به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 آبان 93 [ 14:19]
    سطح
    1
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    500 Experience PointsTagger Second Class1 year registered
    تشکرها
    58

تشکرشده 135 در 50 پست

Array
    سلام.
    ميشه سوالتو دوباره بپرسى,با گوشى آنلاين ميشم,يکم سخته بخام دوباره از اول بخونم.
    من که تخصص اصليم طراحى سايته .تازه ميخام کلاس شبکه هم برم ميخام مدرک زبان هم بگيرم که تدريس خصوصى بزنم تازه به تعمير موبايل و لپ تاپ هم خيلى علاقه دارم, . . .
    ميدونين چيه,من تو يه شهر کوچيک توريستى و زيبا زندگى ميکنم,اينجا جز زيبايى و هواى تميز,هيچى نداره.
    اينجا هيچ کارى پيدا نميشه,نه اينکه از رو نااميدى بگم کار نيس,واقعا نيس,اين هزار تا شاخه پريدن من,يه دليلش هم همينه,ميرم تو هرچى يه سرکى ميکشم که آخرش بتونم با يکيش يه کارى کنم.
    يه دليل سردرگرمى تو اهدافمم همينه.خودمم نميدونم چى ميخام,از طرفى,همه چيزو هم ميخام . . .

من از روزى که پست اولو دادم تا الان,با مامانم حرف نزدم,نميتونم واقعا,ايندفعه خيلى با دفعات قبل فرق داشت.خسته شدم از اينکه به خاطر ديگران رو من غر زد(اينو بيشتر توضيح نميدم) ولى همچنان به اين فکر ميکنم که حضورم رو به مرور زمان,کمرنگ کنم تو خونه.
    ویرایش توسط niki.69 : یکشنبه 04 آبان 93 در ساعت 12:29

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام نیکی جان
    من که تخصص اصليم طراحى سايته .تازه ميخام کلاس شبکه هم برم ميخام مدرک زبان هم بگيرم که تدريس خصوصى بزنم تازه به تعمير موبايل و لپ تاپ هم خيلى علاقه دارم, . . .

اينجا هيچ کارى پيدا نميشه,نه اينکه از رو نااميدى بگم کار نيس,واقعا نيس,اين هزار تا شاخه پريدن من,يه دليلش هم همينه,ميرم تو هرچى يه سرکى ميکشم که آخرش بتونم با يکيش يه کارى کنم.
    يه دليل سردرگرمى تو اهدافمم همينه.خودمم نميدونم چى ميخام,از طرفى,همه چيزو هم ميخام . . .
    درسته شاید موقعیت کاری توی شهر شما کم باشه، اما سعی کن خیلی از این شاخه به اون شاخه نپری
    اول از همه مدتی رو وقت بذار برای فکر کردن، علاقه مندی ها و هدف هات رو اولویت بندی کن، ببین چی دوست داری ،تو چی استعداد داری، کدوم مهارت داری و... بر همین اساس حرفه های موردنظرت رو به ترتیب شماره بده از 1 2 ...

و سعی کن همه تمرکزو انرژی و نیروت رو بذاری روی یه کار، و توی همون پیشرفت کنی
    اگه بخوای همزمان تو چند زمینه وقت بذاری،هیچ کدوم هم به پیشرفت نکنی ،و ساکن باشی، احتمال موفقیتت پایین تر میاد
    مثلا حداقل یکی از زمینه ها رو به یه جایی که رسیدی ،بعد برو سراغ مورد بعدی ...
    -----------------------------------------------------------------

یه چیز دیگه در مورد خانواده ات هم میخواستم بگم ،سعی نکن خیلی کنج خونه بمونی! هر از گاهی که جو خونه هم آرومه ،شما برو پیششون ،و سعی کنید مثلا با خواهر برادرا یه کیکی چیزی درست کنید،
    اگه مادرت دلش میخواد تو کار خونه کمکش کنی، وقتایی که ناراحته و غر میزنه،شما اگه بتونی بری کمکش گمونم آرومتر بشه (البته اگه هنوز تحمل شنیدن حرفاشو نداری فعلا نرو...)
    ولی در کل منظورم اینه ،نذار جو خونتون هم خیلی سرد بشه، مخصوصا اگه خواهر برادرات کوچیکتر از خودت هستن خیلی روشون تاثیر میذاری

من از روزى که پست اولو دادم تا الان,با مامانم حرف نزدم,نميتونم واقعا,ايندفعه خيلى با دفعات قبل فرق داشت.خسته شدم از اينکه به خاطر ديگران رو من غر زد(اينو بيشتر توضيح نميدم)
    اگه اشتباه نکنم مشکلت مشابهی داریم بازم!! میتونی این تاپیک رو بخونی ،پیشنهادهایی شده میتونی استفاده کنی
    http://www.hamdardi.net/thread-28969.html

امیدوارم زودتر بیای خبرهای خوبی از موفقیت و خوشبختیتون به ما بدید

- - - Updated - -
    ویرایش توسط reihane_b : چهارشنبه 21 آبان 93 در ساعت 18:53

3. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

واحد (شنبه 24 آبان 93), مسافر زمان (پنجشنبه 22 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    نیکی؟
    میشه برای سوالت راه حل میدا کردی به منم بگی؟!!!!
    تک تک کلمات و حرفات انگار از دهن من در میومد.......منم گاهی از نفرت پر میشم.منم کم سن تر بودم اون جریان جیغ زدن داشتم.....تنش بود!استرس بود انقدر جمع میشد تا بهو خالی بشه.
    الان کلا تو تک تک مشکلاتم رد پای رفت های فضای پدر مادرم پیدا میکنم.
    گفتی نماز و روزه......دقیقا فکر های من گفتی!
    بچه بودم فکر میکردم 18 سالگی میرم مستقل میشم؛الان گردن کلفتیم و کار و درامدی و.....بازم هین ببهشید خر گیر کردم تو گل؛دخترم نمی تونم مستقل بشم.
    عزیزم تنها تو نیستی این حس داری.

- - - Updated - - -

راستی من مشاوره میرم گفته بنویسم که تخلیه بشم.به نظرم ما شانسی برای تغییر ادم هایی که یه عمر همین بودن نداریم....فقط باید یه راهی پیدا کنیم تنش درونمون جمع نشه این زور رو اعصاب و رفتارمون اثر میذاره؛من همیشه ارزو داشتم شبیه مادرم نشم اما چشم باز کردم دیدم شدم شبیه مادرم.بنویس و ورزش سنگین بکن

5. کاربر روبرو از پست مفید کیت کت تشکرکرده است .

reihane_b (جمعه 14 آذر 93)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)