به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 44
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array
    سلام

متن عربی روایت:

قال علي ـ عليه السّلام ـ لي رسول الله ـ صلي الله عليه و آله ـ يا علي اكتب. فقلت ما اكتب. فقال: اكتب بسم‌الله الرحمن الرحيم, الايمان ما وقّر في القلوب و صدقته الاعمال و الاسلام ما جري علي اللسان و حلّت به المناكحه
    کتاب شریف بحارالانوار، جلد ۵۰، ص ۲۰۸ (بیروت)

خب من بازهم میگم که این اعمال دینی بین خودش و خدا قرار داره و خدا باید در موردش قضاوت کنه . نه من.
    اعمال دینی تاثیرات بسیاری در زندگی فردی می‌ذاره. نباید اعمال رو به دو دستهٔ دنیوی و اخروی تقسیم کنیم. چون تمام اعمال ما هم در این دنیا و هم در آن دنیا اثر می‌ذاره.
    اگر بخوایم بر اساس نظر شما پیش بریم، می‌تونیم بگیم که ایرادی نداره همسر خمس و زکات واجب رو بده. چون بین او و خداست. یا ایرادی نداره که همسر نماز نخونه، چون بین او و خداست و ... . اما اگر نگاهی به احادیث و روایات بندازیم، می‌بینیم که برای ندادن خمس (=مال حرام) یا نخواندن نماز واجب و به طور کلی برای انجام ندادن واجبات، مضرات زیادی در همین دنیا شمرده‌ شده.
    یکی از ملموس‌ترین و مهم‌ترین مضراتش هم برای آن نوزادی هست که در چنین خانواده‌ای متولد می‌شه. اگر دوست داشتید در این مورد جستجو کنید.

چون مشاور من گفت نمیشه اعمال دینی رو انجام ندی ، اما اصول اخلاقی رو رعایت کنی . اما پیامبر گفته میشه . ولی مومن نیستی.
    اینجا اول باید "اصول اخلاقی" رو تعریف کنیم.
    بله، کسی که مسلمان نیست، می‌تونه مهربان باشه. می‌تونه دروغ نگه. می‌تونه مسخره نکنه. می‌تونه پشت سر کسی غیبت نکنه. می‌تونه دزدی نکنه و رشوه هم نگیره و کار مردم رو هم در حد توان، راه بندازه. اگر مشاور شما گفته‌اند که فرد غیر مسلمان نمی‌تونه اینجوری باشه، اشتباه کرده‌اند!

اما آیا چنین کسی می‌تونه از ضررهایی که به خاطر نماز نخوندن، یا خمس ندادن (یا ...) به فرزندان و خانواده‌اش وارد می‌کنه جلوگیری کنه؟!
    اگر دایرهٔ اصول اخلاقی رو وسیع‌تر کنیم، می‌بینیم که نمی‌تونه. حتی اگر دقیق‌تر باشیم، می‌بینیم که با این رفتار، در اولین قدم به خانواده‌اش ظلم می‌کنه.
    حتی دایرهٔ ضایع کردن حقوق اطرافیان وسیع‌تر هم می‌شه. مصادیق زیادی در ذهن دارم، اما فکر می‌کنم اگر خودتان جستجو کنید، بهتر باشه.

..

علاوه بر این، یک بحث مهم و اساسی وجود داره. اگر کسی دین اسلام رو قبول داشته باشه، اما اعمال اسلامی رو انجام نده، در قدم اول حق خدا رو ضایع می‌کنه! آیا از کسی که دانسته، حقی رو ضایع می‌کنه، می‌تونیم توقع داشته باشیم که در باقی قضایا حقی رو ضایع نکنه؟! آیا می‌تونیم اعتماد کنیم؟
    این خودش یه بحث مهم دیگه‌ست.

..

و نکته‌ای مهم. پیامبر می‌فرمایند(متن حدیث دقیق نیست اما محتوایش عوض نشده): دخترانتان رو به ازدواج مومنین دربیاورید، اگر مرد مؤمن، دختر را دوست داشته باشد که ... اما اگر دوست نداشته باشد، حداقل حقی از او ضایع نمی‌کند!

