Updated - - -
2- نکته بسیار مهم این است که خانم شما چند ماه بیشتر از زایمانش نمی گذرد . همان طور که می دانید بعد از زایمان خانم ها مشکلات روحی و افسردگی پیدا می کنند که تا ماه ها ممکن است ادامه داشته باشد. پس توصیه من به شما مراجعه به پزشک یا روانشناس برای بررسی حالت های پس از زایمان است. به شما هم راهکارهایی داده می شود که با استفاده از آن به همسرتان کمک کنید.
3- شما باید بدانید که رفتار زن و شوهر از هم متاثر می شود. خود شما نسبت به گذشته تغییراتی در عقاید مذهبی خود داشته اید تا حدی که دیگر نمی خواهید در این مورد هیچ حرفی بشنوید. پس خانم شما هم دقیقا این موضوع را می فهمد و از شما تاثیر می پذیرد.
- - - Updated - - -
ببینید حجاب یک امر مذهبی است و مذهب ما قواعدی دارد که همه می دانند. از جمله اینکه دستورات مذهبی مانند حجاب ، نماز و روزه باید به خاطر خداوند انجام شود. حالا شما آمده اید و می گویید : من خانواده مذهبی دارم و آبرومند هستم پس زنم باید با حجاب باشد.
یعنی درست برعکس عمل می کنید. می گویید به خاطر خانواده ام و حرف مردم زنم باید حجاب داشته باشد. خواسته من و خانواده ام و حرف های مردم مهم است نه رضایت خداوند و نه عاقبت زندگی مان.
- - - Updated - - -
خوب نمی توانید انتظار داشته باشید که همسر شما این دلایل را قبول کند. حق هم دارد. چون حجاب به خاطر حرف مردم و رضایت شوهر و خانواده او نیست. وگرنه به دختران و زنان بیوه و زنان مطلقه حجاب واجب نمی شد و امر می شد فقط زنان شوهر دار حجاب داشته باشند.
پس شما راه را از اول اشتباه آمده اید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)