از این گفتهٔ پیامبر،‌ جدا از این‌که راه پیدا کردن شریک مناسب زندگی رو بیان کرده‌اند، مسائل دیگری هم مشخص می‌شه.
    راستی توجه داشته باشید که در دین ما، محبت کردن هم از حقوق زن و مرد محسوب می‌شه! تقریبا تمامی مشکلات خانوادگی این تالار هم به خاطر تضییع حقوقه!

..

با احترام، فکر می‌کنم که دلیل اینکه مشاور شما رو از نظر اعتقادی ضعیف‌‌ دونستن، به خاطر کم بودن اطلاعاتتون در مورد این مسائله. شاید فکر می‌کردند که شما "اصول اخلاقی" رو برای خودتون چیز دیگه‌ای تعریف کرده‌اید و ...
    اما بنده فکر می‌کنم که شما چیز دیگه‌ای تعریف نکرده‌اید! اما به خاطر اینکه کمتر به دنبال این مسائل بودید، اطلاعاتتون کافی نیست. توصیه می‌کنم که حتی‌المقدور اطلاعاتتون رو در این موارد افزایش بدید. چه در اصول و چه در فروع دین.

موفق باشید.

2. کاربر روبرو از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده است .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    دوستان من چیکار کنم ؟
    احساس می کنم شناخت مشاور از من اصلا درست نیست
    من برای رفع دو دل بودنم و رسیدن به اطمینان در جواب مثبت و منفی به مشاور مراجعه کردم
    اما حالا به خاطر این بحث های پیش اومده بین من و مشاور فکر می کنم نتیجه گیری اون هم نتونه منو از این حالت شک و تردید در جواب مثبت و منفی خارج کنه .
    ضمن اینکه وقت ما داره روز به روز بیشتر گرفته میشه ، روز به روز هزینه بیشتری برای مشاور میشه ، روز به روز امیدها و نا امیدی هایی ایجاد میشه و .....
    من چطور دوباره همه چیز رو از اول با یه مشاور دیگه شروع کنم ؟
    اگه با یه مشاور دیگه شروع کنم چه اطمینانی هست که اون هم مدل دیگه ای به عقاید و ... دیگران نگاه نکنه ؟
    ضمن اینکه نمی تونم دوباره به این آقا بگم که با یه مشاور دیگه شروع کنیم.
    چون کلی وقت و انرژی و هزینه از ما گرفته این مشاوره رفتن. باز هم بگم از اول شروع کنیم؟

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array
    این سوال رو ندیده بودم.

پس پایبندی به اصول اخلاقی رو چطور به عنوان یه معیار اصلی بیان کنم؟ چون نیمی از ایمانه . یعنی من نصف ایمان رو در فرد مقابلم ببینم کافیه و نصف دیگه رو خدا باید ببینه ؟
    اصلا این کار رو نکنید. هر دو رو مد نظر داشته باشید. پیامبر کسی رو تضمین کرده‌اند که هر دو رو با هم داشته باشند. نماز‌خوان دروغ‌گو و راستگوی بی‌نماز رو تضمین نکرده‌اند!

توضیحش طولانی می‌شه و متاسفانه بنده فرصت کافی ندارم. اما هر چه بیشتر به سمت ایمان حرکت کنیم، شناخت فرد مؤمن برامون آسون‌تر می‌شه. بحث تحقیق هم که پابرجا و مهم هست. هم در مسائل اخلاقی و هم در اعمال واجب دینی.

موفق باشید.

5. 2 کاربر از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), saraamini (پنجشنبه 14 شهریور 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    اینطور که می گی مشاورت فقط شما دو تا رو از یه نظر بررسی کرده برای زندگی مشترک اونم از نظر مذهبی بوده. موارد دیگه ای که باید از نظر مشاور ازدواج بررسی شه مونده و ایشون بررسیشون نکردن. پس بهتره یا کلا مشاورتونو عوض کنین یا به مشاور بگین که دیگه از بعد مذهبی شما دو نفرو بررسی نکنه و لطف کنه بقیه موارد مورد نیاز برای ازدواج رو بررسی کنه. در صورت نیاز می تونین بعدها درباره ی تفاوت عقاید دینی تون صحبت کنین با مشاور.
    به نظر من پرس و جو کنید و مشاور خوبی برای ادامه پیدا کنین.
    در مکالمه ها بهتره در اینطور مواقع سعی کنید احساساتی نشید و خودتون کنترل و امتداد بحث رو در دست داشته باشید. این مشاور می تونن به راحتی شما رو عصبی کنن و بحث بی جا کنن و فقط هزینه اتون هدر بره. پس بهتره خودتون مهار کنین و با ملایمت ادامه ی صحبتو در دست بگیرین.
    از نظر شخصی من احتمالا این اختلاف مذهبی بین شما دو نفر مورد مهمی هست و خوبه که توسط این مشاور بهتون گوشزد شده. اما دیگه بهتره به بقیه موارد مهم در ازدواج توسط مشاور ازدواج خوب پرداخته بشه. تو هم ارامشتو توی مدت مشاوره حفظ کن.

موفق باشی.
    ویرایش توسط meinoush : پنجشنبه 14 شهریور 92 در ساعت 11:13

7. کاربر روبرو از پست مفید meinoush تشکرکرده است .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    دوستان عزیز
    اگه ممکنه راه حل هایی رو به من بگید که بتونم مردهای بدبین و سخت گیر افراطی رو بشناسم
    من نمی تونم به حرف مشاور اطمینان کنم
    من نیاز حیاتی دارم این موضوع رو در مورد این آقا بفهمم .

- - - Updated - - -

آقایی که به من میگه هوا تاریک شد خودم باید بیام دنبالت از نظر من سخت گیره و یه مرد سنتیه
    اما مشاور به راحتی میگه بله در اسلام زن باید به حرف شوهرش گوش بده .
    آخه من گیج شدم. چه ربطی داشت ؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array
    آسمانی عزیز

من احساس میکنم شما یک دختر امروزی - ساده - سالم و روشنفکر هستی که خودت حد و حدود رابطه با افراد را رعایت میکنی

شخص مقابلت یک مرد سنتی و تا اندازه ای مرد سالار است با دلایل عقلی میدانی که با هم ناسازگاریهایی دارید

ولی بخاطر اتمام حجت با دلت و اطرافیان و شخص مقابلت میخواهی نظر یک کارشناس یا مشاور را هم بدانی.

به نظر من از این اقا یک هفته زمان بخواه و پس از پرس و جو و یافتن یک مشاور آقای روشنفکر و امروزی با او صحبت کند و

مشکلت را بیان کن اگر بعد از یک یا 2 جلسه صحبت با مشاور فهمیدی افکار او مشابه خودت هست و مبلغ دین و ... نیست

و مشاور ازت خواست که خواستگارت را ببیند با او نزد مشاور برو و بقیه پرسه انتخاب را طی کن.

ولی لازم است که این مرحله را زیاد کش ندهی زیرا همانگونه که تجربه سال گذشته ات نشان میدهد این وابستگی برای

هردو شما اسیب زاست.

موفق باشی

10. 6 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

asemani (پنجشنبه 14 شهریور 92), majid_k (پنجشنبه 14 شهریور 92), meinoush (پنجشنبه 14 شهریور 92), shapoor (پنجشنبه 14 شهریور 92), toojih (پنجشنبه 14 شهریور 92), فرهنگ 27 (جمعه 15 شهریور 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    میشه یه نفر ویژگی های مردهای مرد سالار ، سنتی ، سخت گیر و بدبین رو برای من بگه ؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
    میشه یه نفر ویژگی های مردهای مرد سالار ، سنتی ، سخت گیر و بدبین رو برای من بگه ؟
    آسمانی جان این ویژگیها تعریف مشخصی متاسفانه نداره. ممکنه مردی با مشخصاتی که گفتی از نظر یک شخص یک مرد ایده آل و غیرتی باشه اما از نظر شما سنتی و سخت گیر. اینو خودت هم می تونی تشخیص بدی. این آقا همین الان به شما گفته روی ارتباطات با مردها ، رفت و امد در ساعات شب حساس هست، خوب لازم نیست به ایشون بفهمونی که درست میگه یا اشتباه باید ببینی می تونی با این شرایط زندگی کنی یا نه. مثلا من هم پدرم روی این مسائل اول ازدواجش با مادرم مشکل داشته اما بعد از یک سال از ازدواجشون وقتی دیده مادرم خودش بیشتر از پدرم حواسش هست کلا حساسیتش برطرف شده و مادرم رو کاملا آزاد گذاشته. می تونی در مورد تک تک مسائل اینجنینی از آقای خواستگار سوال کنی. مثلا تمام شرایطی که ممکنه پیش بیاد برای شما (البته در صورتی که برات مهمه).مثل سفر به تنهایی، حدود روابط با مردهای فامیل، نحوه لباس پوشیدن پیش فامیل یا غریبه ها، و البته سعی کن نظر خودت رو نگی و فقط نظر آقا رو بفهمی. اما در مورد بدبینی به نظرم بحث کمی فرق می کنه. لطفا بگو چه نشانه هایی دیدی که فکر می کنی این آقای خواستگار ممکنه بدبین باشه و اصولا بدبینی از نظر شما تعریفش چیه؟
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

13. 2 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 15 شهریور 92), دختر مهربون (جمعه 15 شهریور 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
    دوستان عزیز
    اگه ممکنه راه حل هایی رو به من بگید که بتونم مردهای بدبین و سخت گیر افراطی رو بشناسم
    سلام
    یکی از راه هایی فهم میزان سخت گیریش دقت به رابطش با خواهراشه، چون آدمای سخت گیر به خواهراشون هم سخت میگیرن و به زنشون سخت تر، البته صد در صد تو این زمینه نمیشه مطلق نظر داد
    میخاستم در مورد اختلاف مذهبیتون هم یه چیزی بگم ولی چون ضد اسلام میشد (ناراحت میشدید) بیخیال شدم.
    امیدوارم موفق باشید

15. کاربر روبرو از پست مفید باران13 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (جمعه 15 شهریور 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    55
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    من نمی دونم دلجو جان که ویژگی های سخت گیر بودن این آقا بعد ازدواج کم میشه یا نه . خودش میگه من خیلی عوض شدم. اما خب من به حرف نمی تونم اطمینان کنم. پدر تو بعد ازدواج سخت گیری هاش رو کم کرده . اما یه سری کم نمی کنن که هیچ ، روز به روز سخت تر هم می گیرن.
    آدم بدبین از نظر من کسی هست که به فرد روبروش اعتماد نداره و با وجود اینکه اون راست بگه اما بازهم به دنبال راه های زیرکانه ایه برای اینکه بتونه به اطمینان بیشتری برسه.

یکی از رفتارهای این آقا اینه که مثلا رفته آمار کل همکلاسی های منو از جاهای مختلف در آورده. در حالی که من خودم بارها در موردشون صحبت کردم و نیازی نبوده این کارو کنه. و خیلی چیزهای این مدلی دیگه که اون قدر ریزن که گفتنشون هم خنده داره.

- - - Updated - - -

باران 13 اگه ممکنه حرفت رو بگو . من قول میدم ناراحت نشم.

- - - Updated - - -

ضمنا اون در مورد خواهرش هم سخت گیر بوده. خودش می برده دانشگاه و میاورده. البته میگه این خواسته خواهرش بوده و الان هم بدون شوهرش جایی نمیره. اصلا از خونه خارج نمیشه.

- - - Updated - - -

چرا مشاور وقتی من خواستم از نظر مردسالار بودن و سخت گیر بودن این آقا رو بررسی کنم با سلاح دین و اسلام به من ضربه زد ؟ چرا میزان اعتقادات منو سطح پایین نشون داد؟ چرا دو تا دستاشو ترازو کرد و یکیش رو آورد پایین و گفت این اعتقادات منه و یکیش رو برد بالا و گفت این اعتقادات آقای خواستگاره ؟
    چرا وقتی میخوام خودم پایبند به اصولم باشم ، نه مردی مسئول دستور دادن و نظر دادن در مورد لباس و ارتباطات من که از نظر هیچ کسی ایراد نداره باشه ، تهمت بی اعتقادی بهم می خوره ؟
    چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)